transferul in strainatate-ca schizofrenica cronica paranoida
pensionata pe invaliditate-schizofrenie cronica paranoida, ce posibilitati sunt de calatorii in exterior, avand ca obiect in romania sa ma prezint lunar la cabinet psihic, , , raspuns -
2 comentarii
Nu exista facilitati financiare pentru calatoriile in strainatate din nefericire.
Pentru Romania persoanele cu handicap au transport urban gratuit, metrou gratuit pt Bucuresti, 6 calatorii cu trenul dus intors numai in interiorul tarii, anual.
Daca doriti sa calatoriti in exterior, puteti sa o faceti numai din fondurile proprii cu posibilitatea de a cere medicului psihiatru care va vede medicatia pe 3-6 luni in avans si de a tine contactul cu el telefonic, in caz de vreo urgenta, daca dansul va permite acest lucru.
Pentru Romania persoanele cu handicap au transport urban gratuit, metrou gratuit pt Bucuresti, 6 calatorii cu trenul dus intors numai in interiorul tarii, anual.
Daca doriti sa calatoriti in exterior, puteti sa o faceti numai din fondurile proprii cu posibilitatea de a cere medicului psihiatru care va vede medicatia pe 3-6 luni in avans si de a tine contactul cu el telefonic, in caz de vreo urgenta, daca dansul va permite acest lucru.
In cazul unui Plan de recuperare care trebuie completat lunar pt pensie, va puteti deplasa numai daca puteti lasa in loc o persoana care sa vina in locul dv. la medic si sa ii dea sa completeze acest plan.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sindrom premenstrual accentuat, mi este rau destul de tare inainte de ciclu
- 5Cum sustinem apropiatii diagnosticati cu schizofrenie
- 1schizofrenia ereditara
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 21Anxietate si schizofrenie
- 26a doua opinie boala psihica
- 2Am nevoie de un medic foarte bun in tratarea Schizofreniei
- 7Diagnostic greshit
- 3schizofrenie
- 2Poate colabora Psihologul cu Dr Psihiatru pentru stabilirea tratamentului in schizofrenie?
- 1Un schizofrenic obisnuit, adult, care uneori se revolta
- 4Pensie de handicap pentru schizofrenie paranodia
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 3Lucrează cineva sau te angajeaza
- 3Am o boala psihica si doresc sa iau ceva suplimente pt creier?
- 1Schizofrenie rezistenta la tratament? Risperidona
- 2Ce ai voie în psihoze pepsi, cafea?
- 4Prietenii
Mai multe informații despre: Schizofrenia schizofrenia paranoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: