sunt insarcinata???

Buna!
Este prima data cand am o discutie de genul acesta pe internet, dar nu stiu cum sa fac sa scap de dubii...vreau sa raman insarcinata si nu stiu cum sa fac sa raman mai repede! Incerc de 3 luni.
Luna aceasta am urmat un calendar tot d p net luat si am vazut ca zilele fertilitatii sunt intre 18 si 22 februarie! Am avut rel cu sotul meu si vreau sa stiu daca am ramas!
Cred ca este prea devreme ptr un test de sarcina, iar pana p 7 cand ar fi normal sa-mi imi vina ciclu pe luna martie park nu mai am rabdare!
Va rog mult poate ma puteti ajuta dvs mai repede!
O zi buna va doresc si astept un rasp pe e-mail de la dvs!
Este prima data cand am o discutie de genul acesta pe internet, dar nu stiu cum sa fac sa scap de dubii...vreau sa raman insarcinata si nu stiu cum sa fac sa raman mai repede! Incerc de 3 luni.
Luna aceasta am urmat un calendar tot d p net luat si am vazut ca zilele fertilitatii sunt intre 18 si 22 februarie! Am avut rel cu sotul meu si vreau sa stiu daca am ramas!
Cred ca este prea devreme ptr un test de sarcina, iar pana p 7 cand ar fi normal sa-mi imi vina ciclu pe luna martie park nu mai am rabdare!
Va rog mult poate ma puteti ajuta dvs mai repede!
O zi buna va doresc si astept un rasp pe e-mail de la dvs!
2 comentarii

Nu este nevoie sa-mi trimiteti rasp p e-mail o sa verific eu aici daca am primit ceva! Acum am verificat ceva si am vazut ca nu p e-mail se primesc raspunsurile
Va multumesc frumos si astept un rasp cat mai urgent de la dvs!
Va multumesc frumos si astept un rasp cat mai urgent de la dvs!

VA ROG ASTEPT SI EU UN RASPUNS LA CEEA CE AM POSTAT MAI SUS!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??