Amfetaminele dau dependenta? Au efecte adverse?

03-02-2009
rocsi88
Nu este medic/terapeut
rocsi88
Tinand cont ca se vorbeste de droguri, cred ca aici era cel mai recomandat sa pun aceasta intrebare.
Iau de o luna niste pastile de slabit, care in teorie ar trebui sa fie pe baza de plante naturale.
Dar multa lume mi-au spus ca sunt amfetamine.
Motivele pot fi mai multe :
- nici o planta nu te face sa slabesti pana la 10kg intr-o luna
. efectele adverse a unor persoane care au mai luat aceste pastile sunt identice cu cele ale anfetaminelor ( dureri de cap, stare de lesin si voma, scaderea apetitului, caderea parului, o stare de energie si euforie exagerata, nu pot dormi noaptea)

Eu nu am avut nici un efect advers la aceste pastile.
Doar la inceput in cateva zile aveam niste stari ca si atacurile de panica: inima imi batea tare, o stare de frica si agitatie. Dar mi-au trecut.

Intrebarea mea este : ce efecte au asupra corpului aceste amfetamine ?
Pot crea dependenta ?
9 comentarii
0
24-03-2009, ora 16:02
annee
Nu este medic/terapeut
annee
Buna rocsi88 te am gasit la fix! Cred ca te referi la capsula de slabit. Eu am 5 zile de cand o iau si in fiecare dim m am trezit cu durere de cap. 2 zile mi a batut inima de am zis ca mai are putin si mi iese din piept. Mi am luat tensiunea in ziua respectiva si aveam 12cu 8 asta e buna, dar pulsul meu era 110 si normalul este 86. Acum o ora m am pus in pat ca am venit de la facultate eram obosita si imi era foarte somn. era ceva lume prin casa pe la mine, chiar si cu usa inchisa se auzeau zgomotele. Vreau sa ti spun ca la fiecare zgomot pe care il auzeam imi tresarea inima si batea tot mai tare, si cat timp auzeam ceva stateam incordata cu inima batand la maxim. Cand se facea liniste, parca ma linisteam putin, dar statea cu frica in continuare sa nu mai aud iar vre un zgomot. Si cand mai auzeam cate ceva iar intram in priza rau de tot. Infine, cert e ca pana la urma n am mai suportat starea asta si m am ridicat din pat cu o durere mare de cap, dar asa parca zvacnea, inima batea tare in piept si parca batea si in cap ! Ingrozitor! Acum sunt singura si mai e ceva..daca nu stau cu tv aprins ca sa mai aud ceva parca mi e frica parca ma simt singura... si asta ma cam ingrijoreaza! eu niciodata nu am suferit de ceva asemanator si probleme cu inima nu am avut niciodata!
Eu nu ma simt energica sau sa am vreo stare de euforie. astea sunt reactiile pe care le am eu de la capsula.
Ce se intampla cu mine? Ce sa fac? Ce inseamna toate starile de mai sus?
0
08-07-2009, ora 16:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Amfetaminele sunt toxice pt ficat, distrug creierul si instabilizeaza metabolismul. 1 din 20 de peroane care iau aceste pastile de slabit mor in spitale sau acasa din cauza socurilor hepatice sau din cauza unor hemoragii stomacale!

NU luati asa ceva decat daca vreti sa muriti, si moartea nu este ceva benefica daca este facuta la comanda, este benefica doar natural, cand vrea si cum vrea Dumnezeu!
Numai Bine!
0
29-08-2009, ora 17:05
sy
Nu este medic/terapeut
sy
amfetamina pura nu este in pastilel de slabit.in stare pura, amfetamina produce dependenta chiar de la primele doze, lipsa poftei de mancare, ataca ficatul si alte organe interne, produce halucinatii, caderea parului, dilatarea pupilei.in urma dozelor de amfetamina/metamfetamina poti avea halucinatii in urma carora sa te ranesti fizic, iar starea psihica este superficiala, slabita, decazuta.
in pastilele de slabit se poate gasi foarteee putina amfetamina, care are efectul pierderii poftei de mancare.daca tu esti obsedata de slabit, atunci da, devii dependenta de ele.nu inteleg de ce nu puteti slabii intr-un mod sanatos?
0
29-08-2009, ora 17:08
sy
Nu este medic/terapeut
sy
anee renunta la pastilele alea, mananca sanatos, si drumul pana la facultate fa-l intr-o plimbare.iti vei reveni
0
30-08-2009, ora 00:39
sy
Nu este medic/terapeut
sy
de unde se pot procura amfetaminele si metamfetaminele, legal, si cum? cat despre Tantum Rosa, se stie ca are efecte halucinogene..care ati incercat..descrieti
0
31-08-2009, ora 19:43
Medicina naturista, complementara, alternativa
Nu incerca sa le procuri pt ca vei procura mai tarziu si prespriptie medicala pt hepatotoxicitate si nefrotoxicitate! te rog, nu face asta...

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
22-09-2009, ora 04:00
mada74ro
Nu este medic/terapeut
mada74ro
Buna dragele mele, am considerat ca fiind in cunostinta de cauza as putea adauga si eu un comentariu.
Auzind de aceste capsule miraculoase si avind in familie un exemplu al efectelor lor m-am decis sa incerc si eu.Zis si facut.In prima zi desi erau 36°C mie-mi era frig, palpitatii, si senzatie de frig la extremitati, senzatie de moliciune, insuficienta respiratorie.Mi-am luat tensiunea aveam 9/5 si 92 pulsul-M-am gindit ca poate e din cauza c-am baut o cafea inainte iar capsula am luat-o inainte de micul dejun.Am stat mai toata ziua in pat nu ca mi-ar fi fost f rau dar sa ma concentrez pe efectele secundare despre care auzisem deja.Seara simteam ca mi-e somn dar nu reuseam sa adorm.
A doua zi am baut cafeaua mai slaba, multa apa iar capsula dupa micul dejun.De-abia din a treia zi am simtit diminuarea apetitului dar intre timp transpiratie abundenta- care de fel nu transpir mai deloc- o sete enorma, si am constatat ca pierdusem 2.5kg intr-o saptamina.Nu e rau dar eu regimuri am mai facut si se vedea ca dispare tesutul adipos iar acum pierdusem se vedea si pe cintar si pe haine dar aspectul nu este acelas, mai mult parca pielea se lasa isi pierde din elasticitate, uscata obosita.
Avind o prietena farmacista i.am pus citeva intrebari cu privinta la aceasta capsula si mi-a spus: nu tot ce este natural nu este nociv pt. organism! sa nu uitam ca insusi drogurile sunt facute din plante si ca exista plante-drog!(marihuana, hasis, etc) si ca intr-adevar aceste capsule au o doza infima de amfetamine dar care nu este daunatoare unei persoane fara probleme de sanatate Ceea ce ma sperie cel mai mult este caderea parului.Am stopat de 6 saptamini si abia abia imi revin dar intre timp am luat o gramada de vitamine.Probabil nemaiavand pofta de mincare uitam ca organismul are nevoie de proteine in special pt masa musculara, vitaminele si oligoelementele necesare unui bun functionament. De aici ne trezim cu carente de tot genul si in finctie de organism de la persoana la persoana apar reactii de tot felul pe care le intilnim in acest forum. Eu am avut o perioada de 3 ani cind aveam posibilitatea de a face 3 ore de sport /zi.Era un drog.Indiferent de ora la care ma culcam la 05.00 eram in picioare pt a-mi face sportul meu.mers rapid si jogging.mi s-a intimplat sa maninc timp de o saptamina cite o ciocolata pe zi in afara meselor normale si regulate dar nu am pus un gram.Mincam orice in cantitati normale dar faptul ca ardeam mai multe calorii decit consumam mincind m-a ajutat sa pierd mai mult si decit vroiam, corpul meu era modelat armonios, o energie de nedescris, mi s-a intimplat ca sa am multe complimente printre care ce mincati de sunteti asa frumoasa? eu in gindul meu ziceam:cite o ciocolata pe zi si sport.
Problema a aparut cind am inceput sa am dureri de genunchi si de sold.Mi-am facut radiografie si mi.a iesit o deplasare de femur ceea ce face un picior mai scurt cu un cm de celalalt risc de coxartroza.Ce pot face am oprit sportul si m-am ingrasat aproape 10kg.Vreau sa slabesc si pot printr-un regim alimentar lejer doar ca nu se compara un corp slabit si chinuit prin diete alimentare unde pielea atirna si carnea este moale, cu unul modelat, ferm, plin de vigoare si sanatate asa ca voi reincepe activitatea fizica- inotul in cazul meu si mersul pe plaja-dar va sfatuiesc dragele mele slabiti sanatos, armonios si placut se poate doar putina vointa e greu pina incepeti caci dupa 20 de min de sport creierul incepe sa secrete adrenalina un hormon care va da aceeasi energie si curaj ca amfetaminele numai ca aceasta nu este toxica si cu timpul mortala. sa nu uitam caci toxicomanii fac si overdose in majoritatea cazurilor fatale.
NU UITATI! IN NATURA SUNT SI PLANTE OTRAVITOARE!NU TOT CE ESTE PLANTA FACE BINE ORGANISMULUI! IAR DROGURILE SUNT FACUTE DIN PLANTE(COCAINA OPIUM) IAR PLANTELE SUNT DROGURI(MARIJUANA, CANABIS, HASIS)
MULT CURAJ DE A INCEPE UN ALT MOD DE A TRAI! IUBITI-VA SI APRECIATI-VA CACI CORPUL ESTE TEMPLUL SUFLETULUI! AVETI GRIJA DE VOI PE CURIND!
0
23-12-2010, ora 11:00
sophielauren
Nu este medic/terapeut
sophielauren
Capsulele astea de care vorbiti, majoritatea au aceleasi substante in ele, cu mici adaosuri fiecare in parte.
SUPERSLIM, INSTANTSLIM, REGENON, CAPSULA DE SLABIT, DIVASLIM ETC !
Nu au amfetamina in ele, substanta se numeste Sibutramina, are efecte asemanatoare cu cele ale amfetaminei.
Daca iei mai multe capsule de slabit deodata, vei simti diferenta de care toata lumea vorbeste, o asemanare spre pastilele extasy mai ales!(NU ESTE O INDEMNARE, ESTE UN RASPUNS)
Depinde de fiecare, de sensibilitatile sale, de corpul sau, de capacitatea de receptivitate a corpului la aceste substante.Sunt cazuri in care au fost distrugeri ale organelor(foarte rare, pastile expirate etc), sunt cazuri de anemie, sunt cazuri de ameteli, greturi, sete etc.Daca va stiti corpul sensibil nu va recomand sa utilizati aceste medicamente.
Binenteles ce femeie care vrea sa aiba o silueta mai supla nu are prefera o metoda mai usoara si mai rapida?
Eu am utilizat de toate felurile pastile de slabit, intradevar te slabesc, dar nu trebuie sa te iei dupa prescriptia lor.La majoritatea prescriptia recomanda sa iei o luna sa slabesti, inca o luna sa te mentii si inca o luna pt numai stiu ce...VRAJEALA!Asa devii oarecum dependent de ele!
Daca chiar vreti sa luati pastile sa slabiti, luati dar nu va uitati la prescriptie, uitati-va la dumneavostra, dupa ce ati pierdut greutatea dorita nu le mai luati, sau cel putin faceti o pauza, asa este cel mai bine !
SuperSlim si InstantSlim(SuperSlim imbunatatit cica, desi eu cred ca este mai bun SuperSlimul) sunt cele mai eficiente zic eu, eu am slabit 7 kg in 1 saptamana jumatate.Vi le puteti comanda de pe net, scrieti pe google.Si Regenonul este eficient, dar va trebuie reteta.Mai gasiti si farmacii unde va da fara, dar mai rar.La un moment dat au fost scoase de pe piata, ca multe persoane le luau ca sa se drogheze cu ele, in doze mari, dar am inteles ca ar fi reaparut.
Eu v-am dat doar niste detalii, caci le-am incercat pe toate.Nu va recomand sa luati!Decizia va apartine!
Multa lume spune ca dupa ce iei pastile de slabit te ingrasi dublu.Asta este o aberatie.Daca iei pastile, slabesti si dup-aia te vezi o diva si mananci pana nu mai poti cu gandul ca lasa ca nu mai pui pe tine
0
23-12-2010, ora 11:04
sophielauren
Nu este medic/terapeut
sophielauren
Asta este problema multora, iau pastile si dup-aia cred ca nu se mai ingrasa niciodata si mananca ca spartele si pun dublu!Asa ceva nu se face, daca tot iei pastile si iti asumi anumite riscuri, barem fii simtita si ai grija de tine dupa ce termini tratamentul cu capsulele.
Inca ceva despre SuperSlim!
Miscoreaza stomacul.Este testat clinic.Multa lume apeleaza la operatii de micsorare a stomacului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •