Sunt gravida?
Prietenul meu a ejaculat in mine a 4 sau 5 zi de menstruatie luna trecuta cate sanse sunt sa fiu insarcinata? Menstruatia mi-a intarziat 7 zile. De obicei am un ciclu regulat de 28 de zile.
7 comentarii
sunt sanse destul de mari.iti recomand un test de sarcina:*
Multumesc mult pentru raspuns am facut si un test de sarcina astazi si a fost negativ. Si apoi mi-a venit si menstruatia. Intarzierea cred ca a fost de la vreo raceala ceva oricum o sa trec si pe la medic dupa ce va trece menstruatia! Inca o data multumesc mult!
am si eu o intrebare legata de acest subiect. Pe data de 26 iunie mi-a venit ciclul iar pe data de 2 iulie am facut sex, cu ejaculare in interior. In mod normal aveam un ciclu regulat de 25-26 zile.Daci ar fi trebuit sa vina pe 21, 22 iulie. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? Care sunt sansele avand in vedere ca era in ziua a 7 a ciclului? Mentionez ca simt unele simptome ca al ciclu, dureri de burta disconfort. de asemenea am trecut si printr-o perioada foarte stresanta in ultimele 2 saptamani. Va multumesc
pai daca nu esti in perioada fertila nu sunt sanse insa idea e ca spermatozoizii traies 7 zile in interior asa ca...nu stiu ce sa iti spun e 50-50%, in principiu nu ar trebui sa fii insarcinata. insa.nu se stie niciodata:* eu zic sa mai astepti ca un ciclu normal poate sa fie curpins intre 24(26 zile) -35 zile, asteapta pana pe 31 maxim ca sa fie 35 si daca nu apare test de sarcina
buna seara. am facut luni un test si a iesit pozitiv. In toata aceasta perioada am avut dureri si presiune pelviana, sanii sensibili.Dar azi dupa ce m-am intors de la plimbare, am vazut doua pete rosii de sange pe chilot. Oare ce poate fi? Ce se intampla? Ce ar putea sa fie? Va multumesc.
nu stiu daca esti gravida totusi trebuie sa mergi la un medic sa vezi daca e o sarcina normala:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cand a aparut sarcina?
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 5dureri abdominale si de mijloc in timpul sarcinii
- 3despre sarcina
- 7nu mi-a venit ciclul de o luna si ceva...fata, 14 ani
- 13Intarzierea ciclului menstrual.. ajutati-ma, va rog!
- 4chist ovarian sau sarcina?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 9Menstruatie intarziata
- 1Posibil gravida?
- 2Menstruație întârziată
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 3Intarzierea menstruatiei
- 5Menstruatie intarziata
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 0Intarziere menstruatie