Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu

14-12-2013
OanaMaria_L
Nu este medic/terapeut
OanaMaria_L
In luna aprilie 2013 am fost diagnosticata, in urma unei endoscopii superioare, cu gastrita difuza. Am urmat un tratament cu Pantoprazol 40 mg timp de 3 saptamani plus regim, dar fara imbunatatiri ale situatiei, iar ulterior la recomandarea medicului de familie am prelungit tratamentul cu Pantoprazol inca 6 saptamani plus regim, la fel, fara rezultate notabile. Dupa acest tratament am decis sa iau protector gastric Ulcermin (cumparat din Portugalia) si sa continui cu regim foarte strict. Situatia doar s-a ameliorat putin si am continuat sa am dureri si arsuri. De 1 luna de zile iau un tratament naturist cu tinctura de ghintura/gentiana si pulbere de obligeana, timp in care consum si multe ceaiuri de galbenele, musetel. Inca tin regim si iau tratament, nu mai am dureri, dar daca consum un aliment ce nu face parte din regim, am arsuri. Va rog sa-mi spuneti, de ce se vindeca asa de greu o gastrita difuza cauzata de stres? Am avut dintotdeauna o alimentatie calculata si sanatoasa. Este normala evolutia bolii pana in prezent? Precizez ca am gastrita din aprilie, adica de 8 luni de zile. In cat timp ar trebui sa se vindece, in mod normal, avand in vedere evolutia de pana acum?
Va multumesc anticipat! Am mare nevoie de raspunsul dumneavoastra!
1 comentarii
0
14-12-2013, ora 12:25
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
eu am reusit sa scap de niste senzatii asemanatoare dupa consumul pulberii de ovaz.si obligeana e buna.multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Stresul din timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului (studiu)
  • Stresul la locul de muncă
  • Cum se reactivează virusul herpetic în condiții de stres
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Cum gestionăm stresul?
  • Stresul financiar ar putea cauza și durere fizică
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •