Mama mea nu poate sa manance dulce!

09-02-2010
suky
Nu este medic/terapeut
suky
De cate ori mananca ceva dulce simte ca se sufoca. i se pune un nod in gat si nici nu mai poate sa respire. Privelistea e ingrozitoare, am crezut ca o sa moara sufocata de cateva ori. Ne-am gandit ca e de la tiroida si si-a facut o groaza de examene medicale si toate i-ai iesit bune. Toti doctorii spun ca nu are nimic fizic si totusi ceva nu e bine. Ultima data au trimis-o la psihiatrie si i-au dat niste pastilute pe care le mai lua din cand in cand ca sa poata bea si ea o cafea cu zahar. E o prostie pt ca mama nu e nebuna, nu a avut niciodata probleme psihice si totusi...nimeni nu gaseste o explicatie. Help pls!
3 comentarii
0
09-02-2010, ora 18:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, este o practica curenta in ziua de azi de a trimite pacienti la psihiatru pt. ca se crede ca se simuleaza simptome pe care medicii nu le poate explica. Tendenta este crescatoare.
Bineinteles ca la mama dvoastra ceva nu este in ordine insa nu prea aveti cum sa dati nici de vindecare si nici macar de ceva legat de cauzalitate mergand la medicina clasica.
Va recomand de aceea sa mergeti la un medic homeopat bun si cu experienta, la un medic care practica homeopatia clasica si nu un amator. La cineva de ex. ca Dr. Silvia Nedelcu din Bucuresti. Aceste simptome sunt cunoscute de peste 200 de ani in homeopatie si usor vindecabile cu ajutorul ei.
Insa cafeaua este f. daunatoare, cred ca ar fi mai sanatos pt. ea sa nu mai bea deloc, chiar si fara zahar.
0
09-02-2010, ora 18:48
suky
Nu este medic/terapeut
suky
Multumesc pentru sfat insa eu sunt din Galati si ar fi un pic mai dificil de mers la Bucuresti pentru consult si eventuale tratamente. Tin sa precizez ca parintii mei sunt de foarte multi ani adeptii medicinei alternative. Stiu ca intr-o vreme mama a facut si acupunctura la unul dintre cei mai buni medici din tara, pe atunci afalt in Galati. S-au ocupat si cu radiestezia in tinerete.
Acum consuma in permanenta ceaiuri din plante, tincturi si alte substante naturale care insa nu i-au imbunatatit cu nimic starea.Mai mult acum are probleme si cu tensiunea, eu cred ca din frustrare si nervi ca nici un medic nu a fost capabil sa ii spuna ce are.
0
09-02-2010, ora 20:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cu remediile naturiste este greu sa rezolvi multe probleme in ziua de azi mai ales cand nu sunt luate corespunzator, cand cauuzele sufletesti persista si cand nu se cunoaste cauza bolii. Homeopatia este cu totul altceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce înseamnă prea mult dulce în dietă? Efectele negative ale consumului excesiv de zahăr
  • Sațietatea specifică senzorială - de ce avem mereu loc pentru desert?
  • Consumul de dulce face rău? - efecte și riscuri raportate la cantitate
  • Pofta de dulce
  • Persoanele care iubesc dulciurile au un risc mai mare de depresie, diabet și AVC
  •