Sunt schizo si sunt suparata

35 comentarii 1 2
0
10-09-2009, ora 11:46
usher
Nu este medic/terapeut
usher
Buna! Ma bucur ca macar cineva a fost receptiv :) Am postat link-ul in ideea ca ar putea incuraja oamenii care se confrunta cu probleme asemanatoare. Cred ca e foarte important cum raportezi afectiunea pe care o ai la intreaga ta viata. Intr-adevar, e dureros cand ignoranta semenilor eticheteaza si marginalizeaza insa nici macar asta nu trebuie sa fie o piedica pentru a avea o viata "plina", bolnav fiind.

Tot rasfoind diferite site-uri/forumuri am mai citit despre diferite persoane care se descurca foarte bine avand afectiuni psihice si pe care tratamentul ii ajuta sa fie functionali.

Le-am trimis lui Valentin si Danabel cateva carti despre schizo si neuroplasticitate, asa ca daca le vrei numai zi-mi.

Numai bine!
0
10-09-2009, ora 15:37
maman
Nu este medic/terapeut
maman
Va salut pe toti,

Multumesc mult Ez, trebuie sa intrati si pe discutia care are loc astazi la 15.30, (joi 10.09.09), vor vorbi ziaristii in direct. Poate aflam lucruri noi.
Va rog pe toti care aveti cunostinta de site-uri intersante sa le puneti, numai astfel putem sa-i ajutam si sa ne ajutam intre noi.
Pe curand, maman
0
10-09-2009, ora 15:40
maman
Nu este medic/terapeut
maman
Adresa pt discutia de azi : http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6127432-jurnalistii-vlad-mixich-laurentiu-diaconu-colintineanu-autorii-materialului-venit-urata-discuta-online-joi-ora-15-30.htm?cfnl=

Referitor la carti Ez, spune-mi te rog titlul si autorul, poate le am.
Oricum, multumesc
0
10-09-2009, ora 18:37
aliuta1
Nu este medic/terapeut
aliuta1
Buna Ez! Sunt interesatde cartile despre schizo si neuroplasticitate. Daca poti trimitemi-le -*
Multumesc anticipat.

(*modificat de administrator)
0
10-09-2009, ora 19:58
usher
Nu este medic/terapeut
usher
maman, nu am fost pe faza si am pierdut ocazia de a urmari discutia in timp real insa am citit tot acum.
Unul dintre participantii la discutia online a postat un filmulet cu Bruce Lipton, un cercetator din State. Eu i-am descoperit site-ul cu ceva timp in urma si zic eu ca merita sa luati in considerare ce spune el acolo. Asta-i site-ul lui: http://www.brucelipton.com/

Lipton sustine ca nu suntem victimile propriilor gene. Mai mult decat atat, noile cercetari sustin ca genele noastre sufera modificari de-a lungul vietii, abuzul in copilarie, spre exemplu, poate modifica in timp ADN-ul persoanei respective.

Un alt site foarte interesant (l-am mai postat cu ceva timp in urma pe forum) este http://epigenome.eu/
Pe Google gasiti sigur alte materiale care explica ce e cu epigenetica.

Cartile despre care am scris sunt "Brain That Changes Itself" - Norman Doidge, "Atlas of Schizophrenia", "Schizophrenia - A Neuropsychological Perspective" - Pantelis, Nelson, Barnes.

griluta, luam legatura pe mail.

Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •