Sunt sanse de sarcina?
Buna ziua ! Sunt ingrijorata de un lucru: acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu avand protectie, nu a ejaculat in mine, insa i-a venit foarte repede. Fiind nemultumit, a schimbat prezervativul si am incercat din nou, insa eu stiam ca nu se va ridica atat de repede. Unde vreau sa ajung este ca in momentul in care am renuntat si a scos penisul prezervativul a ramas in vagin, cu inelul pe afara si l-am scos imediat. Este posibil sa fi patruns lichid in vagin? Multumesc.
4 comentarii
Dacă nu a ejaculat și inelul prezervativului era in exterior este logica protecția destul de clară.. vezi totusi când ar trebuii sa îți vina ciclul si dacă exista întârzieri fa un test, dar sunt sigura ca nu este nimic, nu ai motiv de îngrijorare ! Sănătate !
Buna ziua, mi-aș dori din toată inima sa mă ajutați, eu și prietenul meu ne-am frecat organele, el a avut acel lichid transparent, a ajuns și putina sperma pe clitoris, m-am îngrășat foarte mult și nu mi a venit nici ciclu la timp, va rog din toată inima sa mă ajutați și sa îmi spuneti dacă pot rămâne însărcinată ?
in primul rand trebuie să reduci porțiile de mâncare, in al doilea rând doar mama Omida si un test de sarcina te poate ajuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Pot sa stau linistita?
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 2insarcinata sau nu?
- 4insarcinata?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 7insarcinata sau nu?
- 2Sunt însărcinată? Vă rog să mă ajutaţi!
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 4sex a doua zi dupa ce i sa terminat ciclul menstrual
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 20voi ramane insarcinata?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 2Am o intrebare... sunt insarcinata?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 9Am nevoie de un raspuns
- 2Motive de ingrijorare?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: