Intarziere menstruatie
Buna.Am si eu o problema destul de mare.Mi a intarziat menstruatia 8 zile.Am avut un contact sexual acum o luna, am inceput contactul neprotejat cateva minute iar apoi am decis sa punem prezervativ iar finalizarea n a fost in interior.Acum am dureri de spate cu o amorteala ce se duce spre picioare, un simptom pe care il aveam inainte de a veni ciclul insa nici urma de el iar simptomele le am de cateva zile.Mentionez ca am o viata sexuala activa si inainte aveam un ciclu regulat la 28-29 de zile si n am mai patit asa ceva pana acum, Intrebarea mea este daca se poate vorbi despre o posibila sarcina.
3 comentarii
Mergeți la un control ginecologic pentru că întârzierea poate avea și alte cauze, ce pot fi identificate doar prin investigații.
Durerile de spate cu amorțeli pot fi și de la o problemă cu coloana. Poate fi o coincidență cu întârzierea ciclului.
Durerile de spate cu amorțeli pot fi și de la o problemă cu coloana. Poate fi o coincidență cu întârzierea ciclului.
Deci sa nu ma ingrijorez in privinta unei sarcini daca ejacularea nu a avut loc in interior.
Am fost si foarte stresata in ultimele zile din acest motiv plus altele si ma gandesc ca si asta ar fi un factor.
Am fost si foarte stresata in ultimele zile din acest motiv plus altele si ma gandesc ca si asta ar fi un factor.
Mi-a venit astazi menstruatia dupa 11 zile de intarziere
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 3iau logest si nu mi-a venit menstruatia
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 13cat poate intarzia menstruatia?
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 3Afectiunile de la stomac si burta pot afecta menstruatia ?
- 10oare sunt gravida
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Sunt insarcinata?
- 0Posibila sarcina
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Menstruatie intarziata
- 0Posibil sarcina
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: