test de sarcina

Buna seara
Am facut astazi, 20 iunie 2 teste de sarcina Barza, sure check care au iesit negative. Ultimul ciclu l-am avut pe 24 mai.
Ultimul contact sexual fara ejaculare in mine l-am avut pe 7 iunie.
Am un CM regulat de 30 de zile, cu durata de 5 zile Sa iau in considerare testul ca fiind negativ??
Am facut astazi, 20 iunie 2 teste de sarcina Barza, sure check care au iesit negative. Ultimul ciclu l-am avut pe 24 mai.
Ultimul contact sexual fara ejaculare in mine l-am avut pe 7 iunie.
Am un CM regulat de 30 de zile, cu durata de 5 zile Sa iau in considerare testul ca fiind negativ??
2 comentarii

astazi am avut un contact sexual cu sotul si am avut o usoara sangerare (1 picatura foarte mica) oare de la ce?

Nu esti insarcinata.
Cu privire la sangerare, este mai complicat. Poate sa insemne nimic, ori poate sa arate o problema cu ovarele, o rana, etc, insa in cazul tau eu cred ca inseamna nimic si arata doar ca menstruatia este pe drum, tinand cont de faptul ca trebuie sa vina pe 24. Unele femei au sangerari usoare in zilele premergatoare menstruatiei fara a fi ceva in neregula cu ele. Nu ai nici un motiv de ingrijorare.
Cu privire la sangerare, este mai complicat. Poate sa insemne nimic, ori poate sa arate o problema cu ovarele, o rana, etc, insa in cazul tau eu cred ca inseamna nimic si arata doar ca menstruatia este pe drum, tinand cont de faptul ca trebuie sa vina pe 24. Unele femei au sangerari usoare in zilele premergatoare menstruatiei fara a fi ceva in neregula cu ele. Nu ai nici un motiv de ingrijorare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??