Tahicardie persistenta
Bună ziua! Am 23 de ani, 1.60 cm și 78kg, sunt fumătoare (în ultima luna pe baza stărilor următoare recunosc ca am fumat mai mult)
În urma cu o luna m-am trezit cu puls mărit (90b/min) stand întinsă în pat care persista. Am fost la cardiolog, mi-a recomandat magneziu și corlentor 5 mg la nevoie
Nu mi-a făcut ecografie. Uneori simt o durere /presiune în partea stânga. Am avut și amorțeli și furnicături la nivelul mâinilor și al piciorului stâng, senzații de amețeală, oboseala, concentrare diminuata, uneori diaree (și dacă nu a fost diaree, scaunul avea o culoare galben deschisa). Am făcut analizele, inclusiv cele de tiroida și sunt în regula. Singura modificare apărută au fost eritrocitelor mărite (5.460.000 cu limite între 3.900.000 și 5.200.000), hemoglobina crescuta (16.6 valori normale 12.0-15.6) și hematocrit crescut (47.4 cu v. N. Între 35.5 și 45.5). Sunt foarte speriata, stările acestea persista, nu știu ce e cu mine.. Acum 3 saptamani, la debut, am făcut analizele și acestea erau normale, de ce acum au crescut?
În urma cu o luna m-am trezit cu puls mărit (90b/min) stand întinsă în pat care persista. Am fost la cardiolog, mi-a recomandat magneziu și corlentor 5 mg la nevoie
Nu mi-a făcut ecografie. Uneori simt o durere /presiune în partea stânga. Am avut și amorțeli și furnicături la nivelul mâinilor și al piciorului stâng, senzații de amețeală, oboseala, concentrare diminuata, uneori diaree (și dacă nu a fost diaree, scaunul avea o culoare galben deschisa). Am făcut analizele, inclusiv cele de tiroida și sunt în regula. Singura modificare apărută au fost eritrocitelor mărite (5.460.000 cu limite între 3.900.000 și 5.200.000), hemoglobina crescuta (16.6 valori normale 12.0-15.6) și hematocrit crescut (47.4 cu v. N. Între 35.5 și 45.5). Sunt foarte speriata, stările acestea persista, nu știu ce e cu mine.. Acum 3 saptamani, la debut, am făcut analizele și acestea erau normale, de ce acum au crescut?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 203Ablatia... cat costa?
- 4la virsta de 5 ani am avut primul episod de tpsv...
- 9clinici cardiologice - recomandari
- 3betaloczok-ul daca se administreaa in tahicardie?
- 2Tahicardie si Anxietate.
- 4tahicardie-valori tensiune arteriala
- 6Tahicardie-metode vagale
- 4tahicardia si sportul-cum se impaca?
- 4Tahicardie - cum se poate vindeca?
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 4Tahicardie paroxistica supraventriculara
- 2Tahicardie Sinusala
- 2Tahicardie si sindrom hiperkinetic
- 1Ameteala, tahicardie, saturatie mica
- 1Posibil sindrom tahicardie ortostatica
- 0Tahicardie de la cifoza si scolioza?