Sunt gravida?
Buna am 18 ani si ma numes Irina.Dupa o relatie de lunga durata am facut cu el sex duminica trecuta fara prezervativ(pentru prima data fara prezervativ)eram in perioada cind fertilitatea mea era medie(nici scazut nici ridicata..).
El nu si-a dat drumu in mine dar pe un servet dupa aia cu degetele de mine nu s-a mai atins pot vi insarcinata..?imi fac griji din cauza substantei eliminata inainte de serma..!!
Astept cu nerabdare raspunsul vostru..))
El nu si-a dat drumu in mine dar pe un servet dupa aia cu degetele de mine nu s-a mai atins pot vi insarcinata..?imi fac griji din cauza substantei eliminata inainte de serma..!!
Astept cu nerabdare raspunsul vostru..))
9 comentarii
Nu exista fertilitate medie. Ori esti la ovulatie, ori nu.
In a cata zi, numarand de la prima zi de menstruatie erai?
Ai ciclu regulat, la 28 de zile?
In a cata zi, numarand de la prima zi de menstruatie erai?
Ai ciclu regulat, la 28 de zile?
Da, cam riscant. Poti face test de sarcina.
De acum poti cumpara si teste de ovulatie de la farmacie ca sa testezi daca esti la ovulatie, se folosesc exact ca cele de sarcina. Ca sa nu mai risti. Oricum, foloseste prezervativul daca nu vrei sa stai stresata.
De acum poti cumpara si teste de ovulatie de la farmacie ca sa testezi daca esti la ovulatie, se folosesc exact ca cele de sarcina. Ca sa nu mai risti. Oricum, foloseste prezervativul daca nu vrei sa stai stresata.
asta far doar si poate dor cu prezervativ...))
la test de sarcina mam ghindit si eu dar imi este cam jena sa il procur..;((
la test de sarcina mam ghindit si eu dar imi este cam jena sa il procur..;((
Buna ziua! am si eu o problema aqm 2 saptamani am fost la doctor(ginecolog) si mi a spus k am chisturi pe ambele ovare..si o rana pe col dupa toate astea mi a dat tratamant (antibiotic zinnat, supozitoare si anticonceptionale) antibioticul l am luat trebuia sa imi vine pe 16 si nu mi a vn pana aqm se poate sa fi ramas insarcinata? de cateva zile nu ma simt prea bn imi simt sanii tari...nu mi am fc niciun test...ast un rasp v rog
nu e prea posibil dar totusi sunt sanse, , ,
deci te duci la farmacie iti cumperi un test il faci si peurma vezi care-i treaba..!!
dar daca vei fi insarcinata vrei sa pastrezi copilul..?
deci te duci la farmacie iti cumperi un test il faci si peurma vezi care-i treaba..!!
dar daca vei fi insarcinata vrei sa pastrezi copilul..?
Cum sa-ti fie jena sa ceri un test?? Doar pentru asta e, e problema ta nu a farmacistei. Ia-ti curaj, sa nu stai in stres.
La fel si celeilalte "colege" de aici, aceeasi recomandare, fa-ti un test sa fii sigura daca e sau nu. Poate iti intarzie de la tratament, dar e mai bine sa stii.
La fel si celeilalte "colege" de aici, aceeasi recomandare, fa-ti un test sa fii sigura daca e sau nu. Poate iti intarzie de la tratament, dar e mai bine sa stii.
Corect spus acum ma duc si-mi iau un test..!!
normal k o sa l pastrez...dar eu asteptam sa imi vina k sa pot merge sa m kauterizez..pt a scapa de rana
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6se poate sa fiu insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 2As putea fi insarcinata?
- 10Insarcinata sau nu?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 5posibila sarcina?
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 1sunt gravida?
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 0probabilitatea sarcinii
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 0Oare am ramas insarcinata?
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
Mai multe informații despre: Prezervativul sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: