sunt insarcinata?
ciclul menstrual daca as putea spune asa am avut pe data de 27 cu 2 zile intarziere.dar nu a fost la fel de normal ca pana acum.menstruatia a fost fffffff redusa.cateva picaturi pe zi.am ciclu de 8 ani de zile si niciodata nu am patit asa.de cateva zile ma simt si foarte rau.dimineata am stari de voma.as putea fi insarcinata.?imi doresc un copil... ar putea fi acestea simptomele de sarcina?e primul mesaj pe care il scriu pe forum.as vrea sa na ajutati... multumesc anticipat
2 comentarii
O sarcina nu este exclusa, dar semnele descrise sunt mult prea putine pentru a sustine ca e vorba de o sarcina. Cel mai simplu este sa faceti un test de sarcina, daca au trecut cel putin 3 saptamani de la contactul presupus fertil. Nu uitati sa folositi prima urina de dimineata pentru acest test, pe care il puteti cumpara cu o suma modica de la orice farmacie.
Pana la clarificare situatiei, nu uitati ca anumite medicamente sunt contraindicate in timpul sarcinii.
Pana la clarificare situatiei, nu uitati ca anumite medicamente sunt contraindicate in timpul sarcinii.
multumesc pt raspuns.am facut ieri un test de sarcina si mi-a iesit negativ...dar nu a fost facut dimineata.ar putea fi rezultatul gresit daca nu e facut la prima ora?zilele astea se fac 3 saptamani.multumesc si pt sfatul cu medicamentele.nu am luat nici un fel de medicament in timpul acesta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 5pot ramane insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 3pot sa raman insarcinata?
- 6poate fi vorba de sarcina?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 5Va rog frumos sa imi raspundeti! Exista vreo sansa sa ramana insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 7semn de sarcina?
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 3vreo sansa sa raman?
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 5Ma dor sanii
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 5Sarcina?
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: