Vreau sa ma inscriu la 1 centru detox
bună ziua
am o problema si ii caut rezolvare :
dupa o lunga perioada de aprox 12 ani am reusit sa ma las se heroină cu ajutorul metadonei. Asta sa intamplat acum 3 ani si ceva... specific ca mereu le-am cumpărat de la diferiti. Problema este ca am ajuns într-un punct in care numai suport stilul asta de "tratament " și simt ca numai pot.
Rugămintea mea este daca stie cineva un centru unde ma pot duce sa primesc tratament
Specific ca lucrez, sunt asigurat ai bineînțeles ca sunt dispus sa ma sj internez ( cat poate dura internarea? )
va mulțumesc anticipat
am o problema si ii caut rezolvare :
dupa o lunga perioada de aprox 12 ani am reusit sa ma las se heroină cu ajutorul metadonei. Asta sa intamplat acum 3 ani si ceva... specific ca mereu le-am cumpărat de la diferiti. Problema este ca am ajuns într-un punct in care numai suport stilul asta de "tratament " și simt ca numai pot.
Rugămintea mea este daca stie cineva un centru unde ma pot duce sa primesc tratament
Specific ca lucrez, sunt asigurat ai bineînțeles ca sunt dispus sa ma sj internez ( cat poate dura internarea? )
va mulțumesc anticipat
8 comentarii
Buna, te pot ajuta eu cu un nr de telefon daca vrei, este o clinica privata fff buna cu efecte imediate, daca te pot ajuta spunemi, tratamentul este eficient si personalul calificat
Rezultate imediate nu exista in nimic! Mai ales dupa un consum de 12 ani de heroina si mai ales de la dealeri diferiti. Centre sunt si la Sibiu si la Timisoara si parca mai era inca unul, dar am uitat unde. Din cate stiu eu despre centrul de la Sibiu, programul dureaza peste 6 luni si e unul foarte complex, care include si psihoterapie si activitati ocupationale. Acolo stiu ca programul functioneaza sub forma unei comunitati inchise care se autosustine prin activitatile pe care le fac membrii. Munca ajuta enorm in dezintoxicare si apoi in schimbarea stilului de viata si mai ales a gandirii care a condus consumatorul spre acele substante. Adica acolo inveti ca orice problema are mai multe solutii si ca de obicei cea mai usoara nu e cea mai buna, sau singura. Si mai inveti sa rezolvi problemele eficient, sa devii mai inteligent emotional si relational.
Claudia: cred ca ai face foarte bine sa spui daca sti centre private. I-ar ajuta si pe altii
Claudia: cred ca ai face foarte bine sa spui daca sti centre private. I-ar ajuta si pe altii
ultimele noutăți ar fi ca ieri m-am jnternat la 1 spital si trebuia sa ma externeze luni cu reteta pe 1 saptamana... din păcate azi mi-au spus ca nu se mai poate cu reteta si trebuie sa ma duc zi de zi dupa externare. in cazul asta am avut de ales intre a veni la centru "zi de zi" si sa imi pierd serviciul ( la spital pana luam pastilele se facea ora 10 si ajungeam la munca la 11...in acest context concedierea mea era iminenta și fara serviciu nu pot.. jobul meu a fost salvarea mea si acum sunt si intretinator de familie, mai depind si altii de mine ) Alta frica a mea a fost ca o sa ajung iar ca "înainte". adica rămâneam la" zi de zi " dar ramaneam fara serviciu ( un serviciu chiar bun ) si uite cum ramaneam cu o groaza de timp liber. Bineînțeles ca pt noi, foștii consumatori, acest timp liber si fara nimic de făcut înseamnă că o sa ma gândesc la droguri, o sa ma întâlnesc cu alți consumatori șamd.
Oare nu exista o alta soluție pentru unul ca mine ?? ideal pt mine ar fi sa fiu la 1 centru de unde sa prjmesc tratament ambulatoriu
Exista asa ceva in București ?
mulțumesc
Oare nu exista o alta soluție pentru unul ca mine ?? ideal pt mine ar fi sa fiu la 1 centru de unde sa prjmesc tratament ambulatoriu
Exista asa ceva in București ?
mulțumesc
dupa cum a-ți citit nu am dat numele spitalului si a doctorului/doctora din motive de motive lesne de înțeles. Nu vreau sa le creez eu stiu ce probleme ( lumea e rea )... chiar le mulțumesc, le sunt foarte recunoscător.
Claudia recomanda un centru privat unde internarea durează 14 zile si costa 100 milioane... bineînțeles, la o locatie cu tot confortul (nu e spital ). Din pacate mulți dintre noi nu avem acesti bani :(
buna anonimul77, clinica pe care o recomand are diferite pachete facute pt nevoile fiecaruia, ar trebui sa incerci sa iei legatura cu ei poate te pot ajuta, eu vorbesc si iti dau sfaturi din experienta, iti las un nr.de tel. poate te pot ajuta0213712484; 0762215506 iti
doresc din suflet sa ai aceeleasi rezultate ca si noi
doresc din suflet sa ai aceeleasi rezultate ca si noi
buna
ma numesc Ana am 33 ani si de 2 ani iau metadona.o cumpar de la diferite pers.doresc sa ma bag la un centru fara plata pt ca nu imi mai permit sa cumpar si nici sa platesc 500-600 lei pe luna
eu iau 60-80 mg de metadona la 2-3 zile.cand nu sunt bani stau si 5 zile fara'.
lucrez am un job dar f prost platit 1300lei'
va rog daca stiti pe cinva care ma poate ajuta sa ma inscriu la un centru fara plata.fara lista de asteptare.as fii recunoscatoare.
o zi buna
va multumesc
ma numesc Ana am 33 ani si de 2 ani iau metadona.o cumpar de la diferite pers.doresc sa ma bag la un centru fara plata pt ca nu imi mai permit sa cumpar si nici sa platesc 500-600 lei pe luna
eu iau 60-80 mg de metadona la 2-3 zile.cand nu sunt bani stau si 5 zile fara'.
lucrez am un job dar f prost platit 1300lei'
va rog daca stiti pe cinva care ma poate ajuta sa ma inscriu la un centru fara plata.fara lista de asteptare.as fii recunoscatoare.
o zi buna
va multumesc
Ai încercat la Stelian ? Trebuie să stai internat 1 sau 2 săptămâni și gata... Acu nu știu dacă te scoate direct pe rețetă sau te mai cheamă la zi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dependenta de heroina
- 332sunt dependenta de heroina
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 20dependent de heroina
- 7prietenul meu este dependent de heroina
- 18Ajutati-ma! nu stiu ce sa mai fac!!!
- 26prietenul meu este dependent de heroina?!?
- 8a folosit cineva Colon Help si cum functioneaza?
- 3Este cineva care sa lasat de heroina definitiv?
- 13Heroina - dependenta - sevraj - boala grea
- 6Consumator de heroina vreo 10 ani consecutiv; a reusit sa se lase, acum le ia din nou
- 2dezintoxicare sau boala?
- 0Dezintoxicarea - nutritie corespunzatoare si regenerarea corpului.
- 1Despre metadona/heroină..
- 5Am fost dependet de heroina acuma sunt in tratament cu metadona
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina dezintoxicarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: