Sunt gravida?

30-03-2013
lital4ik
Nu este medic/terapeut
lital4ik
Buna am 18 ani si ma numes Irina.Dupa o relatie de lunga durata am facut cu el sex duminica trecuta fara prezervativ(pentru prima data fara prezervativ)eram in perioada cind fertilitatea mea era medie(nici scazut nici ridicata..).
El nu si-a dat drumu in mine dar pe un servet dupa aia cu degetele de mine nu s-a mai atins pot vi insarcinata..?imi fac griji din cauza substantei eliminata inainte de serma..!!
Astept cu nerabdare raspunsul vostru..))
9 comentarii
0
30-03-2013, ora 17:09
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Nu exista fertilitate medie. Ori esti la ovulatie, ori nu.
In a cata zi, numarand de la prima zi de menstruatie erai?
Ai ciclu regulat, la 28 de zile?
0
30-03-2013, ora 17:10
lital4ik
Nu este medic/terapeut
lital4ik
la 27 de zile si eram in ziua a-12-a..
0
30-03-2013, ora 17:13
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Da, cam riscant. Poti face test de sarcina.
De acum poti cumpara si teste de ovulatie de la farmacie ca sa testezi daca esti la ovulatie, se folosesc exact ca cele de sarcina. Ca sa nu mai risti. Oricum, foloseste prezervativul daca nu vrei sa stai stresata.
0
30-03-2013, ora 17:18
lital4ik
Nu este medic/terapeut
lital4ik
asta far doar si poate dor cu prezervativ...))
la test de sarcina mam ghindit si eu dar imi este cam jena sa il procur..;((
0
30-03-2013, ora 17:21
denisaandreea2013
Nu este medic/terapeut
denisaandreea2013
Buna ziua! am si eu o problema aqm 2 saptamani am fost la doctor(ginecolog) si mi a spus k am chisturi pe ambele ovare..si o rana pe col dupa toate astea mi a dat tratamant (antibiotic zinnat, supozitoare si anticonceptionale) antibioticul l am luat trebuia sa imi vine pe 16 si nu mi a vn pana aqm se poate sa fi ramas insarcinata? de cateva zile nu ma simt prea bn imi simt sanii tari...nu mi am fc niciun test...ast un rasp v rog
0
30-03-2013, ora 17:24
lital4ik
Nu este medic/terapeut
lital4ik
nu e prea posibil dar totusi sunt sanse, , ,
deci te duci la farmacie iti cumperi un test il faci si peurma vezi care-i treaba..!!
dar daca vei fi insarcinata vrei sa pastrezi copilul..?
0
30-03-2013, ora 17:26
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Cum sa-ti fie jena sa ceri un test?? Doar pentru asta e, e problema ta nu a farmacistei. Ia-ti curaj, sa nu stai in stres.

La fel si celeilalte "colege" de aici, aceeasi recomandare, fa-ti un test sa fii sigura daca e sau nu. Poate iti intarzie de la tratament, dar e mai bine sa stii.
0
30-03-2013, ora 17:31
lital4ik
Nu este medic/terapeut
lital4ik
Corect spus acum ma duc si-mi iau un test..!!
0
30-03-2013, ora 17:37
denisaandreea2013
Nu este medic/terapeut
denisaandreea2013
normal k o sa l pastrez...dar eu asteptam sa imi vina k sa pot merge sa m kauterizez..pt a scapa de rana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  •