Sunt insarcinata? urgent!

28-05-2012
Adriana122
Nu este medic/terapeut
Adriana122
Buna ! Am si eu o mica temere in legatura cu sarcina...trebuia sa imi vina menstruatia in data de 20 mai si au trecut 8 zile si inca nu mia venit...dar simptomele de dinainte menstruatiei sunt.sanii ma dor ca de obicei foarte tare de 4 zile.am facut dragoste protejat acum 11 zile..am facut si un test de sarcina de 2 zile si a iesit negativ..insa mie imi este frica ca sa nu fi iesit pe langa prezervativ foarte putin (chiar acolo jos)..partenerul meu ma asigurat ca nu a iesit nimic pe langa si chiar daca ar fi iesit nu ar fi avut cum sa intre inauntru deoarece a ejaculat afara..dar de fiecare data cand facem dragoste si ejaculeaza o face afara nu ianuntru.dar oricum sunt destul de speriata... si nu stiu care sunt cauzele intarzierii menstruatiei...daca m-ati putea ajuta va rog frumos cu un raspuns ! multumesc
7 comentarii
0
28-05-2012, ora 11:37
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Este prea devreme sa iti faci un test de sarcina. Repeta-l in cca1- 2 saptamani, cel mai bine apeleaza la un test de sarcina din sange facut la o clinica medicala/ nu costa mult si este precis. Cauzele intarzierii menstruatiei sunt multiple, de la stres, raceala, dereglare hormonala etc. Momentan este bine sa te linistesti si sa refaci testul peste 1-2 sapt.
0
28-05-2012, ora 14:09
Adriana122
Nu este medic/terapeut
Adriana122
Vroiam sa mai adaug faptul ca am luat postinor acuma 11 luni iar menstruatia nu imi vine regulat in intarzie mereu cu vrei 4 zile cam asa..dar este posibil sa raman insarcinata?...pentru ca tot timpul facem dragoste protejat, iar atunci a ejacul in prezervativ dar afara si am avut impresia ca a curs putin, iar el a zis ca nu avea cum deoarece era transpiratie...acuma eu ce sa cred este posibil sa raman insarcinata?
0
28-05-2012, ora 14:39
Nu avem cum sa iti raspundem 100% la aceasta intrebare. Sfatul este sa mergi sa ti faci un Beta HCG in cca 1-2 saptamani si neaparat sa gasesti o modalitate de contraceptie ca sa nu iti mai faci probleme,. Dc partenerul este stabil poti apela la pastile, inel vagina, sterilet...sunt atatea metode.
0
28-05-2012, ora 14:50
Adriana122
Nu este medic/terapeut
Adriana122
ok atunci si multumesc frumos pentru raspuns..O zis frumoasa sa aveti!
0
29-05-2012, ora 16:08
Adriana122
Nu este medic/terapeut
Adriana122
Buna...vroiam sa va zic ca mi-a venit azi menstruatia si am dureri foarte mari de spate si de burta si am mai facut un test de sarcina azi dimineata la 9 zile de la intarzierea menstruatiei si mia iesit si acesta negativ..am sa mai fac unul mai peste o saptamana.acuma mai are rost ca sa stau stresata din cauza sarcinii cum sa poate as fii?...este o diferenta mare de 9 zile de la data de cand trebuia sa-mi vina menstruatia?
0
29-05-2012, ora 16:20
Este posibil sa fi fost si o dereglare hormonala, dar acum eu ti-as sugera sa mergi la un control ginecologic. Sa te vada un medic si poate sa discutati si de modalitati de protectie sigure si adaptate pt tine astfel incat sa nu mai treci printr-un asemenea stres. Fa-ti o programare la medic, este pt binele tau.
0
29-05-2012, ora 16:27
Adriana122
Nu este medic/terapeut
Adriana122
ok multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •