Sunt insarcinata?

Buna ziua, pe 6 iunie m am jucat cu prietenul meu si am facut ce americanii ar zice 'fingering' adica si a batat degetul, dar ma gandesc daca as putea ramane, si a atins pensiul de vreo cateva ori, dar nu ejaculase, avea lichid preeliminator. Pot ramane insarcinata de la asta? Mi a venit menstruatie care e iregulata pe 1 iulie si a durat 5 zile. Dar am citit despre femei care raman insarcinate si le vine si menstruatia. De pe vreo 20 iunie am simtit in gat un fel de acid si ma rodea stomacul, apoi niste eructatii puternice care au alternat dupa si au ramas doar niste bolborisme pe care le am si acum. Pot fi insarcinata sau am o problema gastrica?
2 comentarii

Nu esti insarcinata, e o problema gastrica.

Buna ziua!Am o intrebare, va rog sa ma ajutati!Luna trecuta in ziua ovulatie prietenul meu si-a atins, din greseala, chilotii unde ejaculase putin!Tin sa mentionez ca nu a atins direct sperma, ci doar materialul chilotului dupa care a bagat mana sper vaginul meu dupa ce mi-a atins putin pantalonii!Mentruatia mi-a venit normal, poate chiar putin mai mult ca in lunile trecute!Am citit pe internet ca exista mentruatii peste sarcina!Eu nu am niciun simptom, dar totusi, sunt putin ingrijorata!Poate fi vorba de o sarcina?Va rog sa-mi raspundeti!Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 4sarcina sau menopauza?
- 3Sper sa nu fiu gravida
- 3oare pot ramane gravida?
- 10posibila sarcina
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 5Este posibila o sarcină?
- 8sunt oare insarcinata?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 14insarcinata?
- 1Sarcina sau nu?
- 4Poate exista o sarcina?
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: