ce boala pot avea?
Buna...as vrea sa stiu ce pot avea??am niste simptome la care nu stiu sa-mi raspund personal..ma intelegeti ce vreau sa spun...de cateva saptamani mi-a scazut pofta de mancare in schimb simt foarte mult nevoia sa mananc mult dulce..(cornuri orice...ciocolata.), apa beau intr-una...am ameteli cateodata n-am putere sa stau in picioare...ma doare din cand in cand in partea stanga jos...nu stiu ce pot avea..va rog spuneti-mi...
4 comentarii
nevoia de a consuma dulce si de a bea apa multa sunt simptome ale diabetului. cel mai bine mergi la medicul de familie
ms mult...dar ametelile de la ce pot aparea???ultima data cand am facut analizele mi s-a spus ca sunt anemica...poate sa fie o tenta de leucemie sau altceva?
diabetul da si amemteli.
Faceti-va o glicemie. Daca aveti suspiciuni de anemie faceti si hemoleucograma, dar nu va mai ganditi la leucemie. Doamne fereste!
Multa sanatate si mult curaj! Medicul va poate ajuta cel mai bine, pe acest site intra rar medicii, nu au timp probabil.
Faceti-va o glicemie. Daca aveti suspiciuni de anemie faceti si hemoleucograma, dar nu va mai ganditi la leucemie. Doamne fereste!
Multa sanatate si mult curaj! Medicul va poate ajuta cel mai bine, pe acest site intra rar medicii, nu au timp probabil.
buna ziua,
am o problema si va rog mult daca puteti sa ma ajutati.
zilele acestea mi-au aparut o iritatie pe piele, intre picioare, linga organele genitale. sunt parca niste bube mici, mici si rosiatice. nu am mincarimi sa spun atit de mari. dar asa cite odata insa nu acute. nu am avut relatii sexuale in ultimul timp, asa ca nu prea imi dau seama ce ar putea fi ? poate ciuperca sau o micoza ? insa am schimbat putin clima si conditiile de traii. acuma sunt la varsovia. daca m-ati putea ajuta cumva ori cu un sfat, ori cu careva denumiri de medicamente. va multumesc
am o problema si va rog mult daca puteti sa ma ajutati.
zilele acestea mi-au aparut o iritatie pe piele, intre picioare, linga organele genitale. sunt parca niste bube mici, mici si rosiatice. nu am mincarimi sa spun atit de mari. dar asa cite odata insa nu acute. nu am avut relatii sexuale in ultimul timp, asa ca nu prea imi dau seama ce ar putea fi ? poate ciuperca sau o micoza ? insa am schimbat putin clima si conditiile de traii. acuma sunt la varsovia. daca m-ati putea ajuta cumva ori cu un sfat, ori cu careva denumiri de medicamente. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dependenta de dulciuri
- 5Prea multe dulciuri.. nu pot sa rezist o zi fara sa mananc ceva dulce
- 4pofta de dulce
- 4Mie rau si ma simt molesit
- 12Mananc foarte multe cornuri cu ciocolata si beau foarte multe sucuri dulci.
- 6copil (11 ani) dependent de dulciuri
- 3Vreau sa slabesc
- 47Dulciurile
- 1Cum sa mananc mai sanatos daca sunt dependent de dulce?
- 0Dependenta de dulciuri
- 5Cum scap de dependenta de zahar si carbohidrati rafinati?
- 2Dependenta de dulciuri
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 5Cola
Mai multe informații despre: dependenta de dulciuri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: