Tensiune mica, puls marit
Am 39 de ani si de aproximativ 6 luni am o durere in piept, pe partea cu inima, tensiunea variaza intre 8 cu 6, pana la 10 cu 6, iar pulsul uneori ajunge la 90. Am facut EKG, ecografie si nu mi-a iesit nimic. Medicul cardiolog mi-a recomandat metoprolol, extraveral si aspenter. Atunci cand am pulsul crescut, se accentueaza aceea durere in partea stanga care imi da o stare de agitatie. Precizez ca si analizele de sange au iesit toate in limitele normale. As vrea sa stiu ce anume cauzeaza cresterea pulsului, ce analize trebuie sa mai fac, sau ce ma indrumati sa fac? Este normal sa ai tensiunea mica si pulsul mare?
3 comentarii
si eu am aceeiasi problema...ekg mi-a iesit normal in schimb am insistat pana am primit trimitere pentru monitorizare 48 ore cu aparat Holter.pe 30 septembrie trebuie sa ridic aparatul...si din pacate interpretarea rezultatelor e programata pentru decembrie...ca asa este sistemul medical de aici:(
Karla, am vreo 6 monitorizari holter, dar de fiecare data mi s-a scos aparatul si mi s-a dat verdictul pe loc. Cine-ti face monitorizarea, portarul spitalului, nu un cardiolog? De ce trebuie sa astepti trei luni pina la interpretarea rezultatelor?
nu sunt in tara si asa functioneaza sistemul aici.am sa ignor comentariul tau cu portarul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Puls marit, cauze
- 60Dureri frecvente in partea stanga, senzatii de voma, tensiune scazuta
- 6tensiune mica
- 16puls marit
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 3cand ma enervez imi scade tensiunea
- 9Fobia de a controla pulsul si activitatea inimii
- 7puls slab (intre 49 si 60 batai pe minut)
- 3puls peste 110
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 5normiten pentru echilibrarea pulsului
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 2puls ridicat, cauze, medicamente?
- 2Aritmie ?
- 1Tensiune arteriala scazuta
- 3Tensiune mică
- 0Ce este HRV-ul?
- 1Tensiune scazuta
Mai multe informații despre: Hipotensiunea arteriala Pulsul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: