tensiunea sccazuta din cauza medicamentelor | Forumul Medical ROmedic

tensiunea sccazuta din cauza medicamentelor

07-11-2016
iisusebland
Nu este medic/terapeut
iisusebland
Buna ziua, incep prin a spune ca sunt bolnava de nervi de la 16 ani si acum am 40 de ani. Sunt recuperata cu mici exceptii( meteosensibilitatea, sindromul premenstrual accentut, uneori stari depresive).
Ce ma supara mai mult in acest moment este ca am tensiunea 90 cu 60 mai tot timpul din cauza ca iau xanax, olanzapina si concor( din acest concor iau numai minimum, dar iau pentru ca olanzapina imi creste rau pulsul).
Cafea nu pot bea pentru ca imi face rau si la nervi, imi face si insomnie( cu care si asa ma confrunt de la o vreme, chiar daca iau xanax si olanzapina seara, deseori trebuie sa mai iau si melatonina, de care ma cam feresc pentru ca stiu ca da dependenta.)
Ce sa fac sa imi mai creasca tensiunea pentru ca vesnic imi vine sa lesin?
Multumesc anticipat!
9 comentarii
0
07-11-2016, ora 15:41
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Si eu am aceeiasi problema cu tensiunea scazuta, de cele mai multe ori am tot 90 cu 60.
Mie medicul mi-a zis sa fac miscare cat mai multa, adica plimbari si sa consum cat mai
multe lichide(apa, suc, ceai).
0
07-11-2016, ora 15:58
iisusebland
Nu este medic/terapeut
iisusebland
Eu beau chiar prea mult lichid, si miscare fac dar nu prea ma ajuta, singurul lucru pe care nu il fac este sa mananc sarat, nu pot, imi faxce sete mâncarea sarata.
Multumesc pentru raspuns!
0
07-11-2016, ora 16:14
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Eu am tensiunea scazuta dar mai putin de la medicamente, pt ca de cand ma stiu am 9 cu 6 sau cu 7 cam asa.
Momentan iau Abilify, Depakine, Tritico si Anxiar cateodata pt somn.
Deci e posibil sa nu fie de la medicamente.
Atunci de la ce sa fie tensiunea atat de scazuta?
1
07-11-2016, ora 16:24
iisusebland
Nu este medic/terapeut
iisusebland
Si eu am fost hipotensiva intotdeauna dar nu chiar asa.
Eu sunt sigura ca este de la medicamente.
Doctorita de familie mi-a confirmat. Mi-a spus sa beau lichide multe si sa mananc mai sarat.
MI-a mai spus ca pot consuma doar un patratel de ciocolata amaruie, nu mai mult, ca imi face rau la nervi si imi face insomnie. Eu tot de la medicamente beau multa apa, imi fac sete. ( 3 litri pe zi).
Numai bine!
0
07-11-2016, ora 18:20
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
"Iisusebland" toate medicamentele pe care le luati scad tensiunea...
"Sufar de nervi" nu este tocmai un diagnostic cu care sa lucram.
0
07-11-2016, ora 18:29
iisusebland
Nu este medic/terapeut
iisusebland
Diagnosticul meu este schizofrenie, dar sunt recuperata aproape total din punct de vedere al psihozelor.
Am dezvoltat insa dependenta de olanzapina si xanax si chiar de melatonina (in sensul ca nu mai, dorm fara ele).
Iau si dimineata concor pentru puls, caci il am crescut de la neuroleptic.
Cred pana la urma ca nu exista leac in cazul meul adica pentru tensiunea aceasta mica si pentru pulsul mare!Trebuie sa le suport.
Multumesc pentru raspuns!
0
08-11-2016, ora 14:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ iisusebland

Cum se manifesta tensiunea scazuta?
Eu nu ma mai pot ridica din pat si face activitati de la pastile.
Trebuie sa imi cumpar un aparat de masurare a tensiunii si sa merg la medicul de familie?
Ce se poate face?
Concorul nu ajuta?
0
08-11-2016, ora 15:57
iisusebland
Nu este medic/terapeut
iisusebland
buna, Clara_P!
Tensiunea mica la mine se manifesta prin stare de lesin, se mai infunda urechile.
O vizita la medicul de familie nu este rea.
Eu concorul il iau pentru puls mare, dar iau putin pentru ca scade tensiunea, iau jumatate de pastila de 2, 5, adica 1, 75.
Sigur ca pastilele psihotrope scad deseori tensiunea, umbla si la puls dar fara ele nu putem.
Multa sanatate si credinta in Dumnezeu!
PS eu mi-am mai revenit, sunt si meteosensibila si daca s-a mai stabilizat vremea, mi-este mai bine.
0
03-03-2017, ora 15:48
Arnold7
Nu este medic/terapeut
Arnold7
@iisusebland
Ti-am trimis un mesaj privat. Daca nu l-ai primit te rog sa-mi raspunzi si sa-mi spui ca nu l-ai primit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: