E urgent: prezevativul a ramas in vagin cateva secunde
Buna seara, am si eu o problema, duminica seara am facut dragoste cu prietenul meu(protejat) si a exaculat in prezervativ, problema este ca prezervativul a ramas in mine.nu a durat mai mult de 10 secunde si l am scos. (pastila de a 2 a zi nu am luat-o).pe data de 4 trebuia sa imi vina menstruatia dar nu mi a venit.eu mai am si dereglari(de multe ori mi a intraziat si 2saptamani), sa zicem ca nu i panica. dupa ce am scos prezervativul din vagin, la aprozimativ 10minute am fost la baie de am facut pipi si dupa un dus. este posibil sa fii ramas insarcinata?? este urgent, va rog raspundeti.
4 comentarii
Exista posibilitatatea sa ramaneti insarcinata! Dc aveati cicluri regulate si trebuia sa vina menstruatia pe 4 atunci sansele de a ramane gravida pe 3 erau mici!
Luna trecuta mi a venit pe data de 4. acum asteptam tot pe 4 sa imi vina menstruatia, dar nu mi a venit. ce pot face in situatia asta? pastila de a 2 a zi degeaba o iau acum, nu?
E tarziu sa luati pastila! Tb sa asteptati si dc nu vine menstruatia in 2 sapt facetitest de sarcina!
daca fac acum testul nu o sa am niciun raspuns sigur, nu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 9Ce se poate sa am?
- 4nelamurire.. menstruatie intarziata si test de sarcina negativ = sarcina?
- 4intarzierea menstrei
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 24Intarziere menstruatie-tratament Duphaston
- 1intirzierea ciclului avind sterilet
- 1Intarzierea menstruatiei, medicul mi-a prescris Utrogestan
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 0Ciclu intarziat o luna
- 2vine bebe?
- 8Sunt gravida?
- 2Întârziere menstruație
- 0Întârzierea menstruației
- 0Menstruatie întârziată
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 0Intarziere menstruatie
- 0întârziere menstruație
- 2Epilare IPL
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei prezervativul ramas in vagin
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: