imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?

07-05-2011
nelly111
Nu este medic/terapeut
nelly111
peste 2 saptamani voi pleca din tara unde va trebui sa ofer companie la tras cocaina, mie nu imi place starea dar trebuie sa o fac pentru bani. imi este teama de starea de depresie de dupa ma gandesc ca pot lua distonocalm s-au alte pastile anti-depresive... ce parere aveti? imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?exzista ceva sa scap de efect? astept raspunsul vostru va multumesc anticipat!
5 comentarii
0
07-05-2011, ora 18:08
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Parerea mea e ca daca ai scris despre asta, ai toate sansele sa fii deja monitorizata, , , , deci bine ar fi sa renunti, scapi si de stres. Gandeste-te ca iti risti viata si apoi ce n-ai da sa speli si pe jos pentru bani, numai sa nu stai inchisa sau cine mai stie ce. Nu fi sclava nimanui, nu merita, oricata nevoie ai! Dar cred ca le stii pe astea deja, , , ,
Ai grija de tine si de cei dragi!
0
07-05-2011, ora 22:19
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
cred ca ai gresit forumul, dar alege alta cale de a castiga un ban, te bagi in ceva de care nu stii cum scapi, vei fi un om pierdut.rasgandeste-te pe ultima suta de metrii, gandeste-te la cei dragi.
0
07-05-2011, ora 23:39
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,

DACA asta e adevarul,..cei care au postat deja raspunsuri...ma alatur lor.

O Parere:
- se pare ca, NU asta e adevarul si vrei sa atragi atentia ca, ai si poti sa dai...si la altii.
- IERTARE daca gresesc si chiar imi doresc sa fii gresit.

O seara linistita sa ai.

P.S.
Tratament preventiv NU cere...rezolva-ti singur/a problema.

Stiai ca, aici e FORUM MEDICAL?...si nimeni NU te obliga SA TE IMBOLNAVESTI CHIAR VOIT (INTENTIONAT)????
0
08-05-2011, ora 11:45
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Cocaina este un drog care da dependenta intr-un timp foarte scurt. Dupa starea initiala de euforie, apare o depresie severa cu ideatie suicidara, care de multe ori este si pusa in practica; este o depresie foarte greu de tratat, nu poate fi prevenita cu nimic (cu exceptia abstinentei, adica sa nu va apucati de consum). Chiar dupa un tratament de dezintoxicare reusit, depresia dureaza multe luni de zile si dorinta dupa drog e ata de puternica incat cu greu i se poate rezista.
Nu va sfatuiesc sa consumati deloc nici prin prizare, nici pe alte cai; banii pe care ii veti castiga, se vor pierde mult mai repede decat va imaginati, iar efectele asupra organismului sunt devastatoare (hemoragii cerebrale, infarct miocardic sau cerebral, tromboflebite, septicemii, si as mai avea de scris).
Nu sunt povesti de adormit copiii sau de speriat adultii, e o realitate!
0
09-05-2011, ora 15:10
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Ca o mentiune suplimentara, cum arata nasurile celor care trag cocaina! Derulati de sus-pana jos, sunte niste fotografii.

http://www.abstrait-concret.com/2009/02/01/hedonisme-festif-et-reconstruction-nasale-post-abus-de-cocaine/

Nu am inteles un detaliu, va plateste cineva sa va DROGATI si sa asistati pe altii?

Cred ca sunteti dirijat de niste forte pe care nu le puteti controla, recunoscand ca veti lua cocaina ca si cum ati fuma niste havane. Vai, sunt mai tari dar ma descurc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.