Sunt gravida?

bună ziua ! De vreo 4 zile am.observat ca am tensiunea arteriala mai mica decât o aveam eu de obicei ( 87/57), ma simt foarte slăbită am senzație de voma, am observat ca urinez si foarte des și am dureri de cap pe tot parcursul zile de vreo 2 zile
Ultima menstruație am avut-o pe data de 1.05(luna aceasta ), am avut contact sexual in perioada fertila. Menstruația după calendar qr fii trebuit ieri sa imi vina.
Am efectuat alaltaieri un test (dupamasa) rezultat:negativ.Aseara m am simțit foarte rau si am fost la urgente acolo mi-au efectuat testul de sarcina (urina) rezultat: negativ.care ar fii cauza ?? Mulțumesc!
Ultima menstruație am avut-o pe data de 1.05(luna aceasta ), am avut contact sexual in perioada fertila. Menstruația după calendar qr fii trebuit ieri sa imi vina.
Am efectuat alaltaieri un test (dupamasa) rezultat:negativ.Aseara m am simțit foarte rau si am fost la urgente acolo mi-au efectuat testul de sarcina (urina) rezultat: negativ.care ar fii cauza ?? Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??