Sunt sanse de sarcina?
Buna ziua ! Sunt ingrijorata de un lucru: acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu avand protectie, nu a ejaculat in mine, insa i-a venit foarte repede. Fiind nemultumit, a schimbat prezervativul si am incercat din nou, insa eu stiam ca nu se va ridica atat de repede. Unde vreau sa ajung este ca in momentul in care am renuntat si a scos penisul prezervativul a ramas in vagin, cu inelul pe afara si l-am scos imediat. Este posibil sa fi patruns lichid in vagin? Multumesc.
4 comentarii
Dacă nu a ejaculat și inelul prezervativului era in exterior este logica protecția destul de clară.. vezi totusi când ar trebuii sa îți vina ciclul si dacă exista întârzieri fa un test, dar sunt sigura ca nu este nimic, nu ai motiv de îngrijorare ! Sănătate !
Buna ziua, mi-aș dori din toată inima sa mă ajutați, eu și prietenul meu ne-am frecat organele, el a avut acel lichid transparent, a ajuns și putina sperma pe clitoris, m-am îngrășat foarte mult și nu mi a venit nici ciclu la timp, va rog din toată inima sa mă ajutați și sa îmi spuneti dacă pot rămâne însărcinată ?
in primul rand trebuie să reduci porțiile de mâncare, in al doilea rând doar mama Omida si un test de sarcina te poate ajuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 4insarcinata sau ranita?
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 7duphaston
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 5sunt gravida?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 3Exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau nu?
- 0sunt însărcinată?
- 2Sanse de sarcina?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 4Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
- 0Sangerari dupa Escapelle. As putea fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: