sunt dependenta de heroina
UAU Bravo @SOL85 esti cam singurul drogat in abstinenta care RECUNOASTE ca se va reintoarce in droguri.Eu cand scriam, ca atunci cand esti in abstinenta tot la droguri te gandesti, multi ma contraziceau.
Eu nu mai cred in vindecare.Sant 1% care reusesc, defapt cred ca 1 la mie.
Si daca stau bine si ma gandesc practic nu sa lasat nimeni la noi in tara si va zic si dece:
La noi Heroina a aparut PUTERNIC prin 99 deci acum 10 ani, asa ca nu exista nimeni care sa fi stat 20-30ani in abstinenta si sa fi murit asa, pentru a putea zice ca s-a lasat.
Eu nu mai cred in vindecare.Sant 1% care reusesc, defapt cred ca 1 la mie.
Si daca stau bine si ma gandesc practic nu sa lasat nimeni la noi in tara si va zic si dece:
La noi Heroina a aparut PUTERNIC prin 99 deci acum 10 ani, asa ca nu exista nimeni care sa fi stat 20-30ani in abstinenta si sa fi murit asa, pentru a putea zice ca s-a lasat.
io zic sa te apuci de ketamina daca n.ai tras niciodata..si usor usor ai sa te lasi:))))
dan781 frate cine tia zis ca nui b una suboxona????e cea mai buna se pisa pe metadoanele c.lui e cea mai buna si nu, ti da nici o dependenta!!! si daca iei si naltrexona care te ajuta psihic sa nu mai tragi ai sa vezi.
Am incercat Naltrexona (Revia) si nimic...Poate ajuta pe altii, pe mine in nici un caz. Asa cum a scris mai sus Sol85...eu nu mai vad nici o cale de scapare. E trist dar asta e situatia.Sol85 a zis ceva si iar tre sa-i dau dreptate."daca ai avut ambitie, demnitate, etc., le pierzi odata ce ai dat de Heroina".
Eu m-am lasta pagubas si sant constient ca voi sta pe methadona toata viata (care va fi mult mai scurta din cauza methadonei)
Am incercat prea multe tratamente si am obosit sa mai incerc altceva ;]
Eu m-am lasta pagubas si sant constient ca voi sta pe methadona toata viata (care va fi mult mai scurta din cauza methadonei)
Am incercat prea multe tratamente si am obosit sa mai incerc altceva ;]
pai tre sa faci tratament cu suboxona si dupa ce iti trec raurile se ia naltrexona care te ajuta psihic...daca iei naltrexona pe rauri nu te ajuta cu nimic!!egal cu 0.
Am facut mai mult de atat...Am facut tratamentul Dr. Waissman si pe urma am luat Naltrexona
Buna all,
Am intrat sa scriu dupa un an de la prima mea tentativa de reusita :) Reusisem pentru cateva luni bune... dar trebuia sa cunosc si ce inseamna slabiciunea pentru ca sincer credeam ca eu o sa reusesc, ei bine nu am reusit, la fel ca toti cei care au cazut in patima heroinei, prima tentativa de renuntare este egala cu prima recadere... Nu cred ca e cineva care imi spune ca gresesc. Pentru ca asa e. M-am mai lasat de atunci perioade scrute de timp ca sa ajung intr-un final tot cu fiola in fata (sa nu amintesc mereu de seringa, eternul simbol al heroinomaniei cum o numesc eu). Acum m-a lasat iar, am ceva timp de cand nu m-am atins de nimic (eu cand zic abstinenta ma refer la abstinenta totala, nu heroina, nu meta, nu nimic nici macar pastile de somn si cred cu toata fiinta mea ca trat cu metadona nu te face mai bine). E greu sa explic prin ce trec acum, nu, nu imi vine sa-mi iau campii si sa-mi bag o doza, sunt oarecum dezorientata. M-am lasat acum cu gandul ca oricum o sa ma apuc iar intr-o zi, si asa parca gandul nu imi mai sta la ea... Da, e adevarat, imi mai vin pitici pe creier, dar spre deosebire de celelalte dati, nu stau zi si noapte cu gandul la senzatia aceea, nu-mi mai imaginez tot acel proces (stiti voi ce spun) parca m-am eliberat de gandul asta, si asta doar pentru ca nu mai lupt cu mine zicandu-mi mereu nu o sa ma mai droghez niciodata, fapt ce ma facea sa stau mereu cu gandul la heroina, nu stiu nici macar cum sa pun in cuvinte ce simt, stiu doar ca mi-e bine, cum nu mi-a mai fost de mult. Nu mai stau cu ochii pe ceas, nu mai numar zilele de cand nu trag, nu ma mai gandesc in fiecare seara ca in sfarsit a trecut si ziua de azi. Ce e ciudat e ca nu stiu de ce, nu stiu cum am reusit asta. N
Am intrat sa scriu dupa un an de la prima mea tentativa de reusita :) Reusisem pentru cateva luni bune... dar trebuia sa cunosc si ce inseamna slabiciunea pentru ca sincer credeam ca eu o sa reusesc, ei bine nu am reusit, la fel ca toti cei care au cazut in patima heroinei, prima tentativa de renuntare este egala cu prima recadere... Nu cred ca e cineva care imi spune ca gresesc. Pentru ca asa e. M-am mai lasat de atunci perioade scrute de timp ca sa ajung intr-un final tot cu fiola in fata (sa nu amintesc mereu de seringa, eternul simbol al heroinomaniei cum o numesc eu). Acum m-a lasat iar, am ceva timp de cand nu m-am atins de nimic (eu cand zic abstinenta ma refer la abstinenta totala, nu heroina, nu meta, nu nimic nici macar pastile de somn si cred cu toata fiinta mea ca trat cu metadona nu te face mai bine). E greu sa explic prin ce trec acum, nu, nu imi vine sa-mi iau campii si sa-mi bag o doza, sunt oarecum dezorientata. M-am lasat acum cu gandul ca oricum o sa ma apuc iar intr-o zi, si asa parca gandul nu imi mai sta la ea... Da, e adevarat, imi mai vin pitici pe creier, dar spre deosebire de celelalte dati, nu stau zi si noapte cu gandul la senzatia aceea, nu-mi mai imaginez tot acel proces (stiti voi ce spun) parca m-am eliberat de gandul asta, si asta doar pentru ca nu mai lupt cu mine zicandu-mi mereu nu o sa ma mai droghez niciodata, fapt ce ma facea sa stau mereu cu gandul la heroina, nu stiu nici macar cum sa pun in cuvinte ce simt, stiu doar ca mi-e bine, cum nu mi-a mai fost de mult. Nu mai stau cu ochii pe ceas, nu mai numar zilele de cand nu trag, nu ma mai gandesc in fiecare seara ca in sfarsit a trecut si ziua de azi. Ce e ciudat e ca nu stiu de ce, nu stiu cum am reusit asta. N
*la un an de la prima tentativa de a renunta :P scuze, m-am cam grabit cand am scris.
Felicitari sol85, nu trebuie sa te gandesti decat la faptul ca viata ta e mai presus de orice, si te rog sa nu te mai uiti in urma, nu te mai gandi la ce a fost, priveste inainte, fa-ti planuri, prieteni si debaraseazate complet de viata care ai avut-o. Fa-ti o familie, un copil si vei realiza ca exista si alte lucruri, si momente minunate pe care trebuie sa le traiesti. Trebuie sa te gandesti numai la faptul ca esti puternica si ai putut trece de asta. Iti spun din propria experienta, parte din viata mea care nu e deloc placuta mai ales cand am vazut ca mi-am distrus parintii, si familia pe care am avut-o. Acesta este un sfat pentru ceilalti consumatori, iar pentru cei care au in familie consumatori ii rog sa ii sustina din toate punctele de vedere si sa le arate ca sunt iubiti, si sustinuti pentru ca dependenta psihica e cea mai nasoala.
Bravo @SOL85 si multumim pt. sinceritatea de care dai dovada in primul rand cu tine si apoi cu noi.Tine-o tot asa
Buna, ms pt incurajari, intru sa mai citesc din cand in cand chiar daca nu mereu, incerc sa traiesc normal, asa cum o faceam inainte, sunt in continuare bine, foarte bine chiar, am ceva timp de cand nu mai iau nimic si, surprinzator, nu am decat foarte rar poftele acelea... Inainte, chiar daca ma lamentam zi si noapte, chiar daca incercam sa stau fara sa trag, chiar daca blestemam acele acelea si dealerul colorat aveam in mine un fel de dragoste bolnava pentru praful acela maroniu, imi placea, oricat de mult as fi tipat ca nu mai vreau, imi placea pana si tot acel proces (fiola-marfa-sare-seringa-curea) acum am inceput sa vad heroina ca pe ceva urat, nasol, senzatia nu iti ofera ceva frumos, doar ceva care te amorteste, si de ce sa nu traiesti viata asta frumoasa? Orice problema ai avea de rezolvat, oricat de jos ai ajuns si trebuie sa te ridici, merita sa traiesti si sa SIMTI pentru ca, cel putin pentru mine acum merita orice!
Stiu ca e inutil sa bravezi cand vorbesti de heroina, stiu ca poate intr-o zi o sa ajung iar cu seringa in mana, stiu ca sunt chiar destul de mari sanse ca asta sa se intample, dar eu spun ce simt acum, cum ma simt acum, ca imi place la nebunie ce simt acum, simt ca traiesc si nu vreau, cel putin nu acum, sa amortesc iar! Cred ca merita sa incercati, sa nu mai fiti atat de inraiti, gata domle eu nu mai trag niciodata, eu nu mai vreau, eu nu mai stiu ce,.. incercati sa va ganditi ca faceti doar o pauza sa vedeti cum e si altfel, cum ar fi daca as fi si eu ca ceilalti, cum ar fi sa plec 3 zile la munte fara sa-mi fie rau, cum ar fi sa... si ce-o fi dupa, sa fie, ca o sa mai trag iar, asta e!
Stiu ca e inutil sa bravezi cand vorbesti de heroina, stiu ca poate intr-o zi o sa ajung iar cu seringa in mana, stiu ca sunt chiar destul de mari sanse ca asta sa se intample, dar eu spun ce simt acum, cum ma simt acum, ca imi place la nebunie ce simt acum, simt ca traiesc si nu vreau, cel putin nu acum, sa amortesc iar! Cred ca merita sa incercati, sa nu mai fiti atat de inraiti, gata domle eu nu mai trag niciodata, eu nu mai vreau, eu nu mai stiu ce,.. incercati sa va ganditi ca faceti doar o pauza sa vedeti cum e si altfel, cum ar fi daca as fi si eu ca ceilalti, cum ar fi sa plec 3 zile la munte fara sa-mi fie rau, cum ar fi sa... si ce-o fi dupa, sa fie, ca o sa mai trag iar, asta e!
Felicitari SOL85. Ma bucur ca iti este bine sincer. sper sa ai in continuare ganduri frumoase si sa fii optimista pentru ca merita! Sincer ma bucur pentru tine, chiar daca nu pot spune acelasi lucru si despre prietenul meu. dar cum bine mi-ai spus intr-un comentariu, totul depinde de el.
felicitari sol, as vrea sa cred ca si sotul meu va avea destula vointa sa se poata lasa, miar place sa te cunoasca sa te aiba ca exemplu, ma gandesc ca daca tu o faceai cu heroina el care a inceput de 1 luna cu asa zisa sare de baie numita charge de ce nu sar lasa.mias dori sa o poata face si sa aiba macar un pic din ambitia ta, tineo tot asa!!!!!!!!!!si sti la ce ma gandeam, tot citescpe aici, eu nu am facuto niciodata si nu vb din experienta, dar ma gandeam nui mai bine sa tragi o bauta buna cu iubitul tau si apoi sa faceti dragoste, sati ofere un orgasm de milioane???????cred ca e o senzatie pe care drogurile nu tio dau.cred.te pup si tineo tot asa, sanatatea e mai importanta
ufffffffff, as vrea si eu sa fiu atat de pozitiva in treaba asta cu lasatul.am ani de tras cat altii de trait si m-am saturat...problema e alta.eu stau asa si ma intreb, oare se va termina vreodata cu adevarat pentru noi mai fratilor?cand trag ma simt rau, nu mai vreau, sunt satula.cand nu trag, iar nu-i bine, k nu am ce sa fac, ma plictisesc, gandul imi zboara la cai verzi pe pereti, si totusi incerc sa ma tin tare, dar reusesc oare?nu stiu ce dracu sa mai fac.voi ce ziceti?ma gandesc ca ar trebui sa nu mai fie o noutate dupa atata timp, si totusi cel putin o data pe zi ma gandesc cum ar mai fii odata.nu am tarie, si nu stiu ce sa fac!help!
am urmarit toate comentariile tale mai SOL85 si eram sigur ca o sa cedezi si o sa te intorci la heroina.cum spuneai tyu? ca nu vrei metadona sau suboxona?uite ce mare rahat ai facut !!!ca dupa 2 sapt ai sarit iar in ele.macar sa fi luat naltrexona.dar inainte sa mai incerci ceva de genu sa te lasi consulta oameni care stiu cu adevarat cum sa te ajute.
aleahim.majoritatea care se drogheaza cu heroina le place.nu e vreo depresie.eu asa zic, mai ales k stiu ce vb...aaaa, k inventeaza ei o depresie e altceva, da iti zice io k le place rau!oricum, poti sa o ameninti tu cu ce vrei, k dak ea nu vrea, degeaba!asta stiu din proprie experienta!bafta oricum!
@sol85: cum merge treaba? spune-ne daca esti bine... ai rezistat fara metadona si suboxona?? n-ai mai zis nimic de mai bine de o luna...oare ai reusit??
si cam de ce crezi k nu a mai zis nimik????!!!!!!!dak era bine, ne mai zicea ceva.makar sa ne imbarbateze pe restul.oricum, si eu am o luna si o saptamana, fara NIMIK!nu mai iau pastile, nu mai trag, viata e destul de roz sa zic asa.ma gandesc la marfa din knd in knd, dar nu atat de intens k la inceput!felicita-ti-ma.!!!!!!:D:D:D
@alexxxa: FELICITARI, bravo tie! iti tinem pumnii sa rezisti in continuare si nu pot decat sa sper ca NU vei intra la un moment dat sa zici: "fratilor, nu am rezistat, iar am bagat ceva..."
Ar fi pacat, uite cat timp ai.si ai trecut de ceea ce era mai greu, nu iti ramane decat sa gasesti motivatii sa nu te mai uiti inapoi...hai, ca aproape a venit primavara, e cald si soare afara, e frumos...de ce nu ar fi si viata la fel? Fa miscare si mananca bine, du-te la film, la sala, la piscina, la stand-up comedy...sunt atatea lucruri cu ajutorul carora poti lasa in urma ce a fost...
Mai intra si spune-ne cum esti, incurajeaza-ne si arata tuturor ca se poate.ma bucur atat de mult cand citesc ca SE POATE!!!...
stay clean! :)
Ar fi pacat, uite cat timp ai.si ai trecut de ceea ce era mai greu, nu iti ramane decat sa gasesti motivatii sa nu te mai uiti inapoi...hai, ca aproape a venit primavara, e cald si soare afara, e frumos...de ce nu ar fi si viata la fel? Fa miscare si mananca bine, du-te la film, la sala, la piscina, la stand-up comedy...sunt atatea lucruri cu ajutorul carora poti lasa in urma ce a fost...
Mai intra si spune-ne cum esti, incurajeaza-ne si arata tuturor ca se poate.ma bucur atat de mult cand citesc ca SE POATE!!!...
stay clean! :)
multumesc din suflet pentru suport, kiar inseamna f mult pt mine!o sa va tin la curent kt pot de des.deocamdata e foarte bine, nu mai visez noaptea heroina si seringi, ceea ce consider k ar fi un mare pas, cosmarurile te omoara knd ti-e lumea mai draga.si km asta fac.film, club, cafenele.si am marele noroc k prietenii mei apropiati nu au nici unul treaba cu drogurile, si ma sustin kt de mult pot, isi petrec absolut tot timpul lor cu mine, si ma ajuta extrem de mult!va pup si va anunt ce si cum !:D:D:D
bun asa! si speram sa ne zici si data viitoare la fel, ca esti bine si ca ai grija cum traiesti! Tinem pumnii stransi pentru tine! :)
doamne am citit toate comm postate de la primul pana la ultimul...off teroare ce sa zic.o sa ma feresc de asa cv toata viata mea..e o condamnare pe viata sa tragi chiar si o singura data.tot ce pot sa va spun atat cat imi permit nefiind tragator.dumnezeu sa va ajute si multa sanatate ambitie si dorinta unui viitor mai luminos plin de satisfactii...imi imaginez ce se intampla cu voi si in sufletul vostru va simt nebunia care o aveti si ma simt terifiat de-a dreptul :( sper sa nu ajung vreodata sa vad macar o seringa dar daca tot o sa o vad o sa iau bricheta si o sa-i dau foc sa arda si apoi sa pun pamant peste ea!heroina=rau=diavol=moarte va rog aveti grija de voi o sa fiu alaturi de voii acum ca am citit si acest forum sufleteste si sper si voi sa fiti alaturi de mine chiar daca situatia mea nici nu se compara cu a voastra..cu totii avem in comun cv...suntem o familie sa nu uitati chiar daca nu curge acelasi sange in vene.toate cele bune!!!!
suntem la scoala iau vreo nota ceva?vb despre heroina gresesc?
nuuuuu, ziceai k ai si u o problema.ma gandeam k poate te putem ajuta...doar tu ai zis k problema ta nu se compara cu a noastra, deci e ceva mai "light" sa zic asa.si dak noi ne descurcam kt de kt cu heroina, ceea ce e un mare lucru, ma gandesc k poate un sfat putem sa-ti dam si tie.bafta!
degeaba comentati cei care nu stiti...sa te lasi chiar este greu...stiu cum ii atunci cand drogurile iti iau mintile de tot...oricat te-ai gandi k n-o sa mai tragi.ajungi intr-un moment in care uiti complet asta si orbit cumperi iar...deci trebuie o vointa uriasa...sa te lasi...pe care ff putini o au
@waky2000 recunosc, am fost putin revoltata cand am citit comment-ul tau pentru ca nu am cedat, nu m-am intors la heroina, am 4 (patru) luni aproape, de cand nici macar nu am mai vazut cum arata heroina, cu toate ca ocaziile nu au lipsit, insa mi-am dat seama ca de fapt te refereai la faptul ca am recazut dupa ce am renuntat prima data, cu aprox un an in urma. Ce sa spun, a fost prima tentativa de a renunta, urmata bineinteles de prima recadere, cine stie ce inseamna heroina, stie ca nu ai cum sa eviti recaderea. Dar hey, :) priveste partea buna, asa cum o fac si eu, acum am patru luni de cand sunt clean si nu am nici nici un gand de genu ala in cap :) lucru pe care nu puteam sa il spun cu mana pe inima prima data cand am avut 7 luni de abstinenta, si cred ca se datoreaza mult si faptului ca nu m-am atins de metadona. Nu vreau sa par ipocrita, dar chiar mi-ar placea sa cred ca am depasit acea perioada din viata mea. Intr-un final, cred ca este foarte important sa trecem peste fiecare perioada, fie ea buna sau rea din viata noastra, sa nu ramanem blocati, sa mergem tot timpul mai departe.
@ciresenegre, alexxxa, imi face placere ca va faceti griji pentru mine, dar nu este asa cum ati intuit, daca nu am mai intrat sa citesc sau sa scriu nu e pentru ca am dormit pe mine cu o seringa alaturi, ci doar pentru ca nu mai acord o importanta atat de mare acestui lucru ca pana acum ceva timp, nu mai intru sa citesc zilnic despre heroina, nu mai stau cu gandul in permanenta la asta. Repet, a fost o perioada din viata mea, perioada si asa prea lunga, de 2 ani si ceva, pe care am lasat-o in spate, care s-a incheiat si despre care ma bucur ca am putut sa vorbesc cu voi aici, uneori cateva cuvinte pot face minuni.
Va doresc si voua aceeasi putere de a merge mai departe pe care o simt eu acum, va doresc sa lasati in spate aceasta perioada urata si sa treceti mai puternici in urmatoarele etape ale vietii, viata in sine este un drog, un miracol, un bine care ne-a fost oferit si de care trebuie sa profitam.
Sper ca nu par prea filozofica sau mai stiu eu ce, dar nu stiu cum sa va explic ce simt, cum sa va fac sa credeti ca intr-adevar se poate, si totul vine din sufletul nostru, in noi avem forta de care avem nevoie, si inca nu stiu nici eu ce anume declanseaza asta, ma bucur doar ca s-a intamplat si nu stau sa caut prea multe explicatii. Va pup si stay clean!
@ciresenegre, alexxxa, imi face placere ca va faceti griji pentru mine, dar nu este asa cum ati intuit, daca nu am mai intrat sa citesc sau sa scriu nu e pentru ca am dormit pe mine cu o seringa alaturi, ci doar pentru ca nu mai acord o importanta atat de mare acestui lucru ca pana acum ceva timp, nu mai intru sa citesc zilnic despre heroina, nu mai stau cu gandul in permanenta la asta. Repet, a fost o perioada din viata mea, perioada si asa prea lunga, de 2 ani si ceva, pe care am lasat-o in spate, care s-a incheiat si despre care ma bucur ca am putut sa vorbesc cu voi aici, uneori cateva cuvinte pot face minuni.
Va doresc si voua aceeasi putere de a merge mai departe pe care o simt eu acum, va doresc sa lasati in spate aceasta perioada urata si sa treceti mai puternici in urmatoarele etape ale vietii, viata in sine este un drog, un miracol, un bine care ne-a fost oferit si de care trebuie sa profitam.
Sper ca nu par prea filozofica sau mai stiu eu ce, dar nu stiu cum sa va explic ce simt, cum sa va fac sa credeti ca intr-adevar se poate, si totul vine din sufletul nostru, in noi avem forta de care avem nevoie, si inca nu stiu nici eu ce anume declanseaza asta, ma bucur doar ca s-a intamplat si nu stau sa caut prea multe explicatii. Va pup si stay clean!
eu incerc si nu pot sa spun gata am reusit 100% sunt salvat dar incerc sa nu mai fac o obisnuinta din aceste droguri, light cum sunt ele mau tinut in loc 2 ani d zile.acum consum doar la club si o fac cu mare placere si fara retineri insa in viata d zi cu zi prefer sa fiu treaz sa fiu eu si sa pot lua deciziile cele mai corecte fiind eu nu un mort in cada care uita ce face si ce drege.o seara buna!
Sol85, nu ai inteles, eu kiar ma bucur pt tine, ma bucur din suflet, si eu am 2 luni aproape, oricum nici nu mai tin contul kt exact, dar eu ink ma mai gandesc.in skimb eu nu vreau sa ma mint si sa zic k gata, gandul meu nici makar nu mai zboara la asta, pt k as fi kiar ipocrita...dar incerc si de cele mai multe ori reusesc sa scap de gandurile negre!Ideea e alta.nu vreau sa supar pe nimeni, nu vreau sa descurajez, nu vreau sa par o nenorocita, DAR greul nu a trecut inca, iti spun din perspectiva unui om kare s-a apucat din nou dupa 3 ani, si am mai auzit de cazuri kare s-au apucat iar dupa 6 ani..deci dracu kiar exista, si sta kiar dupa colt, in intuneric ce-i drept, asa k mare grija si ocoleste kt poti TOT ce-ti poate darama vointa!nici makar nu mai intra aici, ti-o face bine, dar iti aminteste, ceea ce nu-ti recomand!eu personal iti doresc cel mai mare noroc din lume, BRAVO inca o data, dar te implor, ai grija, pt k e pacat sa scapi iar in kkturile astea!mult succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 11prietenul meu se drogheaza?
- 16o mana de ajutor intinsa celor dependenti de droguri
- 18Ajutati-ma! nu stiu ce sa mai fac!!!
- 5droguri.urgent!
- 29Spuneţi NU drogurilor, alcoolului, tutunului; cereţi ajutor!
- 8Urgent: se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?
- 6Va rog ajutati-ma: Simt ca traiesc in lumea pe care eu mi-o imaginez
- 30Ceva serios? [medicii, astept raspunsuri]
- 2Prietenul meu se drogheaza
- 6Consumator de heroina vreo 10 ani consecutiv; a reusit sa se lase, acum le ia din nou
- 18Stimulantele legale si anxietatea
- 22Iubitul meu consuma droguri usoare, gen iarba
- 4Cocaina.ajutor!
- 1Despre metadona/heroină..
- 2Stare de ireal
- 1Despre ccineva care fumeaza iarba zilnic si nu se poate abtine
- 2Vreau sa merg inainte
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina Heroina Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: