Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
Buna Ziua,
De 1 an incerc sa scap de stafilococul auriu.
Tratamentul a fost recomandat de dr de familie si a constat in antibiotice in functie de biograma exudatului nazal.
Dupa fiecare tratament am refacut exudatul nazal la 14 zile de la tratament, iar rezultatul a iesit negativ (fara infectie). La cateva luni dupa analize m-am trezit din nou cu infectia.
In prima faza am avut tratament cu ciprinol 500mg - 2 pe zi, apoi tratament cu sumetrolim de 400 mg - 4 pe zi.
De ambele dati, dupa tratament am ramas cu o sputa galbuie in gat, dimineata, la trezire (ma gandesc ca poate culoare galbuie sugereaza ca nu a fost eliminat complet stafilococul)
1. Ce pot face in continuare ?
2. Sa merg la ORL sa iau in continuare antibiotice ? (mi-e cam teama sa o fac pt ca am inteles de la un alt dr ca imi scade imunitatea si sunt predispus si la infecie cu candida)
3. Are rost sa merg la homeopat ?
De 1 an incerc sa scap de stafilococul auriu.
Tratamentul a fost recomandat de dr de familie si a constat in antibiotice in functie de biograma exudatului nazal.
Dupa fiecare tratament am refacut exudatul nazal la 14 zile de la tratament, iar rezultatul a iesit negativ (fara infectie). La cateva luni dupa analize m-am trezit din nou cu infectia.
In prima faza am avut tratament cu ciprinol 500mg - 2 pe zi, apoi tratament cu sumetrolim de 400 mg - 4 pe zi.
De ambele dati, dupa tratament am ramas cu o sputa galbuie in gat, dimineata, la trezire (ma gandesc ca poate culoare galbuie sugereaza ca nu a fost eliminat complet stafilococul)
1. Ce pot face in continuare ?
2. Sa merg la ORL sa iau in continuare antibiotice ? (mi-e cam teama sa o fac pt ca am inteles de la un alt dr ca imi scade imunitatea si sunt predispus si la infecie cu candida)
3. Are rost sa merg la homeopat ?
5 comentarii
1. microbii se lipesc doar de mucoase inflamate , cu imunitate locala scazuta
asta se intampla doar la persoanele cu reflux gastro esofagian..si alimentati incorecta
asa ca primul pas.. Consult Gastrologie sa stii daca este o hernie hiatala sau purtator helicobacter
sa scris mult pe forum despre asta
2 radiografie radacina dintilor si consult stomatologie
3 radiografie SAF si consult ORL
asta se intampla doar la persoanele cu reflux gastro esofagian..si alimentati incorecta
asa ca primul pas.. Consult Gastrologie sa stii daca este o hernie hiatala sau purtator helicobacter
sa scris mult pe forum despre asta
2 radiografie radacina dintilor si consult stomatologie
3 radiografie SAF si consult ORL
multumesc pentru raspuns
sa fac pasii astia in ordinea enumarata, sau incep prima oara cu consultul la orl pentru tratament cu antibiotic, iar apoi restul pasilor ?
sa fac pasii astia in ordinea enumarata, sau incep prima oara cu consultul la orl pentru tratament cu antibiotic, iar apoi restul pasilor ?
intreb asta pentru ca am inceput sa am unele simptome ale infectiei cu stafilococ. anume, nas infundat, secretii nazale verzi
pi.. si esti sigur ca cauza nu este la infectiile dentare??
sau la un reflux gastro esofagian??
sau la un reflux gastro esofagian??
nu exclud cauzele, doar ca ma gandesc sa nu mi se inrautateasca simptomele de la infectie, pana fac controalele
multumesc inca o data. o sa o iau atunci in ordinea pe care mi-ati recomandat-o
o seara buna!
multumesc inca o data. o sa o iau atunci in ordinea pe care mi-ati recomandat-o
o seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa
- 5Stafilococ auriu fetita de 1 an si 9 luni
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 5stafilococ auriu si candida in gat
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 0stafilococul auriu
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 2Stafilococ in nas insotit de mancarimi zilnice
- 2staphylococcus aureus
- 1Stafiloco auriu din secretie uretrala!
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 9purtator stafilococ
- 4Stafilococ auriu
- 1Infectie cu stafilococ auriu
- 3Stafilococ auriu
- 4Stafilococ
- 3Staphylococcus auriu
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: