Cola
Ei o beau fara zahar des și am zis de azi că mă las total, dar simt o pofta și un impuls mare sa beau iar,.și mereu in trecut când ziceam că ma las gata și chiar eram convins trecea ceva timp și iar mă apucam de băut Cola des.Ce vreau sa vă întreb:Da dependenta aceasta băutură?
Mie îmi mai ia nefericirea, beau pe baza emoțională, știu că nu e bine.
Sa vad acum că jurat că mă las că deja îmi face insomnie..
Însă e buna, chiar buna tare, nu știu ce pun ăștia in ea, dar e cea mai buna băutură răcoritoare de pe piata, de fapt cel mai bun drog total la liber, chiar și pt copii:))))
As vrea sa ii urmezi sfatul lui Cristiano Ronaldo, când a zis sa bem apă nu Cola la un campionat european sau mondial în urma cu câțiva ani.Are dreptate omul dar totuși revin, Cola s prea buna
Voi ce ziceți?Beți?Ați băut așa ceva?Va place?Ați reușit să vă lăsați?
Mie îmi mai ia nefericirea, beau pe baza emoțională, știu că nu e bine.
Sa vad acum că jurat că mă las că deja îmi face insomnie..
Însă e buna, chiar buna tare, nu știu ce pun ăștia in ea, dar e cea mai buna băutură răcoritoare de pe piata, de fapt cel mai bun drog total la liber, chiar și pt copii:))))
As vrea sa ii urmezi sfatul lui Cristiano Ronaldo, când a zis sa bem apă nu Cola la un campionat european sau mondial în urma cu câțiva ani.Are dreptate omul dar totuși revin, Cola s prea buna
Voi ce ziceți?Beți?Ați băut așa ceva?Va place?Ați reușit să vă lăsați?
5 comentarii
Și mie mi s-a părut bună înainte, chiar cumpăram o sticlă la 2, 5l pe zi. Acum nu mi se mai pare. Nu e bună de nimic, zahărul din ea îți păcălește creierul dar cam atât.
Eu zic că nu dă dependență, dependența ți-o faci tu pt că îți place. Așa se întâmplă cu orice, inclusiv cu mâncarea de tip "comfort food".
Eu zic că nu dă dependență, dependența ți-o faci tu pt că îți place. Așa se întâmplă cu orice, inclusiv cu mâncarea de tip "comfort food".
Acum am văzut că bei în varianta fără zahăr, scuze. Sincer, pe aia nici nu pot pune gura. Gustul ei mi se pare atât de artificial... Chiar pot face diferența cu ochii închiși între cea cu zahăr și cea fără.
CU cola nu am avut pofta poate una pe an asa de ocazie. Mai bine cafea cu unt.Daca ai Facebook sau Instagram urmareste pe Sorin Gadola si Dina dau sfaturi fiane pe nutritie.
Hi, spofr la sanatate! ;)
Hi, spofr la sanatate! ;)
cand eram copil imi placea sa imi imaginez cum ar fi sa fiu inconjurat numai de ciocolata :)
traiesti visul meu dar putin diferit. in loc de ciocolata poftesti altele
traiesti visul meu dar putin diferit. in loc de ciocolata poftesti altele
Zero e f bun ca nu ingrasa si nu urca glicemia.
Dar daca iti da insomnii trebuie sa te lasi, asta e, adica iti face rau.
Nu mai bei si gata, ce mare lucru ? Bea Fanta zero de portocale, grapefruit, lamaie, 7 up zero, ca eu de astea beau zilnic si e f bine, deci doar inlocuiesti.
Ca si alea-s bune rau.
Solutia nu e sa bei doar apa cum zice ala, bea ce-ti place fara zahar doar sa nu aiba cafeina.
La tine cred ca, cafeina iti ia nefericirea nu gustul, ca sa afli testeaza ce am zis.
Iar daca cafeina iti ia nefericirea, e nasol, ca nici insomniile nu-s bune.
Vezi cum e cu una din alealalte si ne spui.
Esenta de cola e buna, asa era si acum 70 de ani, asa e ea facuta nu ca baga ceva in ea.
Doar ca atunci nu exista pepsi zero din pacate.
Nu trebuie sa ne privam de placeri, ci sa le inlocuim cu altele la fel dar care nu ne fac rau.
Dar daca iti da insomnii trebuie sa te lasi, asta e, adica iti face rau.
Nu mai bei si gata, ce mare lucru ? Bea Fanta zero de portocale, grapefruit, lamaie, 7 up zero, ca eu de astea beau zilnic si e f bine, deci doar inlocuiesti.
Ca si alea-s bune rau.
Solutia nu e sa bei doar apa cum zice ala, bea ce-ti place fara zahar doar sa nu aiba cafeina.
La tine cred ca, cafeina iti ia nefericirea nu gustul, ca sa afli testeaza ce am zis.
Iar daca cafeina iti ia nefericirea, e nasol, ca nici insomniile nu-s bune.
Vezi cum e cu una din alealalte si ne spui.
Esenta de cola e buna, asa era si acum 70 de ani, asa e ea facuta nu ca baga ceva in ea.
Doar ca atunci nu exista pepsi zero din pacate.
Nu trebuie sa ne privam de placeri, ci sa le inlocuim cu altele la fel dar care nu ne fac rau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6foame excesiva
- 2dependenta de dulciuri
- 2cum sa imi controlez dorinta de a manca?
- 4pofta de dulce
- 3Dependenta de mancare
- 4Mie rau si ma simt molesit
- 5Reactie anormala la stres: mananca foarte mult
- 6copil (11 ani) dependent de dulciuri
- 9mereu ma gandesc sa mananc - cum ma opresc?
- 3Vreau sa slabesc
- 1Cum sa mananc mai sanatos daca sunt dependent de dulce?
- 5Cum scap de dependenta de zahar si carbohidrati rafinati?
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
Mai multe informații despre: Dependenta de mancare dependenta de dulciuri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: