Dureri solduri
Buna ziua! Am 19 ani, 1, 70 inaltime si 51 de kg. Sunt o fire sportiva, practic sportul atat alergand cat si mergand la o sala de fitness. Zilele acestea am lucrat in sala de sport picioarele iar la un exercitiu care presupunea ridicarea piciorului in lateral cu o greutate, am simtit o durere suportabile la sold, la incheietura piciorului cu bazinul. Ziua urmatoare am simtit aceasta durere mai intensa dar se simte doar in unele pozitii, de exemplu daca imi ridic in lateral picioarele sau ma asez “ picior peste picior”. Pot merge, pot alerga, pot sta jos fara sa simt aceasta durere care apare doar cand rasucesc picioarele. Aceasta problema mi a aparut cu ceva timp inainte, fara a forta nimic, cand eram in pauza de la sport si a durat foarte putin dupa care a disparut. Acuma cand am reinceput cu sportul, cand lucrez picioarele apare la anumite exercitii si este foarte enervant. Ce ar putea fi?
1 comentarii
Vă recomand să apelați la un medic ortoped. Este necesar un consult și o radiografie de bazin.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21durere acuta in coapsa laterala stanga, zona -aripioarei-
- 20dureri lombare si sold
- 19Dureri care isi schimba locatia
- 6ce anume se poate vedea la rmn si daca este absolut necesar sa-l fac?
- 3mergand pe strada, mi s-a blocat piciorul din sold si nu mai puteam inainta
- 0Dureri sold
- 2Dureri sold, ajutor..
- 6durere de coloana, in piept, umar, sold si picior
- 5Dureri in sold de sase luni
- 6Dureri sold coccis
- 2Durere sold insuportabila
- 2Proteza de sold-formularul E112
- 10Durere sold
- 2Buna mă interesează investigații la nivelul soldului sau bazinului in orașul Focsani
- 4Durere puternică de șold
- 2Durere de sold (drept) cu iradiere in zona inghinala și genunchi
- 2Durere inghinala la copil
- 3Pata pe radiografie os ischio pubian
- 0Durere ascutita Șold stang
Mai multe informații despre: durerea de sold durere inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: