am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
Buna ziua, il luna mai am fost foarte stresat din cauza bacului, si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica, o senzatie aiurea dupa cap, stare de irealitate etc. M-am dus la cardiologie, mi-au facut ekg, ecocardiografie, ecografie abdominala, computer tomograf la rinichi, toate au iesit foarte bune.Am avut montat si holter, atunci aveam tensiune mare 15-16, ba urca ba scadea. Acuma pe 10 iulie am fost iar la control mi-au pus ABPM, dar tensiune a iesit foarte bine 11-12 si 14 dupa ce am fumat o tigara.
Intrebarea mea este, acum stateam pe scaun la pc si m-a luat deodata o intepatura brusca in zona inimii si m-a lasat deodata.Ce ar putea fi?
Vroiam sa mentionez ca in septembrie voi face o terapie cu ozon pentru acnee, ma v-a afecta cu ceva la inima ? Doctorul a spus ca imi va scadea tensiunea.Am 19 ani.
Intrebarea mea este, acum stateam pe scaun la pc si m-a luat deodata o intepatura brusca in zona inimii si m-a lasat deodata.Ce ar putea fi?
Vroiam sa mentionez ca in septembrie voi face o terapie cu ozon pentru acnee, ma v-a afecta cu ceva la inima ? Doctorul a spus ca imi va scadea tensiunea.Am 19 ani.
2 comentarii
Simptomele mentionate descriu perfect un atac de panica. Singurul control pe care ar fi trebuit sa il faceti este la psihiatrie pentru psihoterapie si tratament corespunzator al crizelor de panica. Puteti lua suplimente pentru a va ajuta sa treceti mai usor peste perioada stresant gen Bien Plus, Magne B6, Sedepril si Biocebral pentru cresterea puterii de concentrare si a tonusului general al organismului.
Multumesc pentru raspuns.
Doctorul care imi v-a face acele terapii in septembrie cu ozon mi-a spus ca imi va trece atacurile de panica si acnee, se foloseste in mai multe am inteles.La sala ma voi putea duce ? Ce parere aveti despre aceste terapii cu ozon ?
Doctorul care imi v-a face acele terapii in septembrie cu ozon mi-a spus ca imi va trece atacurile de panica si acnee, se foloseste in mai multe am inteles.La sala ma voi putea duce ? Ce parere aveti despre aceste terapii cu ozon ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Foarte multe lipoame?
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 4Am palpitatii si in stare de repaus si uneori ma inteapa si simt o jena...
- 45depresie, anxietate, palpitatii la inima
- 4insomnie... pe fondul stresului
- 9Rosu la fata permanent
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 22Litiaza biliara cronica. Palpitatii inima. deranj stomac
- 3Nu stiu ce sa fac! am nevoie neaparat de un raspuns!!
- 4Teama inexplicabila
- 0Nas infundat, palpitatii
- 24Ma tem de gaini. (Alektorofobie)
- 0Palpitatii, insuficienta de valva pulmonara tricuspida fiziologică
- 2Atac de panica sau frica baiat de 8 ani jumatate
- 2Anxietate ?
- 10Palpitații și amețeli
- 3Palpitații sub coastă dreapta
- 6Diferite simptome
Mai multe informații despre: Palpitatiile stresul frica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: