infectie cu stafilococ auriu.. si sotul trebuie sa faca tratament
buna ziua, in urma examenului cultura secretie col mi s-a depistat infectie cu stafilococ auriu, v-as ruga sa-mi spuneti daca trebuie si sotul sa faca vreun tratament. va multumesc anticipat.
4 comentarii
trebuie şi soţul, altfel riscaţi să vă recontaminaţi şi să fie inutil tratamentul dvs
VA MULTUMESC PENTRU SFAT, DOCTORUL MEU GINECOLOG MI-A SPUS CA NU ESTE NIMIC GRAV SI NICI NU MI-A ZIS CA TREBUIE SI SOTUL SA FACA VREUN TRATAMENT, CU TOATE CA STIA CA SUNT CASATORITA, VA MULTUMESC CA MI-ATI DESCHIS OCHII.
Buna seara!Prietenul meu are stafilococ auriu in nas.iar eu am anexita cronica.am incercat cu mai multe tratamente dar nu s a vindecat in totalitatea.as vrea sa stiu daca este posibil sa fi luat si eu acel stafilococ, si daca se poate sa mi fi agravat anexita.stiu ca poate fi localizat in mai multe parti ale corpului
Buna ziua. Am stafilococ auriu de vreo 5 luni, si nu imi trece cu antibitice.Pot incerca cu argint coloidal?
Sunt riscuri?Multumesc
Sunt riscuri?Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Stafilococ auriu sau ciuperca?
- 3sistem imunitar slabit
- 4stafilococ auriu
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 4Demodex+heliobacter+Staphylococcus aureus
- 5Unghie incarnata...Stafilococ Aureus (MSSA)
- 3Stafilococ auriu
- 12stafilococ auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 4Tetraciclina si stafilococul auriu
- 1Stafilococul Auriu
- 0stafiloc auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 1CUM SCAP DE STAPHILOCOCCUS AUREUS SI CANDIDA SPP
- 1stafilococ patopatogen
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 3Stafilococ auriu rezistent la antibiotice... pentru d-ul dct fvaleriu
- 0Stafilococ auriu în gat.
- 0Umflatura a penisului
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: