Se vindeca depresia la cei cu schizofrenie?
Daca ai schizofrenie si apoi faci depresie, ai sanse sa te vindeci macar de depresie?
Care e experienta voastra?
Care e experienta voastra?
9 comentarii
Eu mai nou stau foarte foarte prost si cu rabdarea, tristete nejustificata si nerabdare la orice.
Mai remite sub tratament. Vorbeste cu dr. sa iti dea ceva.
Mi-a dat Prozac. Il iau de joi. Sper sa fie bine, ca anul trecut cand ma luat mi-a dat sangerari. Doar ca nu prea am rabdare sa isi faca efectul.
Nici-un medicament nu își face efectul imediat. De-abia după 2-3 săptămâni percepi schimbarea. Gândește-te că va fi bine după această perioadă și ocupă-ți timpul în așa fel încât să nu mai te gândești la tratament.
Asa a zis si medicul, ca in 2 saptamani isi face efectul. Insa anul trecut cand am luat acest tratament deja dupa 4 zile am simtit efectul. Si acum simt numai nu asa intens. A trecut putin din starea de tristete.
ce as vrea sa stiu, daca dna Ciuperca Niculina poate sa zica, este daca antidepresivele cresc cognitia, ori o reduc?
(scuze Lena ca ma bag peste topicul tau)
(scuze Lena ca ma bag peste topicul tau)
Pana raspunde dna psiholog, pot spune ca din ce am experimentat eu: nu am simtit efect pe cognitie.
Pe motivatie, da!
Adica ma simt mai bine, mai vesela, mai motivata sa lucrez etc... si parca si taie pofta de mancare.
Pe motivatie, da!
Adica ma simt mai bine, mai vesela, mai motivata sa lucrez etc... si parca si taie pofta de mancare.
Lena8 cu ce iei prozac ? Cu ce antipsihotic pt schizofrenie il combini ? Eu iau rispolept, care intr-adevar amelioreaza simptomele de schizofrenie (gandurile) dar are si o gramada de efecte adverse (impotenta spre ex) si mi-e frica sa mai iau si antidepresiv sa nu cumva sa am si mai multe efecte adverse. Asa ca stau depresiv :( Nici nu cred ca se poate sa fi schizofrenic fara depresie, sunt mana-n mana :) :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27Schizofrenie simpla?
- 13nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 16Psihosa indusa? sau Tulburare shizofreniforma?
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 1schizofrenie sau TAB?
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 21Anxietate si schizofrenie
- 9uitati-va ce poate face un schizofrenic
- 2transferul in strainatate-ca schizofrenica cronica paranoida
- 2Am nevoie de un medic foarte bun in tratarea Schizofreniei
- 4Tulburare bipolara
- 8Tranzmitere schizofrenie pe fond psihologic??
- 18Suport grup schizofrenie
- 3Pot lua Rivotil o data la 2, 3 zile 0, 5 mg ma tem după sa nu fiu dependent de el!!
- 1Pot fi nutriționist daca am schizofrenie?
- 3Pot da bacalaureatul daca am schizofrenie?
- 11Dacă ai schizofrenie înseamnă că ești prost?
Mai multe informații despre: Schizofrenia reducerea depresiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: