tic la cap, imi misca fruntea mereu
buna ziua sper ca scriu unde trebuie!acum 5 ani a murit tatal meu si am avut o depresie puternica am fost la doctor si printre altele mi-a dat xanax de care m-am lasat dupa un timp brusc la care dupa aceea periodic am cate un tic in special la cap imi misc fruntea mereu cum ar veni si deja nu mai pot!am fost la neurologie mi-a dat stresclin!nii nu stiu cum sa va explic ticul...ii din frunte din cap dar nu misc capul ci doar fruntea!acest tic apare periodic de 5 ani!va rog ajutati-ma nici nu pot dormi!ce sa fac?ce sa iau?va multumesc anticipat pentru raspuns!
5 comentarii
buna dimineata
propunere:
mergi la ACELASI dr care, ti-a recomandat acum 5 ani.xanax
doar el stie de ce, iata aceste reactii adverse..
posibil si de la faptul ca le-ai intrerupt brusc..citeste prospectul.poti citi si pe google..
sanatate
propunere:
mergi la ACELASI dr care, ti-a recomandat acum 5 ani.xanax
doar el stie de ce, iata aceste reactii adverse..
posibil si de la faptul ca le-ai intrerupt brusc..citeste prospectul.poti citi si pe google..
sanatate
Buna dimineata. Intreruperea brusca a tratamentului cu Xanax poate prova manifestari neurologice de genul celor descrise. Pe langa dispensarizarea neurologica va sfatuiesc sa apelati si la evaluare psihologica. Evolutia ticurilor poate fi ajutata mult prin consiliere psihologica. Multa sanatate!
va multumesc pt raspunsuri dar as putea lua cv medicamente saucv?
Buna seara,
Medicamentele de care vorbiti se administreaza in situatia in care simptomele depresive/anxioase persista, ceea ce inteleg ca nu mai este cazul. Inteleg ca ticul de care vorbiti este suparator. Poate fi un mesaj simbolic prin care corpul va transmite un mesaj. Este o alte forma de exprimare a psihicului nostru - aceea prin forme somatice.
Depresia de care ati suferit a fost o forma reactiva, la evenimentul cu care v-ati confruntat. Inteleg ca a fost o pierdere semnificativa pentru dumneavoastra, iar acest simptom va mentine simbolic in relatie cu tatal dumneavoastra. Daca simti inca nevoia sa vorbiti despre el, sa faceti ceva in legatura cu el, este firesc si natural sa o faceti. Va puteit astfel face doliul lui.
Va doresc impacare si liniste,
Gabriela Sarapatin
Psiholog clinician
Consilier psihologic
Medicamentele de care vorbiti se administreaza in situatia in care simptomele depresive/anxioase persista, ceea ce inteleg ca nu mai este cazul. Inteleg ca ticul de care vorbiti este suparator. Poate fi un mesaj simbolic prin care corpul va transmite un mesaj. Este o alte forma de exprimare a psihicului nostru - aceea prin forme somatice.
Depresia de care ati suferit a fost o forma reactiva, la evenimentul cu care v-ati confruntat. Inteleg ca a fost o pierdere semnificativa pentru dumneavoastra, iar acest simptom va mentine simbolic in relatie cu tatal dumneavoastra. Daca simti inca nevoia sa vorbiti despre el, sa faceti ceva in legatura cu el, este firesc si natural sa o faceti. Va puteit astfel face doliul lui.
Va doresc impacare si liniste,
Gabriela Sarapatin
Psiholog clinician
Consilier psihologic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6depresie - recomandare
- 5plang foarte mult pana aproape de lesin
- 8anxietate si depresie
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 19Dureri de cap de trei luni
- 14destul de des ma trezesc foarte depresiva
- 23De 18 ani tot bolnava sunt... nu ma ajuta tratamentul!
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 5Depresie, insomnie - recomandari, sfaturi
- 10Deshidratarea, la originea depresiilor şi a proastei dispoziţii
- 10Tulburare anxios depresiva
- 6starea depresiva a sotului. ce sa fac?
- 7totul se datoreaza bolii in sine sau au efect secundar si pastilele?
- 6EMANERA - depresie?
- 9Posibil din depresie in schizofrenie?
- 11Nu-i pot lasa pe oameni sa se apropie de mine.
- 3Sindromul Tourete
- 4Depresie si anxietate
- 3Depresie severa
- 4Va org sa ma ajutati. Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa.
Mai multe informații despre: Depresia Ticurile nervoase
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: