Suport pentru depresie anxietate sociala
Aici putem vorbi despre depresie si ce facem cand ne simtim tristi. As vrea sa stiu si eu ce sa fac cand ma simt depresiv, uneori chiar as vrea sa mor decat sa simt tristetea asta, alimentata de faptul ca nu prea am cu cine sa imi comunic problemele, sa spun tot ce am pe suflet, sa ma inteleaga cineva.
9 comentarii
Daca tristetea este o emotie necesara dar si trecatoare, starea depresiva necesita interventie terapeutica sau tratament medicamentos. Desigur, a avea suport social in astfel de momente presupune ca deja exista un grup de prieteni, o familie, care stiu in mare cum sa ofere ajutor sau sustinere (acestea nu vindeca) insa daca exista si anxietate sociala, inseamna ca persoana in cauza e singura. Nu vad cum si care ar fi motivul oamenilor din jur sa intre in relatie neconditionata ptr. a oferi timp, suport, intelegere. Starea depresiva este contagioasa! Nu va mirati daca nimeni nu va observa.
Buna seara,
Starea de depresie presupune in sine o tendinta spre izolare. Aveti dreptate in ceea ce ati afirmat legat de faptul ca aveti nevoie de persoane cu care sa vorbiti, sa impartasiti ceea ce simtiti. Daca va este dificil sa va faceti momentan prieteni, puteti sa apelati la serviciile unui psihoterapeut care sa va ajute sa va schimbati starea emotionala si sa va deschideti spre cei din jur, sa puteti relationa din nou.
Pede alta parte, daca simtiti nevoia sa va faceti rau, sa va sinucideti, cel mai important este sa sunati la 112 si sa cereti ajutor de specialitate. In anumite momente situatia poate parea fara iesire, dar daca treceti de acest punct veti vedea ca optica va fi diferita, mai luminoasa.
Starea de depresie presupune in sine o tendinta spre izolare. Aveti dreptate in ceea ce ati afirmat legat de faptul ca aveti nevoie de persoane cu care sa vorbiti, sa impartasiti ceea ce simtiti. Daca va este dificil sa va faceti momentan prieteni, puteti sa apelati la serviciile unui psihoterapeut care sa va ajute sa va schimbati starea emotionala si sa va deschideti spre cei din jur, sa puteti relationa din nou.
Pede alta parte, daca simtiti nevoia sa va faceti rau, sa va sinucideti, cel mai important este sa sunati la 112 si sa cereti ajutor de specialitate. In anumite momente situatia poate parea fara iesire, dar daca treceti de acest punct veti vedea ca optica va fi diferita, mai luminoasa.
Buna seara,
ma alatur cu drag acestui post si sustin ce au spus colegele mai sus
ma alatur cu drag acestui post si sustin ce au spus colegele mai sus
Da, pai toate se rezuma din pacate la psihoterapie, iar eu nu am incredere in psihoterapie, am incercat si asa ceva inainte si nu a mers cum am vrut. Plus ca, daca nu am incredere in asa ceva, e cam greu sa mearga ceva.
Aveti perfecta dreptate insa puteti incerca mai multe terapii pana gasiti o terapie care vi se potriveste, si de ce nu terapeutul potrivit, e ca si ati spune o relatie nu a mers, nu am incredere in relatii
trebuie sa aveti putina rabdare cu dvs !
Multa sanatate si liniste !
trebuie sa aveti putina rabdare cu dvs !
Multa sanatate si liniste !
Buna ziua..de 7 luni de zile ma confrunt cu niste spasme musculare care imi apar peste tot maini, picioare, fata, spate, burta in zona tamplelor, am facut o electromiograma la cererea unui Neurolog si mi-a zis k am spasmofilie sa iau 3 luni de zile calciu dupa care sa revin la control.Am revenit la control cu aceleasi simptome, urmatoarele analize au fost rmn cap si cervicala care au iesit bune.
Sa fie oare din cauza stresului?stiu ca inainte sa imi apara am fost o perioda de timp foarte stresat, a muritvo prietena, urma sa nasca nevasta-mea.
Sa fie oare din cauza stresului?stiu ca inainte sa imi apara am fost o perioda de timp foarte stresat, a muritvo prietena, urma sa nasca nevasta-mea.
Analize de sange bune...ultimele analize le-am facut acum o luna au iesit bune, calciu a iesit bine magneziu putin scazut
1.78 si trebuia sa fie 1.80.Aceste spasme pur si simplubma termina
1.78 si trebuia sa fie 1.80.Aceste spasme pur si simplubma termina
Desi e greu de crezut, corpul nu se imbolnaveste daca psihicul este "sanatos"
De multe ori corpul "ne vorbeste"despre sufletul nostru
De multe ori corpul "ne vorbeste"despre sufletul nostru
Buna ziua,
Fie ca este vorba de stres, somatizare, anxietate, timiditate, fobii, depresie etc. Toate acestea se pot trata cu perseverenta si rabdare.
Despre beneficiile psihoterapiei gasiti mai multe informatii in acest articol. ---------*
Succes!
(*modificat de admin)
Fie ca este vorba de stres, somatizare, anxietate, timiditate, fobii, depresie etc. Toate acestea se pot trata cu perseverenta si rabdare.
Despre beneficiile psihoterapiei gasiti mai multe informatii in acest articol. ---------*
Succes!
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 10Depresie mascată
- 5imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?
- 8Omega 3 impotriva depresiei
- 5Stresul reprezintă principala cauză de apariţie a depresiei
- 26A luat cineva Seroquel XR 300?
- 6Ma indrept catre depresie?
- 1cat de mica e diferenta de la tulburare anxioasa la depresie?
- 12Anxietate, depresie
- 2nu mai sunt in stare de nimic, parca toata viata mi se prabuseste si eu stau si privesc
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 6EMANERA - depresie?
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 4Singur, trist, bolnav
- 93Anxietate si depresie, ce ma fac?
- 28Depresie, anxietate
- 7Intrebari si Raspunsuri Pt Cei cu Boli Psihice Diagnosticate:Schizofrenie, Bipolar, Depresie
- 8Îmi vreau anii pierduți înapoi.
Mai multe informații despre: Depresia tulburare anxios depresiva depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: