sunt dependenta de heroina

332 comentarii 1 2 34 ..... 11 12 Înainte ›
0
02-03-2010, ora 13:08
alexxxa
Nu este medic/terapeut
alexxxa
Flashwalker, eu kiar sunt de acord cu tine, pe bune!!!!ai mare dreptate, DAR, unii kiar incearca din tot corpul si toata mintea sa scape si de ce nu pot reusi?poate vrea Dumnezeu si unii dintre noi o sa reuseasca!nu te pune in calea fericirii nimanui:P! stay clean bros!
0
02-03-2010, ora 15:18
flashwalker
Nu este medic/terapeut
flashwalker
deci stiu cum ii...am avut niste perioade...in care dak nu bagam de 3 ori pe zi nu ma simteam bine...deci pot sa zic k eram in ultimul stadiu (nu era heroina)...dar acuma am o perioada de abstinenta...si chiar mi-e bine pedeoparte...desi uneori imi mai vine "pofta"...ma chinui sa ma abtin.deci se poate !!!! schimbati anturaju in primu rand..la mine a functionat!
0
02-03-2010, ora 15:46
flashwalker
Nu este medic/terapeut
flashwalker
si ink ceva...spuneati voi k stiti oameni care s-au reapucat de heroina si dupa 3 ani..6 ani...asta-i adevarat, pentru k multi dintre voi nu stiti k la prima administrare a heroinei, aceasta modifica celula de baza a sangelui ireversibil...ajungand k celula sa simta restu vietii nevoia de heroina...asta inseamna k dependenta va poate urmari restu vietii...nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar asta-i adevarul...asta inseamna k dak esti tare nu te mai legi niciodata de ele..dak nu poti sa cazi iar in ele si dupa 20 de ani...deci multa bafta si lasati-le drq..
0
04-03-2010, ora 06:28
skill2rool
Nu este medic/terapeut
skill2rool
Nu stiu de cand este acest post insa vreau sa va zic ceva...nu am intrat sa imi bat joc de cineva si doar sa il ajut pt ca si eu am trecut prin aceasta situatie chiar de 7 8 ori (real) mai grava decat este aceasta fata sau oricare este in locul ei! Eu pot sa te ajut...sincer nu are sens sa imi pierd timpul aiurea dak vrei ajutor si eu iti garantez mai mult decat 100% ca pot sa te ajut sa te lasi de DAVA fara tratamente medicale gen clinici etc, chiar stiu cum sa te ajut...-* pt a ne cunoaste, pt a putea avea incredere ca nu iti vreau binele( vreau doar sa te ajut pantru ca stiu prin ceea ce treci)...sper sa ma contactezi si sa iei in serios mesajul meu...si ca sa te comving ca nu mint eu am fost dependent de heroina 6 ani (4 la seringa) consumam in gr/zi si am putut sa ma las! Nu este usor este adevarat dar nici greu! sper din tot sufletul sa vezi mesajul meu! Daniel!

(*modificat de administrator)
0
04-03-2010, ora 08:44
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Hmm...mai @skill2rool dar ce e asa mare secret? Dece nu ne spui si noua daca ai o reteta miraculoasa de tratare a dependentilor? Ai grije sa nu te fure astia si sa te duca prin SUA.
0
04-03-2010, ora 11:47
alexxxa
Nu este medic/terapeut
alexxxa
hahahaha dan781 ! domnule skill2rool, da kiar asa, ce esti asa secretos?zi-ne si noua, ignorantilor astora dependenti kare habar nu avem kat e de usor sa te lasi, cum ai facut tu sa te lasi?o fii vreo metoda noua dan781, de kare noi, in atatia ani de dava si metadona KIAR nu am auzit(ceea ce sincer ma indoiesc)!!!!noi suntem dependenti de ceva mai mult de 6 ani si crede-ma k am cam trecut de faza usoara!noi kiar te rugam din suflet sa ne zici si noua cum ai facut!
0
19-03-2010, ora 17:16
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Da, si eu as vrea sa stiu... ca dupa tot optimismul meu ia uite-ma din nou in sevraj dupa o saptamana de dava... Asa ca daca stii tu vreo modalitate de a scapa din infernul asta atunci meriti premiul Nobel...
0
20-03-2010, ora 15:16
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Pentru ce-i carora le este rau de marfa.Am gasit un loc unde i-ti da Metha contra 12ron maxim 24 pastile.E bine ca nu trebuie sa te duci in fiecare zi sau sa stai clean.Asta este pt. ce-i care mai trag si cand nu au bani de dava, se duc dau 12ron si le da max.24pastile. Tot acolo e un program cu 500ron pe luna, i-ti dau cate pastile ai nevoie dar reteta e pe o perioada de maxim 4zile. Am fost personal acolo si cred ca e bine ca sa facut si asa.E folositor multora.
0
20-03-2010, ora 16:16
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Dan, lasa-mi si mie un pm cu adresa sau cu un nr de tel, chiar ma bucur daca s-a facut asa ceva in Romanica noastra. Ms mult.
0
21-03-2010, ora 12:12
rzb23
Nu este medic/terapeut
rzb23
Cei care consuma heroina isi merita soarta dupa mine... Inteleg faptul ca e greu sa te lasi ca sunt dureri fizice foarte mari o saptamana, doua dar nu-i inteleg pe cei care trec de faza de sevraj si dupa cateva luni se apuca iar luand-o de la capat stiind prin ce au trecut.
De aceea cred ca si acel tratament minune al doctorului Weissman nu este atat de eficient atat timp cat nu ai vointa si peste un timp te intorci din nou la marfa!
0
21-03-2010, ora 12:48
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Tocmai de aceea peste tot pe unde se vorbeste despre heroina se spune si ca nu ai cum sa intelegi daca nu treci prin asta. Nu are rost sa te chinui sa intelegi. Iar soarta si-o face/merita toata lumea.
0
30-03-2010, ora 03:07
M.
Nu este medic/terapeut
M.
Salut all...am mare nevoie de ajutor... e vorba de fratele meu care e dependent de heroina de ceva timp. Nu stiu daca va iesi vreodata din acest cerc... din ce am citit aici si din experienta personala imi dau seama ca este extrem de dificil...dar chiar nu se poate face nimic? Eu oricum nu pot intelege de ce o persoana care are tot ce ii trebuie de la viata trebuia sa cada intr-o asemenea capcana fara iesire??? El este o persoana buna, e inteligent, are un loc de munca pe care multi l-ar dori, are tot suportul familiei, i-am fost mereu alaturi... DE CE??? Se lasase prima data acum 2 ani, dupa cateva luni a recazut f tare ajunsese intr-un stadiu f avansat (avea mai putin de 60 de kg), apoi a stat pt cateva luni intr-un centru specializat cu plata (mii de euro f greu obtinuti, imprumuturi etc, dar pt salvarea lui am fi facut orice). Cand s-a intors din centru chiar am crezut ca va fi totul ok, nu a mai avut probleme, noi l-am sustinut mereu...ma intreb chiar nu este posibil? CE SE POATE FACE? Nu pot trai cu teroare tot timpul intrebandu-ma ce face, unde e si cum va ajunge. Suntem disperati. El vrea sa se lase dar nu ii este usor, asta inteleg.
Daca cineva are un raspuns sau a trecut prin asta si a reusit sa ajute persoana respectiva, cu orice mic ajutor, il rog sa ma contacteze, ma ajuta si cel mai mic sfat.
Scuzati greselile dar e tarziu si nici nu mai vad bine dupa atata plans. Multumesc
0
30-03-2010, ora 03:14
M.
Nu este medic/terapeut
M.
Poate nu m-am exprimat destul de clar...de cand s-a intors din centru au trecut 6 luni si de ceva timp ne-am dat seama ca ceva e in neregula cu el...pana la urma a recunoscut ca iar a cedat...si ca vrea sa se lase... Si pt cei care citesc comentariile si nu au trecut prin asta va spun sincer sa stati cat mai departe de lucrurile astea !!!!!!!!!!!.te distrug pe zi ce trece.distrug si persoanele in cauza si pe cei din jurul lor :( Te aduc la disperare si te simti extrem de inutil pt ca nu poti face nimic.STATI DEPARTE DE DROGURI!!! Ms
0
30-03-2010, ora 17:05
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Sti de multe ori mi-am pus intrebarea :Ce voi face daca copilul meu (fereasca Dumnezeu) va cadea in capcana drogurilor, cum l-as ajuta?...Ma rog totusi ca pana la urma sa iasa vre un medicament "minune" care sa poata ajuta dependentii de droguri sa se lase. Pana acum parerea mea e ca odata ce ai intrat in cercul asta nu mai exista scapare.
@M. as vrea sa i-ti pot da un raspuns mai optimist dar sa stii ca parerea mea e ca nu ai ce face si ca nu se va lasa nici o data.Pauza asa cum a mai facut, va face iar mai devreme sau mai tarziu dar doar o pauza si atat. Adevarul este ca sant persoane cunoscute mie care chiar s-au lasat dar sa stii ca sant 2 sau 3 si atat. Pentru mine singurele care m-au tinut mai departe de droguri o perioada mai mare sant methadoanele, dar stii si tu ca sant tot droguri.Am luat toate metodele la rand ca sa ma las si nici una nu a fost buna. Parerea mea e ca trebuie sa ai grije cu ce-i la care tii sa nu ajunga la droguri ca odata ajunsi e aproape imposibil sa-i mai intorci.
Am observat ca ce-i 1 % care se las deobicei sant din famili sarace care chiar nu mai au bani...alta asemanare nu am vazut la ei.
Ai dat mii de euro (cum ai zis tu) si probabil ca ve-i mai da, dar rezultatul va fi acelasi tot timpul...PAUZA-REVENIRE. Ce-i pe care-i cunosc ca s-au lasat cu adevarat sa stii ca s-au lasat fara nici macar o pastila de cap (alta asemanare intre ei).
0
30-03-2010, ora 17:45
M.
Nu este medic/terapeut
M.
A luat si el metadona inainte...dar stiu ca nu te ajuta cu nimic... Cand a fost in centru s-a lasat fara metadona sau alte substante... programul facut acolo nu prevedea administrarea inlocuitorilor, le dau vitamine normale, ii ajuta cu masaje, saune si altele pt a depasi abstinenta. De asta eram convinsa ca e o buna metoda si ca ar fi sansele f mici sa se reapuce. Fizic era curatat de tot.
Problema e ca banii nu ii avem...au fost imprumutati din disperare dar nu are bani la discretie si asta este o alta mare problema cand ajungi fara bani si cu NEVOIE faci alte lucruri grave, din fericire lui nu i s-a intamplat dar alte cunostinte de-ale lui au ajuns in inchisoare... Alti bani oricum nu mai dam pt ca nici nu mai avem de unde...
Nu pot sa explic ce inseamna sa ajungi sa dai bani persoanei drage sa isi ia doza numai ca sa nu il vezi cum ii e rau si cum sufera...suferinta aceea nu se poate explica in cuvinte...esti nevoit sa o faci uneori pt ca dc nu ii dai tu stii ca se duce in alta parte si prin alte feluri tot o va face. Bineinteles ca trebuie sa fie un episod sporadic intr-o anumita situatie, nu o obisnuinta.
Acum cel putin astept sa faca aceasta pauza si nu pot decat sa sper ca va fi cat mai lunga (dc e posibil -speranta oricum ramane- sa fie definitiva)...
0
31-03-2010, ora 16:28
Cocaina
Nu este medic/terapeut
Cocaina
Am citit toate comentarile de la primu pana la ultimu... ingrozitor sa fi dependent de heroina eu am fost dependent psihic doar de prafurii dar nu coca si nici hero Amfetamina:) prizabila a fost greu dar se poate cu vointa faci orice :) ce sa zic succes dan succes sol :) sper sa fie bine pana la urma si sa invetee multii pustaniii ce sar cu capul in fatza din experienta voastra!
0
31-03-2010, ora 16:30
Cocaina
Nu este medic/terapeut
Cocaina
tot de prafurii sorry mam grabit cand am scris, , ,
0
31-03-2010, ora 16:35
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Mercy @Cocaina. Sper sa invete cineva ceva din "experienta" noastra (halal experienta). Daca cineva ne citeste posturile e super ok pt. mine, inseamna ca nu-mi rup degetele degeaba pe aici :)
0
31-03-2010, ora 16:56
alexxxa
Nu este medic/terapeut
alexxxa
pentru M.: draga donsoara sau domnule.iti poate confirma oricine care stie ce inseamna heroina:nu ai ce sa ii faci dak el nu vrea sa se lase!!!!il puteti duce oriunde si oricat de mult timp...el va sta acolo numai cu gandul k atunci knd se va intoarce se va duce direct la heroina.trebuie in primul rand k EL sa isi doreasca asta din tot sufletul si de abia dupa aceea mai exista kt de kt o sansa.problema ta este DE CE s-a apucat de droguri dak avea de toate...pai tocmai ti-ai dat singura/singur raspunsul...avea de toate!tu crezi k noi astia ne-am apucat de altceva?ma rog, mai sunt si cazuri kare kiar au probleme si evadeaza in heroina, dar majoritatea de aici suntem copii care am avut bani si familie alaturi de noi.deci.ai rabdare si roaga-te sa se sature singur sau sa treaca printr-un soc sa-si revina!mai mult de atat, sunt convinsa k nu putem sa-ti spunem niciunul!bafta multa si ai grija!
0
31-03-2010, ora 19:47
miky33
Nu este medic/terapeut
miky33
:) buna ziua dragii mei, cum o mai duceti?...din comm citite unii bine, altii mai putin bine, ptr cei care au reusit sau macar incearca sa-si atinga scopul de-a renunta la heroina ma bucur din tot sufletul si le urez din suflet s-o tina tot asa, iar ptr cei care din pacate au recazut in patima heroinei le voi spune ca-mi pare sincer rau, ca ma doare si n-am sa-i judec fiindca stiu ca nu este usor sa renunti nici din prima, nici din a-2-a incercare, nici din a-3-a dar eu cred ca dupa mai multe incercari daca cu adevarat isi doresc, vor reusii...
Mie personal mi-au trebuit ffff multe incercari ca sa ajung sa ma las de heroina dupa ce am fost dependenta de seringa cam 10 ani dar acum dupa 2 ani si 6 luni de cand m-am lasat de heroina zic fara falsa modestie c-am reusit in proportie de 80% si mi-as dori din tot sufletul ca toti cei care aveti aceeasi problema care am avut-o si eu, sa reusiti!!!
Ptr Dan 781...iti aduci aminte cand imi spuneai in urma cu cateva luni ca esti tare curios sa stii ce se va intampla atunci cand am sa revin in tara, daca am sa fiu suficient de puternica incat sa nu iau drumul Eminescu, Rahova, Ferentari, etc, ei bine sa stii ca in urma cu o luna am fost in tara, am stat 2 sapt, as fii ipocrita sa nu recunosc ca am avut momente in care parca volanul masinii tragea spre acele faimoase zone dar am avut o tarie fff mare de caracter, o vointa imensa sa ocolesc acele zone si multumesc lui Dumnezeu si familiei mele, mai ales mamei mele care in acele momente imi apararea in minte, in fatza ochilor ca un flash cu lacrimi in ochi rugandu-ma sa nu ma intorc la nenorocirea care m-a distrus atat pe mine cat si pe ei timp de 10 ani si crede-ma ca in momentul ala mi se lumina mintea si cu zambetul pe buze o luam spre destinatia propusa la iesirea din casa( sa-mi viziteze anumiti membrii ai fam, sa beau ceva la o terasa cu prietenii, etc).tocmai datorita experientei mele spun ca nu este usor, daca mie dupa 2 ani si 6 luni in care va jur ca n-am mai pus mana pe heroina si nici pe alt drog inca mi-a zburat gandul la ele ptr cei care sunt la inceput de drum este ffff greu dar ganditi-va in primul rand la cei dragi care sufera de 10 ori mai mult decat voi si atunci sunt sigura ca usor -usor o sa reusiti!
Trebuie sa recunosc ca nu ma simt pregatita 100% sa ma intorc acasa definitv, mi-e frica sa revin in ´´minunatul¨´ Bucuresti, asa cum iti spuneam ceva mai demult Dane o sa stau departe de tara atat cat o sa fie nevoie chiar daca sufar enorm de mult ca stau departe de toti cei dragi dar mai bine sa sufar atat eu cat si ai mei de dor decat sa sufere ai mei de teama ca in orice secunda petrecuta in Buc eu sunt cu seringa in vena.
ok copii va las ca in 10 min trebuie sa ajung la munca
sa va ajute dumnezeu pe toti, sa va fie bine!
0
31-03-2010, ora 23:42
M.
Nu este medic/terapeut
M.
Pt @alexxxa: Eu ma gandeam ca majoritatea se apuca pt ca au anumite probleme, nu pt ca au de toate. Si la de toate eu m-am referit la strictul necesar adik o viata normala (familie, loc de munca, etc) nu de lux sau de bani gata. Prima data cand a ajuns foarte rau a fost din cauza unei probleme... acum a fost din intamplare cred...adik nu a mai avut probleme si nu si-a dat seama ca va ajunge din nou aici. Important e ca vrea sa se lase pt ca nici el nu mai suporta situatia asta. Ms pt raspuns.

Pt @miky33: ma bucur f mult sa aud si experiente pozitive, ai mare dreptate in tot ceea ce ai zis si sincer sper sa rezisti si sa ramai asa pt totdeauna. Nu merita sa dai fericirea si linistea ta si a celor dragi pe niste prafuri/substante care te distrug.Multa bafta !

Pt toti: am o intrebare nefiind experta in domeniu : cat de grav/ avansat este stadiul unei persoane care ia 1 g/zi de heroina? Ms
0
01-04-2010, ora 04:12
miky33
Nu este medic/terapeut
miky33
buna dimineatza tuturor!!!
Ptr M...incep prin a-ti multumii ptr raspunsul dat comm meu, la intrebarea pusa de tine raspunsul meu este unul care n-o sa te bucure prea tare, la un gram pe zi stadiul este fff avansat :(
din oful tau reiese ff clar ca esti o sora minunata, o sora care-si iubeste enorm fratele si este dispusa la orice ptr a-l readuce pe calea cea dreapta, fii alaturi de el caci are mare nevoie sa vada ca familia este alaturi de el si poate asa intr-o zi v-a spune pana aici daca nu ma las ptr mine macar ptr familia mea sa ma las ca-i vad cum sufera si nu merita nici macar o secunda din toata suferinta asta pricinuita de mine!
Am 2 frati, unul mai mare cu 1 an iar celalalt este geamanul meu, cel mare in momentul in care a aflat ca ma droghez a facut un soc atat de puternic incat a albit instantaneu iar fratele meu geaman care mai avusese in urma cu ceva timp probleme cu ochii in urma socului la aflarea vestii ca ´´minunata´´ lui sora se drogheaza, a orbit (dupa cateva operatii si multe luni de suferinta in momentul asta vede doar cu un ochi), de mama prin ce a trecut din momentul in care a aflat de mine mi-ar lua vreo sapt sa scriu non stop, va spun doar atat ca ma trezeam noaptea si-o gaseam langa patul meu in genunchi plangand, pupandu-mi mainile si intrebandu-ma cu ce ma poate ajuta, ce poate face ptr mine, niciodata nu mi-a pus intrebarea cu ce a gresit, unde a gresit de am ajuns in situatia de a ma declara dependenta de heroina, sg ei intrebare era cu ce ma poate ajuta, ce sa faca, cum sa faca sa ma ajute?de tata ce sa spun, imaginati-va un batranel de 73 de ani care a muncit toata viata lui 7 zile din 7 ca mie si fratilor mei sa nu ne lipseasca nimic, sa avem parte de tot ce este mai bun si mai frumos pe pamantul asta, plangand zi de zi, rugandu-se la dumnezeu sa moara inainte sa-si vada unica fiica moarta cu seringa in vene, chiar si acum dupa 2 ani 6 luni ma trezesc noapte plangand si intrebandu-ma cum de am putut fi atat de nenorocita incat sa provoc atata suferinta in jurul meu, raspunsul este mereu acelasi... ai fost o nenorocita dar nu mai conteaza trecutul ci important este cum o sa fiu de-acum incolo, important este ca macar acum in al-12-lea ceas sa repar o parte din ce-am distrus.adica linistea familiei mele si ptr asta sunt dispusa sa stau la mii de km distanta de casa, sunt dispusa sa-i vad mai rar dar poate mai des decat ii vedem cand eram langa ei dar de fapt departe de ei fiindca eram in lumea mea in care vedeam doar nenorocita de heroina, cand eram langa ei ma trezeam cu gandul azi de unde-mi cumpar, niciodata nu ma trezeam cu gandul la mama, acum ma trezesc cu gandul la maicuta mea draga, la batranelul meu tata, la fratii mei, de-aia spun ca acum chiar la mii de km distanta sunt mai aproape de ei decat eram acolo, iar acum pot spune ca familia mea si-a recapatat linistea de odinioara, la fiecare 3 luni un membru al familiei mele ma viziteaza, sunt linistiti fiindca mi-au cunoscut prietenii de-aici, noul stil de viata, faptul ca sunt linistita, relaxata, nu mai sunt agitata cum eram in Buc tot timpul pe fuga(dupa marfa normal), am preocupari noi, sunt de 100 de ori mai responsabila in tot ceea ce fac, toata astea le-a redat linistea familiei mele!!!
Familia joaca un rol extrem de important in viata unui dependenta de droguri care-si doreste sa iasa din lumea drogurilor!!!
Datorita familiei mele am ajuns la 2 ani si 6 luni fara sa mai pun mana pe ele si ptr ei nici n-am sa mai pun mana vreodata pe ele!!!
Draga M fii incontinuare alaturi de fratele tau iar el intr-o zi iti va multumii si te va rasplatii ptr toata dragostea si tot efortul depus atunci cand el a fost la pamant iar tu i-ai intins nu o mana ci ambele ptr a-l ridica din mocirla in care a cazut!!!Ai incredere in el si-n Dumnezeu care usor, usor le rezolva pe toate!!!
UFFF s-a facut 3, gata la somn caci maine ma asteapta o zi grea la munca.
pupici la toata lumea!!!
Spuneti NU drogurilor!!!
Viata este minunata cand te trezesti dimineata fara dureri si transpiratii !!!...intelegeti voi ce vreau sa spun...
0
01-04-2010, ora 13:29
Cocaina
Nu este medic/terapeut
Cocaina
SEARCH Youtube Nimeni altu - inca o poveste
0
01-04-2010, ora 15:41
M.
Nu este medic/terapeut
M.
Pt @miky33: Am intrebat cat de grav este pt ca inainte de a merge in centru el lua 5g /zi fumata, nu injectata, (in mai multe doze)...deci era intr-un stadiu extrem de avansat...cum am mai spus nu manca cu saptamanile...era fff slab si intr-o situatie de nedescris dar din fericire atunci am intervenit la timp. Acum stiu ca ia mai putin de un gram si ma gandeam ca va fi mai usor ca data trecuta sa se lase...sper sa reuseasca...
Ai mare mare dreptate in tot ce ai scris, este exact asa cum ai descris tu situatia, se vede cand o persoana intelege perfect situatia celuilalt...nici nu e nevoie de prea multe explicatii...Iti multumesc din suflet pt tot ce ai scris, m-au emotionat extrem de mult cuvintele tale si sincer iti doresc sa ramai asa mereu.. pt mine inseamna mult chiar si numai o persoana care a reusit sa scape de asta...
0
01-04-2010, ora 22:56
M.
Nu este medic/terapeut
M.
Scuze daca nu ma exprim f bine dar suntem plecati din tara de ceva timp si nu mai scriu in romaneste, deci imi vine mai greu sa imi gasesc cuvintele. Mersi
0
03-04-2010, ora 13:02
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
@Miki ma bucur ca ai reusit sa treci peste hopul revenirii in Bucuresti si tine-o tot asa.
@M parerea mea e ca nu conteaza daca ia 1 sau 5gr. pt. ca raurile sant la fel de puternice.
Acum nu prea am timo sa scriu dar voi revenii cu mai multe comentarii.
Paste fericit tuturor!
0
03-04-2010, ora 14:18
M.
Nu este medic/terapeut
M.
Ufff.cum nu stiu prea multe despre asta eu credeam ca dc iei mai putin nu iti e asa rau ca atunci cand iei mai mult :( Ms pt raspuns...acum astept zilele astea sa vad cum va fi ca incearca sa se lase...
0
03-04-2010, ora 15:14
alexxxa
Nu este medic/terapeut
alexxxa
cu ocazia sarbatorilor Pascale va urez la toti o viata mai buna, mai multa responsabilitate, mai multa grija in primul rand fata de voi insiva, si mult succes, sanatate si minte celor ce au nevoie...in special noua, astia mai cu probleme.sper k toti sa va bucurati de viata, si precum spune si miki, ganditi-va si la cei ce ne sunt alaturi in clipele grele si nu-i lasati sa-si termine si propria viata pentru k noi nu suntem in stare sa ne ingrijim singurei!va pup pe toti si vb dupa Pasti!iubiti-va mult si lasati drogurile!
0
03-04-2010, ora 15:25
M.
Nu este medic/terapeut
M.
Multumim...sa speram ca va fi asa...Multa sanatate, intelepciune si LIBERTATE. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, apreciati viata si tot ceea ce va inconjoara! Paste fericit tuturor
0
03-04-2010, ora 19:26
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Paste fericit tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns
332 comentarii 1 2 34 ..... 11 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.