Dulciurile imi fac foame
Am o problema de mult, dupa ce maninc dulciuri mi se face foame.Din pacate am cam multe kilograme in plus.Am spus asta unor medici dar m au intrebat daca nu am diabet.Nu am diabet dar am de multe ori pofta de dulce si dupa mi se face foame.Am gastrita asa ca nu prea merge cu fructele.Se spune ca ciocolata amaruie e sanatoasa dar mie si dupa aia mi se face foame iar problema e ca eu de obicei maninc inainte.As ruga sa imi raspunda un medic sau macar cineva care are cunostinte medicale.
3 comentarii
nu-i nevoi de doctor sa-ti spuna ca e normal sa se intample asta. dulciurile cresc glicemia brusc, dupa care glicemia scade la fel de brusc, mai rau decat era inainte de a manca dulcele. de aceea apare senzatia de foame, pt ca dulcele nu stabilizeaza nivelul de zahar in sange pe o perioada mai lunga de timp, asa cum o fac carbohidratii complcsi.
incearca sa consumi alimente relae si foamea o sa-ti treaca.
deasemenea incearca sa mananci o data la 3-4 ore ca sa iti mentii nivelul de zahar, cantitati moderate. pentru mai multe depre o dieta echilibrata iti recomand sa studiezi internetul pt ca o sa gasesti o gramada de articole pe subiectul asta
incearca sa consumi alimente relae si foamea o sa-ti treaca.
deasemenea incearca sa mananci o data la 3-4 ore ca sa iti mentii nivelul de zahar, cantitati moderate. pentru mai multe depre o dieta echilibrata iti recomand sa studiezi internetul pt ca o sa gasesti o gramada de articole pe subiectul asta
Problema e ca eu de obicei maninc inainte, dulciurile sint ca un desert si de aceia ma ingrijoreaza situatia.
dulciurile nu sunt bune. punct. indiferent cand le mananci
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alimentatia de Craciun... pofta mare de dulciuri
- 2dependenta de dulciuri
- 3Mama mea nu poate sa manance dulce!
- 0Recomandare glucometru
- 2dulciuri
- 47Dulciurile
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 2Durere de stomac dupa ce mananc dulce
- 6"Daca mancam si sanatos insa mancam moderat si dulciuri, e o problema ?"
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
Mai multe informații despre: consumul de dulciuri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: