Teama de orice
Buna ziua, nici nu stiu cum sa ma exprim mai bine, fetita mea are 2 ani si 2 luni, vorbeste foarte bine cursiv si in propozitii clare exprimand aproape tot ceea ce vrea. Problema mare este ca este foarte retrasa in sensul ca se teme de alti copii ( de varsta ei) cu cei mai marisori se joaca fara probleme. Are reactii ciudate pe care nu stiu sa le descriu de exemplu: a vazut pe piciorul tatalui ei un semn care nu i-a placut si a venit repede la mine aproape ca plangea si mi-a spus ca ii e frica de tati. Cuvantului frica bineinteles nu cred ca ii cunoaste semnificatia, dar reactia a fost stranie, si nu s-a mai apropiat de tatal ei pana acesta si-a acoperit semnul ( cu pantaloni lungi). Apoi la zgomote e din nou speriata fuge repede la mine la orice zgomot aude (bineinteles nu pot folosi feonul sau mixer, etc pt ca plange ) am incercat sa o temperez i-am explicat ca nu se intampla nimic, cu unele s-a obisnuit cum ar fi aspiratorul, dar la celelalte acum s-a invatat ca atunci cand eu le folosesc ea merge in cealalta camera. Si multe alte temeri ciudate care nu le inteleg si nu stiu de unde provin. In familie atmosfera e placuta, nu se striga nu ii inteleg starile, mai nou are si un tic cu gura (asemanator unui scrasnit din dinti), Ajutati-ma ce sa fac sa consult un doctor, vreau ca fetita mea sa creasca normal si sa rezolv problema daca se poate. Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-e frica de stomatologie
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 3frica si panica
- 3Sunt foarte speriata
- 1Atacuri de panica...stare de frica
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 4Frica de mine
- 3Frica de a vorbi in public
- 3mi e teama de moarte...
- 4Teama inexplicabila
- 2Lipsa de motivatie si frica
- 1frica de analize
- 12Anxietate - atacuri de panica.
- 24Ma tem de gaini. (Alektorofobie)
- 5Anxietate sau agrofobie?
- 1Poate ma ajutați sa îmi dau seama ce problema am...
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: