picior umflat-pulpa superioara

Buna seara, Am 33 de ani, sex feminin, si am piciorul drept umflat, in partea de sus pana la genunchi, nu ma doare in zona unde este umflat, dar ma doare soldul, a carui durere se lasa in jos spre fund. Lucrez 8 ore pe zi pe scaun. si de multe ori trebuie sa-mi schimb pozitia deoarece nu pot sta prea mult timp in aceeasi poztie, simt furncaturi. Cand stau pe scaun simt acea umflatura. La ce medic trebuie sa ma adresez si ce reprezinta aceste simptome? Va multumesc
5 comentarii

Buna ziua!
Nu am inteles din raspunsul D-voastra tocmai esentialul: greutate/inaltime, antecedente vasculare, neurochirurgicale, metabolice, reumatologice etc.
Cel mai probabil ar fi vorba despre o insuficienta vasculara periferica, dar poate fi vorba si despre un sindrom compresiv lombar.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu am inteles din raspunsul D-voastra tocmai esentialul: greutate/inaltime, antecedente vasculare, neurochirurgicale, metabolice, reumatologice etc.
Cel mai probabil ar fi vorba despre o insuficienta vasculara periferica, dar poate fi vorba si despre un sindrom compresiv lombar.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Buna ziua, greutate 68 kg, inaltime 1.68. Antecedentele enumerate de dvs mai sus, nu am.Parintii mei au reumatism si tensiune, daca e relevant. Va multumesc.

Buna seara!
Da, intra-adevar, aveti vreo 10-12 kg in plus, ceea ce agraveaza enorm oricare dintre cauzele existente.
Cel mai probabil ar fi vorba despre o insuficienta vasculara periferica (gestionata de catre Chirurgul vascular), dar poate fi vorba si despre un sindrom compresiv lombar (gestionat de catre neurochirurg).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Da, intra-adevar, aveti vreo 10-12 kg in plus, ceea ce agraveaza enorm oricare dintre cauzele existente.
Cel mai probabil ar fi vorba despre o insuficienta vasculara periferica (gestionata de catre Chirurgul vascular), dar poate fi vorba si despre un sindrom compresiv lombar (gestionat de catre neurochirurg).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Va multumesc de raspuns. Insa mai am o intrebare. Am facut o ecografie si mi s-a descoperit un chist ovarian. E posibil ca piciorull umflat in partea de sus sa fie si de la acel chist? Va multumesc inca o data.

Buna seara!
Nu este imposibil, dar este destul de putin probabil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu este imposibil, dar este destul de putin probabil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21durere acuta in coapsa laterala stanga, zona -aripioarei-
- 74care este cea mai indicata proteza de sold?
- 20dureri lombare si sold
- 17despre proteze de sold
- 6Articulatie coxo-femurala umflata - sfaturi
- 6pete albe pe femur vizibile la ARTRO RM
- 7durere sold de aprox o luna
- 12Osteonecroza cap femural stg.
- 1problema la soldul stang
- 5Microcalcificari ambele solduri ?!
- 3Dureri de spate, sold, genunchi, ochi pe partea stanga.
- 11proteza sold????
- 5durere umar si articulatie sold
- 4Articulatie coxo-femurala
- 2Proteza de sold-formularul E112
- 3dureri de sold si genunchi
- 5Sezatie de caldura/arsura sold
- 5Furnicaturii si intepaturi in soldul drept cind stau in pat
- 5Zgomot și durere la solduri
Mai multe informații despre: Soldul Umflarea picioarelor durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: