Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
Buna!!!
Vreau sa spun ca ultima data mi-a venit menstruatia pe 28 martie ( de regula mie imi vine menstruatia cu cateva zile inainte de data venirii lunii precedente 4-5-6 zile).Ex:mi-a venit pe 28 martie...iar acum in aprilie presupun ca trebuia sa imi vina in jur de 23-24 aprilie.
Azi suntem deja in 27 si tot nu mi-a venit..precizez ca dupa ce mi-a venit ultima data menstruatia am avut si cateva contacte sexuale neprotejate...dar fara sa ejaculeze in mine.
Tin sa mai spun ca de cateva zile (2-3) simt o durere menstruala minora ca si cum mi-ar veni, dar nu imi vine, inainte aveam putine cosuri pe fata dar de 1-2 saptamani imi apar mereu(folosesc si tratament si tot nu imi trec), am si o usoara stare de somnolenta, si este prima oara cand de la un simplu miros...imediat dupa, simt o minora senzatie de greata.
PS2:Viata sexuala mi-am inceput-o in urma cu (aprox 3 luni)
PS:am si o imensa frica de o posibila sarcina!!!
Vreau sa spun ca ultima data mi-a venit menstruatia pe 28 martie ( de regula mie imi vine menstruatia cu cateva zile inainte de data venirii lunii precedente 4-5-6 zile).Ex:mi-a venit pe 28 martie...iar acum in aprilie presupun ca trebuia sa imi vina in jur de 23-24 aprilie.
Azi suntem deja in 27 si tot nu mi-a venit..precizez ca dupa ce mi-a venit ultima data menstruatia am avut si cateva contacte sexuale neprotejate...dar fara sa ejaculeze in mine.
Tin sa mai spun ca de cateva zile (2-3) simt o durere menstruala minora ca si cum mi-ar veni, dar nu imi vine, inainte aveam putine cosuri pe fata dar de 1-2 saptamani imi apar mereu(folosesc si tratament si tot nu imi trec), am si o usoara stare de somnolenta, si este prima oara cand de la un simplu miros...imediat dupa, simt o minora senzatie de greata.
PS2:Viata sexuala mi-am inceput-o in urma cu (aprox 3 luni)
PS:am si o imensa frica de o posibila sarcina!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 0sa fie sarcina oare?
- 3Posibila sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 4ma puteti ajuta?
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 7e sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 3Pot fii insarcinata???
- 1Doresc sa rămân însărcinată
- 2Am rămas însărcinată??
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
- 7Va rog un rasp! menstruația dereglata
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: