E o situatie oribila...deja nu mai suport.

20-04-2012
Nicusa
Nu este medic/terapeut
Nicusa
De cinci ani am o relatie serioasa cu iubitul meu..sunt cu el peste hotare.Dar fostul prieten imi scrie pe blog ca a iubeste, , , si sa vin in tara sa fiu cu el, , eu nu mai stiu daca il iubesc, , , , si pe prezentul iubit, , la fel nu mai inteleg ce simt pentru el, , , , , dar imi place ca ma simt bine cu el...avem o relatie stabila si asta ma aranjeaza.acum o saptamina mi-a scris pe blog un baiat, , , am inceput sa flirtez cu el...el e fain...e mai mare cu cinci ani decit mine, , , , mam prezentat ca nu am prieten, si el imi propune o relatie serioasa, , , si sa ne mutam impreuna.Nustiu ce sa fac, , , , discut cu 2 baieti, , , cu fostul, , , , , , , si cu noua cunostintza.sunt inkurcata, , , am in cap doar ginduri, nu pot adormi noptile.am nevoie de un sfat.la moment am impresia ca nu iubesc nici pe unul din ei..
6 comentarii
0
20-04-2012, ora 14:58
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
Cred ca intr-adevar nu iubesti pe niciunul dintre cei enumerati sau mai e posibila o varianta: sa ai o instabilitate emotionala.Vorbeste si tu cu un psiholog. Esti hipersexuala cumva? Vrei sa faci dragoste des? Un psiholog te-ar putea lamuri mai bine. Numai bine!
0
20-04-2012, ora 15:34
Nicusa
Nu este medic/terapeut
Nicusa
hipersexuala nu sunt dar.nu imi pot controla sentimentele fatza de aceste persoane.
0
21-04-2012, ora 01:29
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
Si eu fiind gelos.. cica sa ai incredere in femei :-j.. o prostie totala..
stau cu o fata.. ma mut cu ea.. ne iubim.. traim sub acelasi acoperis.. si ea vorbeste cu altii pe net sau la telefon.. jalnic :-j...

din aceasta cauza nu pot eu sa am incredere chiar daca e cuminte.. mereu mereu.. VRETI si mai mult..

esti cu el de 5 ani. cum sa vorbesti cu alti baieti.. cu fostu. si cu altu.. si.. ma rog.. si sa te gandesc sa-l parasesti si nu stiu ce.. e aiurea... e clar.. aasa sunteti toate
0
21-04-2012, ora 10:35
Nicusa
Nu este medic/terapeut
Nicusa
Andrei, , nici pe o minuta nu mam gindit sal parasesc, , si niciodata nu lam schimbat, , , pur si simplu acum sunt in asa situatie cind nu stiu ce simt pentru el.dar am inteles deja, ca fostul vrea sa imi faca rau in relatie, , , , , dar baiatul cu care am facut cunostinza nu face nici cit o unchie dea iubitului meu...asa ca, , , , mai bun ca el nu voi gasi.
0
24-04-2012, ora 14:59
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna Nicusa,
Sfatul meu de omenie zic eu este sa apelezi la un psiholog, cu care sa faci o analiza asupra propriei persoane, asupra relatiei tale si relatiilor de pana acum. Trebuie sa te cunosti mai bine, sa vezi ce iti doresti de la un baiat, de la o relatie. Poate persoana cu care esti nu te merita, sau nu esti fericita alaturi de ea. Nu lasa timpul sa treaca si tu sa te zbati in nedumeriri. Poti accesa topexperti.ro - site care ofera consiliere prin chat, daca esti din afara tarii. Ai grija de tine, descopera-te si cauta pana gasesti ce iti doresti. Cu drag,
0
24-04-2012, ora 16:54
Nicusa
Nu este medic/terapeut
Nicusa
Buna Clariss..Multumesc de sfat..Deja am facut un pas inainte...renuntind la discutiile cu cei 2 baeti, , Itrun sfirsit mi-am dat seama ca toti barbatii sunt la fel(ku plusuri si cu minusuri)dar cu baiatul care sunt acum, , nu imi lipseste nimik, el ma iubeste enorm..Dar eu din pacate nu stiu ce simt pentru el, , , ceea ce stiu si simt, , , , , e ca nu duk lipsa de nimik, , , cei drept doar de distractii si putin adrenalin...Dar nustiu cum sa fac sa inteleg, , daca eu il iubesc sau e doar o deprindere cu anii ce au trecut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul