Sunt sanse de sarcina?

13-02-2018
butterfly890
Nu este medic/terapeut
butterfly890
Buna ziua ! Sunt ingrijorata de un lucru: acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu avand protectie, nu a ejaculat in mine, insa i-a venit foarte repede. Fiind nemultumit, a schimbat prezervativul si am incercat din nou, insa eu stiam ca nu se va ridica atat de repede. Unde vreau sa ajung este ca in momentul in care am renuntat si a scos penisul prezervativul a ramas in vagin, cu inelul pe afara si l-am scos imediat. Este posibil sa fi patruns lichid in vagin? Multumesc.
4 comentarii
0
13-02-2018, ora 21:50
Marinabvlgari
Nu este medic/terapeut
Marinabvlgari
Dacă nu a ejaculat și inelul prezervativului era in exterior este logica protecția destul de clară.. vezi totusi când ar trebuii sa îți vina ciclul si dacă exista întârzieri fa un test, dar sunt sigura ca nu este nimic, nu ai motiv de îngrijorare ! Sănătate !
0
14-02-2018, ora 11:14
butterfly890
Nu este medic/terapeut
butterfly890
Multumesc mult, o sa fac testul !
0
14-03-2018, ora 17:51
Vasilica12345
Nu este medic/terapeut
Vasilica12345
Buna ziua, mi-aș dori din toată inima sa mă ajutați, eu și prietenul meu ne-am frecat organele, el a avut acel lichid transparent, a ajuns și putina sperma pe clitoris, m-am îngrășat foarte mult și nu mi a venit nici ciclu la timp, va rog din toată inima sa mă ajutați și sa îmi spuneti dacă pot rămâne însărcinată ?
0
15-03-2018, ora 06:09
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
in primul rand trebuie să reduci porțiile de mâncare, in al doilea rând doar mama Omida si un test de sarcina te poate ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •