pot ramane insarcinata?

29-09-2008
lorina222
Nu este medic/terapeut
lorina222
eu si prietenul meu ne cunostem de putin timp si inca nu ne-am hotarat sa facem sex...pana acum au existat doar mangaieri...stimulari, insa nu act sexual in sine.in urma excitatiilor el ejaculeaza.exista posibilitatea sa raman insarcinata numai dupa o atingere cu penisul in zona mea genitala?adica...nu a existat penetrare.doar atingere.cat timp sunt viabili spermatozoizii, si exista posibilitatea ca acestia sa patrunda in vagin..pt ca nu am facut dus imediat dupa asta.
2 comentarii
0
02-10-2008, ora 00:00
duuh
Nu este medic/terapeut
duuh
scuza-ma ca ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar mie mi se pare ca nu te-ai hotarat TU, nu ca nu v-ati hotarat voi sa faceti sex... ori faceti sex calumea si folositi protectie, ori nu va jucati si doar va giugiuliti... sincer il compatimesc pe pirietenul tau...
si spun astea si ca un sfat, ca in foarte multe cazuri, "incapatanarea" asta la fete duce la... "scaparea" baiatului cu alta fata. nu-l cunosc pe prietenul tau, dar voi fetele spuneti ca toti baietii sunt la fel, deci listen to me... ori treceti odata la sex, ori lasati "joaca"
ca raspuns la problema ta, sansele sunt mici, dupa parerea mea, sa ramai insarcinata in cazul asta... dar hey... o sa vezi sigur la menstruatie ;)
0
03-10-2008, ora 00:00
sevta
Nu este medic/terapeut
sevta
Nu e chiar atat de grav, stai linistita. Dar serios, nu te mai baga la asemenea acte. Daca vrei sa faci sex, faceti sex protejat normal, nu va mai "jucati" in zona genitala. Asta conduce la frustrari inutile. Vorba unui prieten neamt de pe un [url=http://www.imedo.de/community/diaries/show_entry/59765-beziehungskrisen]portal[/url]: "ori pana la capat, ori deloc.."
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •