Durere sold insuportabila

11-12-2013
mihai0101
Nu este medic/terapeut
mihai0101
Buna ziua, ma numesc Mihai si de aproximativ 1 luna am dureri de sold, piciorul drept si intre picoare in dreapta sus (cred ca este tendonul).Durerile apar atunci cand merg, cand dorrm si in mod special apar spre dimineata, trezindu-ma din somn.Aceste dureri au aparut dupa o perioada in care am mers f mult(8 km ) pe jos si sala de forta.Acestea insa s-au mai diminuat si apar doar la efort.Dimineata cand ma trezesc simt niste pocnituri in sold care dureaza 1 min in timpul mersului...Va rog sa ma ajutati cu un raspun am fost peste tot si nu gasesc solutia durerile apar dupa ce merg 200 de m si dupa aceea durerile devin insuportabile si nu mai pot sa merg deloc, daca stau de exemplu pe banca 1 min si ma ridic sa merg nu mai simt durerea 20 d m dupa aceea, iar nu mai pot sa merg deloc nici macar sa fac un pas.Mentionez ca acum 2 saptamani cand aveam aceasi durere insuportabila intr-o seara mi-a trecut parca ca prin miracol...2 zile nu am mai avut probleme...dupa 2 zile durerile au inceput iar si de atunci nu stiu ce sa mai fac.Am fost medici mi-au recomandat sa iau pastilele prescrise de ei dar fara rezultat.Va rog daca ma puteti ajuta cu vreun sfat sa fac macar sa imi treaca temporar deoarece trebuie sa ma mai duc si pe la facultate si numai pot deloc sa merg mai mult de 100 de m (am facut si radiografie, dar totul a iesit ok ) nu gasesc cauza.Precizez ca nu am alte probleme, aceasta prblema a aparut dupa ce am facut 8 km d mers p jos si sala de forta.
Va multumesc!
2 comentarii
0
11-12-2013, ora 12:45
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Eu am avut cam aceleasi simptome si s-a dovedit a fi de la coloana. cauta un bun osteopat sau kinetoterapeut si problema se rezolva. In paralel e important sa-ti intaresti muschii care sustin coloana, mai ales daca esti o persoana inalta
0
11-12-2013, ora 18:38
Dr. Manuel Nastai
Ortopedie si traumatologie, Stuttgart
Dr. Manuel Nastai
@mihai0101:
Va rog sa dati mai multe detalii despre boala in sine raspunzand punctual la intrebarile urmatoare. Este important pentru a va ghida corect. Unde mai exact va doare (incercati sa localizati precis anatomic)? Iradiaza durerea? E constanta sau alterneaza cu perioade de acalmie? Doare mai tare la mers, efort sau in repaus? Cat e de intensa? Ce trebuie sa faceti sa treaca? Radiografie de ce parte a corpului ati facut si v-a iesit in ordine?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soldul marcatorului - primul ajutor
  •