Efecte adverse anticonceptionale
Buna ziua, o mare rugaminte am..Incepand din luna noiembrie a anului 2014 pana iunie 2015 am luat Yasmine..luna trecuta am hotarat sa fac o pauza.
La 2 sapt dupa intreruperea tratamentului a inceput sa-mi cada parul din cap..La inceput am dat vina pe soare, apa sarata, sampon etc
Precizez ca mananc destul de sanatos, fructele si legumele nu imi lispesc din alim zilnica. Problema e ca in momentul de fata la simpla atingere a parului sau samponare parul cade in cantitati destul de mari..Este un efect advers, cat poate dura?..tb intervenit cu anumite medicamente?
Multumesc
La 2 sapt dupa intreruperea tratamentului a inceput sa-mi cada parul din cap..La inceput am dat vina pe soare, apa sarata, sampon etc
Precizez ca mananc destul de sanatos, fructele si legumele nu imi lispesc din alim zilnica. Problema e ca in momentul de fata la simpla atingere a parului sau samponare parul cade in cantitati destul de mari..Este un efect advers, cat poate dura?..tb intervenit cu anumite medicamente?
Multumesc
2 comentarii
Probabil este un efluviu telogen, care poate dura cateva luni. Pentru un diagnostic mai sigur vedeti un dermatolog. Nu este neaparat nevoie sa faceti vreun tratament, dar daca doriti puteti lua un supliment de zinc.
Dar de ce ati intrerupt AC? - pentru ca daca este doar pentru o pauza de 1-2 luni si nu dintr-un motiv obiectiv, sau daca doriti sa renuntati definitiv, in pauza asta dereglati tot ce ati rezolvat pana acum. Asta doar ca un comentariu la faptul ca exista acest mit al "pauzei" anuale la AC; poate nu e neaparat cazul dumneavoastra.
Dar de ce ati intrerupt AC? - pentru ca daca este doar pentru o pauza de 1-2 luni si nu dintr-un motiv obiectiv, sau daca doriti sa renuntati definitiv, in pauza asta dereglati tot ce ati rezolvat pana acum. Asta doar ca un comentariu la faptul ca exista acest mit al "pauzei" anuale la AC; poate nu e neaparat cazul dumneavoastra.
Am intrerupt datorita migrenelor si durerilor de picioare..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 3din cauza yasminului v-ati ingrasat?
- 4Mercilon - efecte
- 2contraceptive:efecte secundare
- 6diane 35 si androcur ingrasa?
- 2efectele contraceptivelor?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 6microgynon si arcoxia
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 5anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 3iau anticonceptionale si am o scurgere ciudata
- 3efectele pilulelor
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 2Epilepsie sau nu??
- 3Anticonceptionale - m-am ingrasat foarte mult de la ele
- 4Efecte secundare
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: