Test sarcina pozitiv fals ??

Buna ziua. Am o intrebare va rog.pe data de 26 iunie am avut contact sexual protejat cu prezervativ. Acesta s- a rupt... Am luat pastila de a doua zi( a fost o singura pastiluta)la o ora dupa contactul sexual.. Pe data de 8 iulie trebuia sa am menstruatie insa acest lucru nu s- a intamplat. Am luat test de sarcina si acesta a iesit pozitiv. Poate iesi testul pozitiv din cauza pastilei de a doua zi? Poate fi testul fals? Multumesc anticipat
3 comentarii

Am uitat sa precizez ca testul de sarcina l- am facut astazi, iar ultima menstruatie a fost pe data de 12 iunie

Ecografia a confirmat sarcina. Acum nu stiu ce efecte ar putea avea pastila de a doua zi asupra fatului? Nu stiu ce decizie sa iau in privinta pastrarii sarcinii sau nu. Exista riscuri daca o pastrez? Multumesc

Ce fel de pastila ai luat? de unde ai cumparat-o?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 9cand -se vede- sarcina?
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 1testu de sarcina
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 0Cand este indicat sa efectuez un test de sarcina
- 0Sarcina?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 0Sarcina fara simptome
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: