Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?

30-12-2023
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Cartile de nutritie te motivează macar sa nu mai mănânci prostii adică sucuri și dulciuri? Ce efect are o carte de nutritie?
Măcar sa scap de obiceiul de a consuma dulciuri și sucuri daca tot e imposibil pe buna dreptate pentru mine personal sa îmi schimb total stilul de viata alimentar nesănătos.Eu as vrea ca o carte de genul sa ma motiveze enorm sa renunț la nesănătos și sa adopt putin sport în program mai degrabă decât sa ma învețe minuțios chestii.Defaot eu zic asa pentru ca eu am nevoie cel mai mult de motivație și voința în viata. Daca le-as fi avut ca ceilalti oameni aveam cu totul o alta viata mult mai frumoasa si productiva.
1 comentarii
1
31-12-2023, ora 13:13
Dr. Emilia Roxana Mazilu
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Craiova
Dr. Emilia Roxana Mazilu
Bună ziua! Pe lângă alte resurse, o carte despre alimentație sănătoasă vă poate ajuta să înțelegeți rolul pe care îl are hrana în viața unui om și faptul că nutriția de calitate îmbunătățește starea fizică și psihologică a unui om. Documentarea din surse avizate de specialiști va fi mereu un plus pentru a înțelege scopul unei alimentații sănătoase care v-ar putea ajuta implicit și să vă creșteți motivația pentru a pierde în greutate. Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.