cred ca este tahicardie
buna ziua,
de 2 zile urmez un tratament prescris de medic ptr faringo-traheita cu antibiotic Zinnat si Eurespal si de azi-dimineata imi simt bataile inimii mult mai accelerate. am citit reactiile adverse ale acestor medicamente si am vazut ca la Eurespal "rar poate sa apara tahicardie moderata...", credeti ca aceasta este cauza? eu iau 2 comprimate a cate 80 mg pe zi, sa reduc doza la o singura pastila?
mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu inima, asa ca astept raspunsuri cat mai realiste si nu exagerari...
niste sfaturi avizate m-ar ajuta foarte mult, daca se poate de la un medic va rog mult!
va multumesc,
de 2 zile urmez un tratament prescris de medic ptr faringo-traheita cu antibiotic Zinnat si Eurespal si de azi-dimineata imi simt bataile inimii mult mai accelerate. am citit reactiile adverse ale acestor medicamente si am vazut ca la Eurespal "rar poate sa apara tahicardie moderata...", credeti ca aceasta este cauza? eu iau 2 comprimate a cate 80 mg pe zi, sa reduc doza la o singura pastila?
mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu inima, asa ca astept raspunsuri cat mai realiste si nu exagerari...
niste sfaturi avizate m-ar ajuta foarte mult, daca se poate de la un medic va rog mult!
va multumesc,
2 comentarii
Da probabil ca despre un efect adver la medicamente este vorba, cat despre doza cred ca ar trebui sa consultati medicul care vi lea prescris si sai spuneti de aceste manifestari (deoarece scaderea dozei sar pute sa nu fie eficienta pt afectiunea dumneavoastra), probabil vi se va prescrie alceva.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
va multumesc ptr raspuns.
multa sanatate si dvs.!
multa sanatate si dvs.!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am tahicardie?
- 2tahicardie sinusala prin automatism crescut
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 27tahicardia se vindeca? va rog, un raspuns!
- 4tpsv 22... crizele de tahicardie s-au indesit odata cu varsta
- 4tahicardia si sportul-cum se impaca?
- 1tahicardie+hipertrofie+insuficienta
- 19tahicardie la 20 de ani
- 7un sfat va rog!
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 4Probleme cu inima la 20 de ani?
- 1Tahicardie atriala multifocala
- 2Tahicardie si sindrom hiperkinetic
- 0Tahicardia si cezariana
- 2Tahicardie.
- 2tahicardie
- 0Tahicardie persistenta
- 3Tahicardie când ma trezesc
Mai multe informații despre: Tahicardia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: