E o situatie oribila...deja nu mai suport.
De cinci ani am o relatie serioasa cu iubitul meu..sunt cu el peste hotare.Dar fostul prieten imi scrie pe blog ca a iubeste, , , si sa vin in tara sa fiu cu el, , eu nu mai stiu daca il iubesc, , , , si pe prezentul iubit, , la fel nu mai inteleg ce simt pentru el, , , , , dar imi place ca ma simt bine cu el...avem o relatie stabila si asta ma aranjeaza.acum o saptamina mi-a scris pe blog un baiat, , , am inceput sa flirtez cu el...el e fain...e mai mare cu cinci ani decit mine, , , , mam prezentat ca nu am prieten, si el imi propune o relatie serioasa, , , si sa ne mutam impreuna.Nustiu ce sa fac, , , , discut cu 2 baieti, , , cu fostul, , , , , , , si cu noua cunostintza.sunt inkurcata, , , am in cap doar ginduri, nu pot adormi noptile.am nevoie de un sfat.la moment am impresia ca nu iubesc nici pe unul din ei..
6 comentarii
Cred ca intr-adevar nu iubesti pe niciunul dintre cei enumerati sau mai e posibila o varianta: sa ai o instabilitate emotionala.Vorbeste si tu cu un psiholog. Esti hipersexuala cumva? Vrei sa faci dragoste des? Un psiholog te-ar putea lamuri mai bine. Numai bine!
hipersexuala nu sunt dar.nu imi pot controla sentimentele fatza de aceste persoane.
Si eu fiind gelos.. cica sa ai incredere in femei :-j.. o prostie totala..
stau cu o fata.. ma mut cu ea.. ne iubim.. traim sub acelasi acoperis.. si ea vorbeste cu altii pe net sau la telefon.. jalnic :-j...
din aceasta cauza nu pot eu sa am incredere chiar daca e cuminte.. mereu mereu.. VRETI si mai mult..
esti cu el de 5 ani. cum sa vorbesti cu alti baieti.. cu fostu. si cu altu.. si.. ma rog.. si sa te gandesc sa-l parasesti si nu stiu ce.. e aiurea... e clar.. aasa sunteti toate
stau cu o fata.. ma mut cu ea.. ne iubim.. traim sub acelasi acoperis.. si ea vorbeste cu altii pe net sau la telefon.. jalnic :-j...
din aceasta cauza nu pot eu sa am incredere chiar daca e cuminte.. mereu mereu.. VRETI si mai mult..
esti cu el de 5 ani. cum sa vorbesti cu alti baieti.. cu fostu. si cu altu.. si.. ma rog.. si sa te gandesc sa-l parasesti si nu stiu ce.. e aiurea... e clar.. aasa sunteti toate
Andrei, , nici pe o minuta nu mam gindit sal parasesc, , si niciodata nu lam schimbat, , , pur si simplu acum sunt in asa situatie cind nu stiu ce simt pentru el.dar am inteles deja, ca fostul vrea sa imi faca rau in relatie, , , , , dar baiatul cu care am facut cunostinza nu face nici cit o unchie dea iubitului meu...asa ca, , , , mai bun ca el nu voi gasi.
Buna Nicusa,
Sfatul meu de omenie zic eu este sa apelezi la un psiholog, cu care sa faci o analiza asupra propriei persoane, asupra relatiei tale si relatiilor de pana acum. Trebuie sa te cunosti mai bine, sa vezi ce iti doresti de la un baiat, de la o relatie. Poate persoana cu care esti nu te merita, sau nu esti fericita alaturi de ea. Nu lasa timpul sa treaca si tu sa te zbati in nedumeriri. Poti accesa topexperti.ro - site care ofera consiliere prin chat, daca esti din afara tarii. Ai grija de tine, descopera-te si cauta pana gasesti ce iti doresti. Cu drag,
Sfatul meu de omenie zic eu este sa apelezi la un psiholog, cu care sa faci o analiza asupra propriei persoane, asupra relatiei tale si relatiilor de pana acum. Trebuie sa te cunosti mai bine, sa vezi ce iti doresti de la un baiat, de la o relatie. Poate persoana cu care esti nu te merita, sau nu esti fericita alaturi de ea. Nu lasa timpul sa treaca si tu sa te zbati in nedumeriri. Poti accesa topexperti.ro - site care ofera consiliere prin chat, daca esti din afara tarii. Ai grija de tine, descopera-te si cauta pana gasesti ce iti doresti. Cu drag,
Buna Clariss..Multumesc de sfat..Deja am facut un pas inainte...renuntind la discutiile cu cei 2 baeti, , Itrun sfirsit mi-am dat seama ca toti barbatii sunt la fel(ku plusuri si cu minusuri)dar cu baiatul care sunt acum, , nu imi lipseste nimik, el ma iubeste enorm..Dar eu din pacate nu stiu ce simt pentru el, , , ceea ce stiu si simt, , , , , e ca nu duk lipsa de nimik, , , cei drept doar de distractii si putin adrenalin...Dar nustiu cum sa fac sa inteleg, , daca eu il iubesc sau e doar o deprindere cu anii ce au trecut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5consuma droguri de mai mult de 10 ani, relatia noastra a inceput acum 7 luni...
- 13AJUTOR!!! ma poate ajuta cineva? drama in casnicie
- 27Oare imi mai pot salva casnicia?
- 5am nevoie de un sfat intr-o relatie de amicitie
- 4a iubi cum ne place
- 7cum se poate recastiga increderea pierduta
- 6oare o iau razna?
- 15Divort sau nu?
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 7Nu vreau decat dragoste
- 14Nu vreau sa il pierd. Il iubesc prea tare. Ce sa fac?
- 4ce as putea sa fac sa imbunatatesc relatia, sa indepartez aceasta monotonie?
- 15Am nevoie de niste sfaturi!
- 5ma simt vinovata ca nu i-am spus in fata sa ma lase in pace
- 10depresie in prag de divort
- 10Va jur ca nu exista BOALA mai grea...
- 11CE trebuie sa faci ca sa nu mai pulseze durerea atat de viu in tine?
- 11Este terapia de cuplu utila?
- 4prietenul a plecat in SUA si revine abia peste 3 luni, mi-e frica sa nu intru in depresie
- 5Sa lupt sau sa renunt?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: