Test de sarcina ciudat...
Am o mare nedumerire. Am facut un test de sarcina shure check la 26 de zile de la contact. Negativ. Apoi la 5 zile am mai facut unu. Negativ. m-am uitat la el cum zice pe prospect pana la 30 minute. Apoi l-am uitat in sertar. Peste 2 zile am vrut sa il arunc si vad a doua liniuta pala siparca stearsa. In aceeasi zi mi-am facut test HCG care arata mai mic de 1.2 mUI. Testu HCG este mai sigur ca cel de urina? Mentionez ca testu HCG lam facut seara desi asta nu cred ca are importanta.
2 comentarii
testul se citeste ca in prospect, nu peste o zi, peste doua, peste 10- cred ca s-a mai zis pe aici acest lucru de o mie de ori!
in fine- nu inteleg ce ziic prin test HCG? ai facut de sange vreo analiza? - toate testele de sarcina sunt bazate pe dozarea hormonilor hcg din urina...
in fine- nu inteleg ce ziic prin test HCG? ai facut de sange vreo analiza? - toate testele de sarcina sunt bazate pe dozarea hormonilor hcg din urina...
am facut testul de sange care sa confirme sau sa infirme o sarcina.si mi-a iesit valoarea de mai mica de 1.2 mUI.Din ce stiu eu valorile mai mici de 5 spun ca nu exista sarcina.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??