Tendinita - durerea de sold persista
Buna ziua! De aproximativ 4 luni ma confrunt cu o durere in zona soldului. Am facut fizioterapie, kinetoterapie, tratament cu movalis, aflamil. Am consultat 3 doctori, mi s-a pus acelasi diagnostic - tendinita. Insa durerea continua. Durerea mi a aparut in urma mersului pe jos excesiv, exercitii fizice, condus. Mentionez ca nu mai este la fel de intensa ca la inceput. Ma doare la mers si la stat in sezut timp indelungat. Dar deja situatia devine foarte stresanta. Mi se pare normal ca un medic sa te trateze complet nu pe jumatate si sa ti se spuna sa astepti ca o sa treaca. Poate cineva sa imi dea un sfat unde sa ma duc sau ce ar trebui sa fac?
1 comentarii
Buna seara,
Daca diagnosticul este real, tendinita reprezinta consecinta supra-solicitarii mecanice excesive a organismului (Greutate exgerata-nu stim, nu ne-ati precizat, efort excesiv).
Prin urmare, tratamentul se rezuma strict la tratarea cauzelor: reducerea solicitarii mecanice a organismului. Nu se pune problema de pastile, injectii, "raze", fizioterapie sau altele similare.
Insa efectele se vad doar dupa 3-6 luni de reducere a solicitarilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul piciorului
Daca diagnosticul este real, tendinita reprezinta consecinta supra-solicitarii mecanice excesive a organismului (Greutate exgerata-nu stim, nu ne-ati precizat, efort excesiv).
Prin urmare, tratamentul se rezuma strict la tratarea cauzelor: reducerea solicitarii mecanice a organismului. Nu se pune problema de pastile, injectii, "raze", fizioterapie sau altele similare.
Insa efectele se vad doar dupa 3-6 luni de reducere a solicitarilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 21durere acuta in coapsa laterala stanga, zona -aripioarei-
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 6Dureri de picioare
- 4Sold in resort
- 3deget amortit si dureri mari de sold
- 15tendinita datorata unor calcefieri la nivelul gleznei
- 7durere sold suportabile, dar ingrijoratoare
- 3Dureri de spate, sold, genunchi, ochi pe partea stanga.
- 3durere colooana vertebrala, sold
- 0am facut o tendinita la genunchiul drept in aprilie...
- 2Proteza de sold-formularul E112
- 1durere sold stg, umar stg, arsuri
- 5durere bilaterala sold
- 3Tendinita
- 14durere sold
- 2Durere sold
- 0Progil ANA extins
- 4Șold blocat - procedura de decompresie a capului femural cu injectare de celule STEM din creasta ili
- 5Necroza cap femural post radioterapie
Mai multe informații despre: Tendinita durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: