Se vindeca depresia la cei cu schizofrenie?

14-06-2022
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Daca ai schizofrenie si apoi faci depresie, ai sanse sa te vindeci macar de depresie?
Care e experienta voastra?
9 comentarii
1
14-06-2022, ora 19:34
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Eu mai nou stau foarte foarte prost si cu rabdarea, tristete nejustificata si nerabdare la orice.
2
14-06-2022, ora 21:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai remite sub tratament. Vorbeste cu dr. sa iti dea ceva.
1
14-06-2022, ora 21:58
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Mi-a dat Prozac. Il iau de joi. Sper sa fie bine, ca anul trecut cand ma luat mi-a dat sangerari. Doar ca nu prea am rabdare sa isi faca efectul.
2
15-06-2022, ora 08:34
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nici-un medicament nu își face efectul imediat. De-abia după 2-3 săptămâni percepi schimbarea. Gândește-te că va fi bine după această perioadă și ocupă-ți timpul în așa fel încât să nu mai te gândești la tratament.
1
15-06-2022, ora 09:28
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Asa a zis si medicul, ca in 2 saptamani isi face efectul. Insa anul trecut cand am luat acest tratament deja dupa 4 zile am simtit efectul. Si acum simt numai nu asa intens. A trecut putin din starea de tristete.
1
15-06-2022, ora 11:06
360
Nu este medic/terapeut
360
ce as vrea sa stiu, daca dna Ciuperca Niculina poate sa zica, este daca antidepresivele cresc cognitia, ori o reduc?
(scuze Lena ca ma bag peste topicul tau)
2
15-06-2022, ora 11:23
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Pana raspunde dna psiholog, pot spune ca din ce am experimentat eu: nu am simtit efect pe cognitie.
Pe motivatie, da!
Adica ma simt mai bine, mai vesela, mai motivata sa lucrez etc... si parca si taie pofta de mancare.
1
21-06-2022, ora 13:56
cristi84nu
Nu este medic/terapeut
cristi84nu
Lena8 cu ce iei prozac ? Cu ce antipsihotic pt schizofrenie il combini ? Eu iau rispolept, care intr-adevar amelioreaza simptomele de schizofrenie (gandurile) dar are si o gramada de efecte adverse (impotenta spre ex) si mi-e frica sa mai iau si antidepresiv sa nu cumva sa am si mai multe efecte adverse. Asa ca stau depresiv :( Nici nu cred ca se poate sa fi schizofrenic fara depresie, sunt mana-n mana :) :(
1
21-06-2022, ora 15:38
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Cu Abilify iau
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: