tensiune mica
Buna ziua.
Incerc sa aflu o explicatie pentru starea generala foarte proasta din ultima luna, insotita de valori foarte mici ale tensiunii (78/49, 80/52, 84/56...), pulsul marisor(90, 98, 101), ameteli, plus o hemorahie de 2 saptamani, care acum a incetat.In urma ecografului nu s-a depistat nimic ingrijorator, decat un colecist mai lenes, iar in urma testelor de sange o usoara deficienta de fier si calciu ionic.Puteti sa-mi spune-ti daca acestea ar putea fi cauza valorilor scazute ale tensiunii sau ce altceva ar trebui sa fac?
Multumesc pentru recomandare,
Carmen
Incerc sa aflu o explicatie pentru starea generala foarte proasta din ultima luna, insotita de valori foarte mici ale tensiunii (78/49, 80/52, 84/56...), pulsul marisor(90, 98, 101), ameteli, plus o hemorahie de 2 saptamani, care acum a incetat.In urma ecografului nu s-a depistat nimic ingrijorator, decat un colecist mai lenes, iar in urma testelor de sange o usoara deficienta de fier si calciu ionic.Puteti sa-mi spune-ti daca acestea ar putea fi cauza valorilor scazute ale tensiunii sau ce altceva ar trebui sa fac?
Multumesc pentru recomandare,
Carmen
1 comentarii
si eu am tensiunea mica si dr a zis ca sa manac sarat sa beau vin rosu sau cafea, ca sa ridice tensiunea.lasa ca e mai bine mai mica decat mai mare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Tensiune mica, cat de grav poate fi?
- 4Hipotensiune si puls marit
- 3tensiunea mica in sarcina
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 4Tensiune mica
- 11diagnosticata cu vertij, tratament cu betaserc...?
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 5Tratament naturist pentru hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala si...
- 0Tensiune mica, ameteli, lipsa menstruatiei
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 1tensiune 110/67 cu puls 70
- 1Tensiune
- 0Ajutati-ma. Mi sa spus ca este ceva rupt la inimă (trabeculatie rupta)formațiune pediculata
- 0Dureri de cap si intepaturi la inima
- 1Tensiune foarte mica si stare de anxietate
- 2Tensiunea arterială 109/80
- 1Tensiune mica cand stau in pat
- 1Tensiune mica cu simptome, stres?
- 1Tensiune scazuta
Mai multe informații despre: Hipotensiunea arteriala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: