sunt dependenta de heroina
Paste fericit, fie ca aceasta lumina sfanta sa va aduca pace in suflet, liniste, sanatate si multa putere ptr a castiga lupta inceputa impotriva drogurilor!!!
PASTE FERICIT!!!
PASTE FERICIT!!!
Buna, o intrebare adresata tuturor, v-ati petrecut sarbatorile acestea alaturi de familie, fara droguri, fara ganduri negre? Ati simtit acea liniste sufleteasca specifica Pastelui?
Eu, din pacate, nu am petrecut linistita ci, dimpotriva, foarte rau pt ca am stat alaturi de fratele meu care incearca sa se lase si zilele astea e in abstinenta deci va puteti imagina. Sper ca voi ati avut parte de zile linistite si frumoase...
Am o intrebare adresata tuturor: ce ar trebui sa facem sau ce e mai bine sa facem in momentele mai dure ale abstinentei? Cand ii e cel mai rau si spune ca vrea sa plece sau ca nu poate sa reziste asa? Si chiar in general in zilele astea ce e mai bine de facut? Astept raspunsuri cat mai repede. Ms
pai nu prea ai ce face.Eu unul as lua 3-4zile 10, 8, 6 si respectiv 4 pastile sintalgon, ca asa ar tece mai usor raul.Dar sa nu ia mai mult timp ca dupa aia devine dependent de methadona.Eu am scapat odata asa de rauri camd am fost nevoit sa plec din tara si m-a ajutat.Nu am luat chiar doza asta dar am luat 3zile.
Altceva sa umple cada si sa faca baie de 3-4 ori pe zii si cam atat.Nu prea ai multe solutii. E greu 3-4zile dupa care e mult mai simplu.Adica o durere de picioare sau aoricum niste dureri fizice suportabile.
Psihicul o sa-l omoare ce-l mai mult. Sa aibe putere si sustinere din partea voastra. Cate zile au trecut de cand nu a mai luat nimic?
Altceva sa umple cada si sa faca baie de 3-4 ori pe zii si cam atat.Nu prea ai multe solutii. E greu 3-4zile dupa care e mult mai simplu.Adica o durere de picioare sau aoricum niste dureri fizice suportabile.
Psihicul o sa-l omoare ce-l mai mult. Sa aibe putere si sustinere din partea voastra. Cate zile au trecut de cand nu a mai luat nimic?
Pai methadona nu are de unde sa ia...k nu gaseste nicaieri, cum am mai spus nu suntem in Romania si aici fara reteta nu iti da nimeni nimic, medicul de familie nu iti poate da nici daca ar vrea asa ceva...deci e mai complicat.
Problema e ca a inceput de duminica, am trecut o zi si o noapte de calvar, dar ieri a scapat de sub control, ii era f rau, nu a suportat si a reusit sa fuga sa ia. iar acum de maine incepe iar... nu stiu ce sa zic..sper sa reuseasca de data asta dar fara sa ia nimic cred k e fff greu...
Problema e ca a inceput de duminica, am trecut o zi si o noapte de calvar, dar ieri a scapat de sub control, ii era f rau, nu a suportat si a reusit sa fuga sa ia. iar acum de maine incepe iar... nu stiu ce sa zic..sper sa reuseasca de data asta dar fara sa ia nimic cred k e fff greu...
Lafel e si aici cu Methadona.
Da o sa stea si 2zile si a 3 va fugii ca asa faceam si eu.Stateam, suportam si pana la urma renuntam.
Nu stiu ce sa zic...e fff greu.Sa incerce sa se uite la TV la filme ca eu asa i-mi mai distrageam atentia si o mai lungeam dar vezi ca nici eu nu am reusit sa stau fara nimic. E foarte greu si probabil ca v-a mai avea multe tentative de renuntare la ele si lafel de multe reveniri.Eu cred ca ce-l mai bine sa ceara ajutor de specialitate, ca poate acolo au alte metode mult mai bune ca aici. Sa dea Dumnezeu sa reuseasca pana la urma.Ar trebuii sa te interesezi in ce fel se poate intra acolo intr-un program cu methadona.Zic asta pentru ca eu cred in continuare ca este singura metoda (tratamentul cu methadona) care intradevar i-ti scoate drogurile din cap si te face sa nu-ti mai doresti sa tragi marfa.(parerea mea).
Da o sa stea si 2zile si a 3 va fugii ca asa faceam si eu.Stateam, suportam si pana la urma renuntam.
Nu stiu ce sa zic...e fff greu.Sa incerce sa se uite la TV la filme ca eu asa i-mi mai distrageam atentia si o mai lungeam dar vezi ca nici eu nu am reusit sa stau fara nimic. E foarte greu si probabil ca v-a mai avea multe tentative de renuntare la ele si lafel de multe reveniri.Eu cred ca ce-l mai bine sa ceara ajutor de specialitate, ca poate acolo au alte metode mult mai bune ca aici. Sa dea Dumnezeu sa reuseasca pana la urma.Ar trebuii sa te interesezi in ce fel se poate intra acolo intr-un program cu methadona.Zic asta pentru ca eu cred in continuare ca este singura metoda (tratamentul cu methadona) care intradevar i-ti scoate drogurile din cap si te face sa nu-ti mai doresti sa tragi marfa.(parerea mea).
Este aici un centru unde se da tratament cu metadona dar nu e asa usor de procurat...adik trebuie sa mergi, sa faci interviu cu medicul si tot asa deci intr-un stadiu avansat cand deja te simti rau si nu prea mai gandesti nu e o solutie... Acum nu stim ce sa mai facem pt ca a plecat de acasa pt ca a fost pus in situatia de a alege intre centru specializat sau strada si a ales strada...Adica el e inca convins ca poate reusi si de luni poate merge in continuare la munca. Nu are documente, nu are bani, nu are nimic dar cred ca are la cine sta...ce e de facut intr-o asemenea situatie? Nici nu cred ca exista o solutie dar macar dc scriu aici, vorbind cu persoane care au trecut prin asta, cineva ma poate ajuta sau incuraja. Va multumesc
M, tine doar de el, si din ce scrii tu, nu il vad prea convins. Toti am facut asa, de maine, de luni, de nu stiu cand... Pariez, luni o sa fie mai varza decat azi! De munca, nici nu poate fi vorba. Nu merge asa, cand o sa vrea intr-adevar, o sa reuseasca, fie la centru, fie acasa. De cand scrii tu ca e in abstinenta, ar fi treuit sa ii treaca deja toate raurile... s-o lungesti asa de pe o zi pe alta... nu e bine. Nu recomand metadona, in sevraj sa stii ca ajuta calmantele, somniferele, dusurile lungi, incearca sa ii distragi atentia cat de cat chiar daca e aproape imposibil, fa-l sa manance chiar daca nu vrea, acum nu te gandi ca o sa fie bine de la astea, dar o sa ii fie mai bine decat daca zace in pat si isi plange de mila pandind un minut de neatentie din partea ta pentru a se strecura afara... E greu pentru cineva in pozitia ta pentru ca nu e nimic ce ai putea sa faci. Doar sa il tii motivat... daca e posibil.
Bafta!
Bafta!
Nu prea ai ce face tu.Sol85 are dreptate. Lasa-l pe el sa zica ca e gata pentru ca fortat nu va merge sau daca va merge oricum nu va avea nici o sansa sa se lase.La munca sa nu te gandesti pt. ca oricum nu ar rezista. Lasa-l pe el sa zica ca e pregatit si vrea intradevar sa faca ceva pt. a se lasa.
Va multumesc mult. O sa asteptam sa se hotarasca si sa se intoarca acasa...si intre timp ne rugam sa fie bine si sa nu pateasca ceva.
imi raspunde si mie cineva la o intrebare???spre norocul meu, nu am mai tras heroina de vreo 7 any aproape!!!! e vreo unu pe aici care tragea pe vremea cand trageam eu?????sa schimbat frate marfa??? pfff imi e sila cand ma gandesc la dava.e jale cu dava asta, ca ciuma sa tzinut de mine, am zis ca nu mai scap dar uite ca sau facut 7 any de cand nu am mai pus gura pe asha ceva, multzi cu care trageam inainte nu mai sunt, au trecut pe partea cealalta poate eram shi eu acolo daca nu ma potoleam, lasatziva acum cat mai avetzi timp ca e groasa, shi feritziva de magic ca distruge cu o viteza inzecita decat davaua.va urez succes la totzi in lupta cu ele!!!oricum shtiu ca nu luatzi in seama sfaturile altora dar ganditziva la voi.eu mam gandit mult, am zis ori boschetar ori om normal!!!!!!!!!shi am zis ca e mai bine om normal.bafta
@old school Daca trageai acum 7 ani...nu prea esti old school ;] (glumesc) Santem ce-l putin 2 care tragem dinainte de 99-2000 cand a inceput sa apara puternic pe piata ;]. Esti tare ca ai putut sa te lasi si bravo tie.Un sfat : Nu mai intra pe astfel de forumuri sa te interesezi de marfa sa nu ti se faca iar pofta.Pe bune i-ti zic.Las-o naiba ca ce ai reusit tu nu reusesc multi. Bravo tie inca o data.!
acum 7 any mam lasat man.prima oara am tras in 97, care e din buc cred ca luam de la aceeashi traficantzi in 97 ca nu erau multzi.e nu e panica ca pot sa intru pe forum, chiar nu am nici o treaba cu ele nu ma mai atrag de loc de loc.pot doar sa va incurajez sa va zic ca se poate shi fara, afara dava trag numai boschetari, asta ma ajutat mult sa imi dau seama in ce film urat eram.poate pot sa va ajut cu cate un sfat, asha ca o sa mai urmaresc shi eu forumul asta.
@old school faci f bine sa spui prin ce ai trecut u...o experienta pozitiva poate face numai bine celor care citesc forumul si au probleme. Mai ales sa aud pe cineva care a avut asemenea probleme ca nu il mai atrag deloc drogurile ma incurajeaza f mult. Tine-o tot asa!
hello tuturor.
am stat si am citit comentariile fiecaruia si m am regasit cate putin in fiecare.am cautat pe net si mi am facut acest cont in speranta ca voi putea vbi cu cineva.am fost internata in toamna la stelian, m am externat undeva pe la sf lunii noiembrie si am iesit pe 12metadoane pe care apoi mi le a crescut la 18cu toate ca nu era nevoie...(nu vreau sa acuz pe nimeni si de aceea nu dau detalii).am stat 3luni in bucuresti fara sa ma ating de marfa dar o luasem la un moment dat razna cu rahatul ala de special.dupa astea 3 luni am plecat din bucuresti, la constanta sperand ca o sa iau totul de la 0 si o sa fie ok.mi am cumparat metadoane si le am scazut acolo pana am ajuns la 0.era foarte bine.acolo am mai stat inca o luna fara sa ma ating de nimic si apoi a tot trebuit sa vin in bucuresti cu diferite treburi la sfarsit de saptamana si uite asa intr un weekend am zis..ia sa mai trag odata sa vad cum ma ia acum(aceiasi poveste pe care o traieste aproape fiecare heroinoman).si din odata am luat o la fiecare sfarsit de saptamana si apoi de paste am stat 10zile in buc la parintii unui prieten...asa de sarbatori etc.in astea 10 zile am tras zilnic.ei bine, de atunci am luat o iar razna si pana acum am tras zilnic insa de 2 saptamani stau la calarasi la parintii mei si pana azi dimineatsa am tot avut cate ceva(am facut eu ce am facut sa mi fac rost sa am aici).stiu ca diseara o sa mi fie rau...de diseara incepe chinul.e bine ca. aici fiind langa ai mei sunt tot timpul controlata, in ultima saptamana am fost zilnic la munca(m a luat tata cu el la firma si mi a dat un post), mi a luat telefonul sa nu mma mai anturez iar in fiecare zi cand trebuie sa plec la birou ma ia cineva de acasa si ma duce acolo si ma si aduce(k nu cumva sa fac eu cva sa mi fac rost).stiu ca o sa mi fie greu mai ales ca aici sunt si singura, nu cunosc pe nimeni, nu prea am cu cine vorbi si cui sa i spun ceea ce simt insa pe de o parte sper ca tocmai asta sa ma ajute sa termin cu totul.sper ca va mai uitati pe aici din cand in cand sa mi raspundeti si mie.
tineti mi pumnii!!
am stat si am citit comentariile fiecaruia si m am regasit cate putin in fiecare.am cautat pe net si mi am facut acest cont in speranta ca voi putea vbi cu cineva.am fost internata in toamna la stelian, m am externat undeva pe la sf lunii noiembrie si am iesit pe 12metadoane pe care apoi mi le a crescut la 18cu toate ca nu era nevoie...(nu vreau sa acuz pe nimeni si de aceea nu dau detalii).am stat 3luni in bucuresti fara sa ma ating de marfa dar o luasem la un moment dat razna cu rahatul ala de special.dupa astea 3 luni am plecat din bucuresti, la constanta sperand ca o sa iau totul de la 0 si o sa fie ok.mi am cumparat metadoane si le am scazut acolo pana am ajuns la 0.era foarte bine.acolo am mai stat inca o luna fara sa ma ating de nimic si apoi a tot trebuit sa vin in bucuresti cu diferite treburi la sfarsit de saptamana si uite asa intr un weekend am zis..ia sa mai trag odata sa vad cum ma ia acum(aceiasi poveste pe care o traieste aproape fiecare heroinoman).si din odata am luat o la fiecare sfarsit de saptamana si apoi de paste am stat 10zile in buc la parintii unui prieten...asa de sarbatori etc.in astea 10 zile am tras zilnic.ei bine, de atunci am luat o iar razna si pana acum am tras zilnic insa de 2 saptamani stau la calarasi la parintii mei si pana azi dimineatsa am tot avut cate ceva(am facut eu ce am facut sa mi fac rost sa am aici).stiu ca diseara o sa mi fie rau...de diseara incepe chinul.e bine ca. aici fiind langa ai mei sunt tot timpul controlata, in ultima saptamana am fost zilnic la munca(m a luat tata cu el la firma si mi a dat un post), mi a luat telefonul sa nu mma mai anturez iar in fiecare zi cand trebuie sa plec la birou ma ia cineva de acasa si ma duce acolo si ma si aduce(k nu cumva sa fac eu cva sa mi fac rost).stiu ca o sa mi fie greu mai ales ca aici sunt si singura, nu cunosc pe nimeni, nu prea am cu cine vorbi si cui sa i spun ceea ce simt insa pe de o parte sper ca tocmai asta sa ma ajute sa termin cu totul.sper ca va mai uitati pe aici din cand in cand sa mi raspundeti si mie.
tineti mi pumnii!!
Pt @ioana_sami88: Asa se intampla mereu.zici ca iei numai o data dar apoi ajungi sa depinzi zilnic de asta.asa a facut si fratele meu ultima data...a zis k numai o data...pana a ajuns la 5 g/zi din nou...acum a mai redus dar oricum sa renunti de tot e ffff greu.
Eu iti tin pumnii si iti spun sa fii tare ca dupa va fi bine. Ai mai trecut prin asta si stii ca se poate vindeca, suferi o perioada dar apoi vei sta mult mai bine si vei fi linistita. Ai familia alaturi, ai incredere in ei si lasa-te ajuata... gandeste-te continuu la ceea ce va fi dupa si cat de bine te vei simti. Nu stiu daca poti sa faci rost de la un medic de acolo de un tratament care sa te ajute... fratelui meu ii daduse un medicament pt dureri musculare, unul pt dormit si unul nu mai stiu pt ce...
Sper ca ti-am fost de folos...multa bafta!!!
Eu iti tin pumnii si iti spun sa fii tare ca dupa va fi bine. Ai mai trecut prin asta si stii ca se poate vindeca, suferi o perioada dar apoi vei sta mult mai bine si vei fi linistita. Ai familia alaturi, ai incredere in ei si lasa-te ajuata... gandeste-te continuu la ceea ce va fi dupa si cat de bine te vei simti. Nu stiu daca poti sa faci rost de la un medic de acolo de un tratament care sa te ajute... fratelui meu ii daduse un medicament pt dureri musculare, unul pt dormit si unul nu mai stiu pt ce...
Sper ca ti-am fost de folos...multa bafta!!!
Uau...Acum e seara si asa inseamna ca deja-ti e rau...Mie i-mi e frica si sa ma gandesc prin ce treci...Totusi gandeste-te ca de Marti in colo va fi din ce in ce mai bine.Fii tare!
Inca ceva...Poate-mi spui si mie ce metoda ai folosit cand ai scapat de methadona.
poai le am scazut treptat.cate 2 la 2 3 zile iar cand am ajuns la 4 am scazut cate 1pentru ca mi era frica sa nu fie totusi prea brusc...si asa pana am ajuns la 1 si apoi la 0.sincer, mi a fost rau decat seara...adik 2 nopti am adormit mai greu.mi a fost rau dar nu frisoane si d astea, gen spasmele alea musculare urate de ti vine sa ti arunci mainile si picioarele n aer...nelinistea aia.dar cam atat...
si pt @M.iau mydocalm destul de mult, rupan si mi a dat un doctor sa iau seara nijte pastile...lyrica sau asa cva.nu s extraordinare dar...ma gandeam sa mi iau o reteta sa mi iau niste tramadol.aseara am reusit sa dorm...destul de bine spre uimirea mea iar acum nu mi este atat de rau pe cat ma asteptam.insa probabil, dupa cum am scris si mai sus am tras ieri de dimineatsa, aseara am luat cva pastile asa ca dak pana akm am fost ok de akm tre sa incep sa ma astept...oricum incerc sa fac cate una alta ca sa nu ma mai gandesc...si poate dak sunt puternik psihic o sa mi fie mai usor si fizic...
ms mult k sunteti pe aici sa ma mai incurajati si pe mine:*
si pt @M.iau mydocalm destul de mult, rupan si mi a dat un doctor sa iau seara nijte pastile...lyrica sau asa cva.nu s extraordinare dar...ma gandeam sa mi iau o reteta sa mi iau niste tramadol.aseara am reusit sa dorm...destul de bine spre uimirea mea iar acum nu mi este atat de rau pe cat ma asteptam.insa probabil, dupa cum am scris si mai sus am tras ieri de dimineatsa, aseara am luat cva pastile asa ca dak pana akm am fost ok de akm tre sa incep sa ma astept...oricum incerc sa fac cate una alta ca sa nu ma mai gandesc...si poate dak sunt puternik psihic o sa mi fie mai usor si fizic...
ms mult k sunteti pe aici sa ma mai incurajati si pe mine:*
M-ar interesa ce fel de rauri si cat te-au tinut ele atunci cand ai renuntat si la ultima pastila de sintalgon.Ma intereseaza pt. ca eu am scazut odata pastilele dar de la 2 m-am oprit brusc fara a mai scade inca una si a fost nasol rau.
In legatura cu raurile care asa cum ai zis si tu, probabil azi te vor lua, gandeste-te totusi ca sti ce va urma si ca sant doar 3-4 zile care mai devreme sau mai tarziu tot va trebuii sa le suporti.Nu cred ca sant in masura sa te incurajez eu pt. ca eu nu as rezista.Succes
In legatura cu raurile care asa cum ai zis si tu, probabil azi te vor lua, gandeste-te totusi ca sti ce va urma si ca sant doar 3-4 zile care mai devreme sau mai tarziu tot va trebuii sa le suporti.Nu cred ca sant in masura sa te incurajez eu pt. ca eu nu as rezista.Succes
salut...as avea si eu o mica povestioara...nu am consumat heroina...insa am inceput cu prafuri...totul a fost bine...luam ocazional...insa joia asta am intrecut masura.si am luat dublu fata de cat luam...pentru k nu-si mai facea efectul...si simteam o nevoie uriasa sa mai iau..pentru a ajunge la efectul care-l avusesem mereu...toata seara a fost groaznica dupa ultima doza.m-a luat paranoia.ma simteam ff ciudat...nu mai puteam vorbi cum trebuie..abia ma mai miscam.acuma ink simt niste simptome ff urate de sevraj...ma simt ff deprimat...am frisoane etc...oricum joi vreau sa ramana ultima data cand am luat asa ceva...insa acuma ma simt teribil, stiu k singurul lucru care m-ar face sa-mi revin...ar fi sa trag din nou...dar maine ar fi la fel.ma simt groaznic...
banuiesc ca prafuri legale????parerea mea e ca alea sunt mai distrugatoare decat heroina!!!!asha ca ai grija.bine ar fi sa fi fost joi ultima oara, sunt drogatzi de heroina care au dus shi duc dependentza de 12-13 any.de la legale nu duci nici macar 2 any daca bagi zilnic, asha ca lasao moale cumetre ca e grosa.
stiu...de asta am tras ocazional...dar abia acuma simt semnele urate ale prafurilor..ff urate...de 2 zile ma simt ingrozitor...imi doresc enorm sa-mi treaca odata senzatia asta...dar nu ma lasa deloc..nici nu stiu ce sa mai fac...in orice caz nu ma gandesc sa mai trag...
din cate shtiu eu nici doctori nu shtiu ce sa le dea la ashtia care o ard pe legale shi le da metadona, cand au fost intrebatzi daca e ok ce le da.,...au raspuns ca nush nici ei daca e ok, ca e un drog nou shi nu sau mai lovit cu asha ceva.shi ca alt ceva nu au.eu zic sa consumi multe lichide shi sa mananci multe fructe.te ajuta credema
mersi mult pentru raspuns, sper k maine sa ma simt mai bn...
Mai rezista si maine si pe urma sigur te vei simtii mult mai bine...cat naiba sa te tina raurile...are dreptate oldschool, bea cat mai multe lichide sa te cureti mai repede.
hello din nou...azi, dupa cum ma asteptam sunt la pamant.imi curge nasul...ochii, am frisoane...intr un cuvant raul pe care l stim cu totii.nici nu a inceput bine si abia astept sa treaca.ca toata lumea, cand sunt trasa par asa de hotarata sa ma las, sa termin cu totul dar cand incepe sa ma ia raul nuj cum sa fac sa trag.de data asta e putsin altfel ptr ca am de ales intre a pleca de acasa, de a ma rupe de ai mei definitiv si a ramane pe cont propriu si a sta cateva zile pana trece raul asta cumplit si cu timpul sa astept sa prinda iar incredere n mine..
nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa tragi!!!!!!dar trece.prima zi e ok.a doua shi a treia e gravvvv.apoi a patra incepe sa te lase abia a shasea zi o sa fi super ok, fresh cu chef de viatza.eu zic ca se merita efortul asta.practic doua zile ai de tras calumea restul e ok.succes sper sa fi ok
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 9Amfetaminele dau dependenta? Au efecte adverse?
- 7un sfat, o indrumare: tata se drogheaza
- 3un fost dependent de droguri usoare are acum cu dureri, junghi la inima
- 1478Cocaina legala de la weedshopuri?
- 8Dependenta psihica!
- 11drogurile...ma termina...
- 8De la droguri sau nu? ajutati-ma va rog
- 9Etnobotanicele si renuntarea
- 4doresc analize toxicologice urgent
- 13Heroina - dependenta - sevraj - boala grea
- 8Legale vs ilegale.. care sunt mai daunatoare?
- 13problema cu capul
- 8Vreau sa ma inscriu la 1 centru detox
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina Heroina Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: