Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
In luna aprilie 2013 am fost diagnosticata, in urma unei endoscopii superioare, cu gastrita difuza. Am urmat un tratament cu Pantoprazol 40 mg timp de 3 saptamani plus regim, dar fara imbunatatiri ale situatiei, iar ulterior la recomandarea medicului de familie am prelungit tratamentul cu Pantoprazol inca 6 saptamani plus regim, la fel, fara rezultate notabile. Dupa acest tratament am decis sa iau protector gastric Ulcermin (cumparat din Portugalia) si sa continui cu regim foarte strict. Situatia doar s-a ameliorat putin si am continuat sa am dureri si arsuri. De 1 luna de zile iau un tratament naturist cu tinctura de ghintura/gentiana si pulbere de obligeana, timp in care consum si multe ceaiuri de galbenele, musetel. Inca tin regim si iau tratament, nu mai am dureri, dar daca consum un aliment ce nu face parte din regim, am arsuri. Va rog sa-mi spuneti, de ce se vindeca asa de greu o gastrita difuza cauzata de stres? Am avut dintotdeauna o alimentatie calculata si sanatoasa. Este normala evolutia bolii pana in prezent? Precizez ca am gastrita din aprilie, adica de 8 luni de zile. In cat timp ar trebui sa se vindece, in mod normal, avand in vedere evolutia de pana acum?
Va multumesc anticipat! Am mare nevoie de raspunsul dumneavoastra!
Va multumesc anticipat! Am mare nevoie de raspunsul dumneavoastra!
1 comentarii
eu am reusit sa scap de niste senzatii asemanatoare dupa consumul pulberii de ovaz.si obligeana e buna.multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sunt trista: schizofrenie, dar sunt lucida
- 2Remediu natural - stres si cateodata atacuri de panica
- 7Ce se intampla cu mine?
- 6gastrita, ulcer sau ce?
- 5Inceput de gastrita
- 6Amorteala, jena, presiune usoara in moalele capului
- 22Stresul si managementul stresului
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 6Manifestările stresului şi gemoterapia
- 3Exista ceva gen inhalator antistres?
- 0Greturi de la stres
- 1Gatrita?!
- 7Probleme stomac
- 2Gastrita sau probleme cu fierea?
- 2Gastrita?
- 1Gastrita cu helicobacter
- 2Inceput de gastrita
- 3Esofagita de reflux /gastrita
- 4Gastrita si boala de reflux gastroesofagian sunt aceeasi boala?
- 2Gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: