Sunt insarcinata? urgent!
Buna ! Am si eu o mica temere in legatura cu sarcina...trebuia sa imi vina menstruatia in data de 20 mai si au trecut 8 zile si inca nu mia venit...dar simptomele de dinainte menstruatiei sunt.sanii ma dor ca de obicei foarte tare de 4 zile.am facut dragoste protejat acum 11 zile..am facut si un test de sarcina de 2 zile si a iesit negativ..insa mie imi este frica ca sa nu fi iesit pe langa prezervativ foarte putin (chiar acolo jos)..partenerul meu ma asigurat ca nu a iesit nimic pe langa si chiar daca ar fi iesit nu ar fi avut cum sa intre inauntru deoarece a ejaculat afara..dar de fiecare data cand facem dragoste si ejaculeaza o face afara nu ianuntru.dar oricum sunt destul de speriata... si nu stiu care sunt cauzele intarzierii menstruatiei...daca m-ati putea ajuta va rog frumos cu un raspuns ! multumesc
7 comentarii
Este prea devreme sa iti faci un test de sarcina. Repeta-l in cca1- 2 saptamani, cel mai bine apeleaza la un test de sarcina din sange facut la o clinica medicala/ nu costa mult si este precis. Cauzele intarzierii menstruatiei sunt multiple, de la stres, raceala, dereglare hormonala etc. Momentan este bine sa te linistesti si sa refaci testul peste 1-2 sapt.
Vroiam sa mai adaug faptul ca am luat postinor acuma 11 luni iar menstruatia nu imi vine regulat in intarzie mereu cu vrei 4 zile cam asa..dar este posibil sa raman insarcinata?...pentru ca tot timpul facem dragoste protejat, iar atunci a ejacul in prezervativ dar afara si am avut impresia ca a curs putin, iar el a zis ca nu avea cum deoarece era transpiratie...acuma eu ce sa cred este posibil sa raman insarcinata?
Nu avem cum sa iti raspundem 100% la aceasta intrebare. Sfatul este sa mergi sa ti faci un Beta HCG in cca 1-2 saptamani si neaparat sa gasesti o modalitate de contraceptie ca sa nu iti mai faci probleme,. Dc partenerul este stabil poti apela la pastile, inel vagina, sterilet...sunt atatea metode.
ok atunci si multumesc frumos pentru raspuns..O zis frumoasa sa aveti!
Buna...vroiam sa va zic ca mi-a venit azi menstruatia si am dureri foarte mari de spate si de burta si am mai facut un test de sarcina azi dimineata la 9 zile de la intarzierea menstruatiei si mia iesit si acesta negativ..am sa mai fac unul mai peste o saptamana.acuma mai are rost ca sa stau stresata din cauza sarcinii cum sa poate as fii?...este o diferenta mare de 9 zile de la data de cand trebuia sa-mi vina menstruatia?
Este posibil sa fi fost si o dereglare hormonala, dar acum eu ti-as sugera sa mergi la un control ginecologic. Sa te vada un medic si poate sa discutati si de modalitati de protectie sigure si adaptate pt tine astfel incat sa nu mai treci printr-un asemenea stres. Fa-ti o programare la medic, este pt binele tau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 6poti ramane insarcinata in a 16-a zi?
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 8insarcinata sau nu?
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 17pilula contraceptiva
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 0sunt gravida?
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 2Menstruatia intarziata.
- 5Sunt insarcinata?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 1Sarcina?
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 2Sarcina?
- 0Sarcina?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?