Dereglarea menstruatiei sau sarcina?

27-04-2013
Alexandra37
Nu este medic/terapeut
Alexandra37
Buna!!!
Vreau sa spun ca ultima data mi-a venit menstruatia pe 28 martie ( de regula mie imi vine menstruatia cu cateva zile inainte de data venirii lunii precedente 4-5-6 zile).Ex:mi-a venit pe 28 martie...iar acum in aprilie presupun ca trebuia sa imi vina in jur de 23-24 aprilie.
Azi suntem deja in 27 si tot nu mi-a venit..precizez ca dupa ce mi-a venit ultima data menstruatia am avut si cateva contacte sexuale neprotejate...dar fara sa ejaculeze in mine.
Tin sa mai spun ca de cateva zile (2-3) simt o durere menstruala minora ca si cum mi-ar veni, dar nu imi vine, inainte aveam putine cosuri pe fata dar de 1-2 saptamani imi apar mereu(folosesc si tratament si tot nu imi trec), am si o usoara stare de somnolenta, si este prima oara cand de la un simplu miros...imediat dupa, simt o minora senzatie de greata.
PS2:Viata sexuala mi-am inceput-o in urma cu (aprox 3 luni)
PS:am si o imensa frica de o posibila sarcina!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Când menstruația e considerată anormală și ar trebui să te adresezi medicului
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Ciclul de două ori pe lună
  •