am facut un avort, ceva nu e in regula!help!
acum 2 saptamani am facut un avort!medicul zicea ca a decurs normal...mi-am revenit foare repede!in urmatoatele 4-5 zile am avut dureri abdominale groazniceapoi am inceput sa am sangerari, care si acum continua dar...nu sunt normale, nu e ca la ciclu(acum e ceva mai inchis la culoare ca sangele, are si alta consistenta...ceva aproape de scurgeri dar au o culoare spre negru si un miros intepator)Ce nu e in regula?ce pot sa fac?medicul zice sa iau ergomet dar...am tot luat si nu s-a schimbat nimic!deci...ce fac?
1 comentarii
Draga mea, eu nu sunt de specialitate si iti scriu din experienta mea.sangerarea pe care am avut-o, pe mine m-a tinut aproape 2 luni si cred ca s-a datorat anticonceptionalelor pe care le-am luat imediat dupa avort.s-a oprit in urma unor mai multe fiole de ergomed luate mai multe zile la rand.eu dureri nu am avut.nu stiu ce sa-ti zic mai multe...medicul meu mi-a spus la vremea respectiva ca aceasta sangerare se poate mentine pana la prima menstruatie...ai grija de tine si daca mai ai dureri, du-te la medicul tau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ajutor! Dupa avort inca mai am scurgeri urate!
- 2pana in ce luna se poate face un avort?
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 8cum aflu cat de repede pot intrerupe o sarcina?
- 2un avort.am nevoie de un sfat
- 8cum este sa ai 3 copii
- 22despre avort
- 7purpura trombocitopenica si sarcina nedorita si efectele
- 1amenoreea dupa avort
- 5Sexul anal dupa un avort...va rog dati-mi un sfat!!!!!!
- 12Avort... insarcinata?
- 6sunt foarte trista.. mi-e fica de avort
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 6Sarcina nedorita
- 4risc de avort
- 4Sindromul Post Avort
- 4Avort la 5 luni
- 1Trauma avortului
- 1Drama unui avort
Mai multe informații despre: Avortul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: