cum aflu daca sunt gravida

as vrea si eu un raspuns va rog in data de 14.04 am avut menstruatia si am terminat in data de 19.04...problema mea este ca dn data de 19.04 am avut relatii sexluale cu iubitul meu neprotejat este posibil sa raman asa de repede gravida?ce vreau sa zic este ca...au trecut doar 9 ile de la terminarea ciclului si am dureri de sani ametesc de cap stari de oboseala crampe abdominale si in data de 27.04 cand am facut dus am observat un lichid de culoare alba dar nu foarte alba curgandumi din sani.ce sa fac?a face un test de sarcina este prea repede????
3 comentarii

mai recomandabil ar fii sa mergi la doctor.iar un test nu costa mai mult de 5 lei.si scapi si de gandul asta...

dar din cat am inteles tesul arata rezultatul numai dupa cateva zile da la intarzierea ciclului...este adevarat? Cat despre doctor am nevoie de o programare care ma va programa numai dupa 2 saptamani, un test de sarcina electronic este mai sigur? Pt k in italia cele banda nu sunt prea sigure...iti multumesc pt raspuns

1.simptomele in cazul unei sarcini nu apar atat de repede
2.mergi la un control urgent, nu e normal sa-ti curga lichide din sani.In functie de aspectul secretiei, pot fi implicate mai multe boli: o secretie seroasa, intr-o leziune a unui canal; o secretie sanguinolenta, intr-o tumora benigna (papilom intracanalicular) sau maligna (cancer intragalactoforic). In 90% din cazuri, secretia mamelonara este expresia unei afectiuni benigne.
3.testele se fac la 3 saptamani dupa contactul sexual sau la o saptamana dupa intarzierea mebnstruatiei, pentru acuratete
2.mergi la un control urgent, nu e normal sa-ti curga lichide din sani.In functie de aspectul secretiei, pot fi implicate mai multe boli: o secretie seroasa, intr-o leziune a unui canal; o secretie sanguinolenta, intr-o tumora benigna (papilom intracanalicular) sau maligna (cancer intragalactoforic). In 90% din cazuri, secretia mamelonara este expresia unei afectiuni benigne.
3.testele se fac la 3 saptamani dupa contactul sexual sau la o saptamana dupa intarzierea mebnstruatiei, pentru acuratete

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 4posibil sa fiu insarcinata?
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 4posibila sarcina?
- 3Sarcina?
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 4Poate ramane insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 4Ar putea fi sarcina?
- 4risc de sarcina?
- 1posibila sarcina?
- 0AJUTOR ! Pot fi insarcinata?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 0Anticonceptionale
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: