probleme hipertensiune
dupa 10 ani de atacuri de panica si anxietate m-am ales cu hipertensiune 15/10 fara tratament.Mai nou dupa investigatii la inima (eco transtoracica)diagnostic de, , burelet de hipertrofie septala 17.5 mm.OBSERVATII: hipertrofie excentrica de SIV bazal, iar la CONCLUZII tendinta de dilatare a cavitatilor stangi, VS cu disfunctie sistolica uoara, disfunctie diastolica de tip relaxare intarziata.M-i s-a schimbat tratamentul de hipertensiune de trei ori pana acum fara nici un rezultat tot 15/10 este.Ce alte investigatii as putea sa mai fac si cat de grav este ceea ce am mentionat mai sus.VA MULTUMESC tuturor pt ajutor
2 comentarii
Buna seara !
Modificarile cardiace pe care le descrieti pot sugera prezenta unei cardiomiopatii dilatative
sau/si a unei cardiopatii hipertensive (modificari ale structurilor, mai ales ale muschilor cardiaci
ca si consecinta a hipertensiunii arteriale, musculatura inimii fiind supusa la eforturi excesive
datorita cresterii tensiunii arteriale); sunt posibile insa si alte cauze. Doar consultul de specialitate
(cardiologic) poate aduce lamuriri, precizari ale diagnosticului, in urma carora vi se poate oferi si
o alternativa de tratament, bazata pe realitatea si situatia concreta a bolii dumneavoastra.
Pe de alta parte, ceea ce ne spuneti sugereaza ca exista o cauza mai profunda, la nivel de sub-
constient sau chiar inconstient, a hipertensiunii arteriale de care suferiti, cauza care intretine hiper-
tensiunea si o face rezistenta la repetatele tipuri de tratament pe care le-ati tot incercat. Pentru ame-
liorarea (cel putin) a acestei conditii sub/ inconstiente, va recomand sa faceti si un tratament homeo-
pat; pentru prescrierea acestui tratament este nevoie de o consultatie speciala, efectuata de un me-
dic homeopat sau cu competenta in homeopatie.
Va stau la dispozitie in continuare pe site,
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Modificarile cardiace pe care le descrieti pot sugera prezenta unei cardiomiopatii dilatative
sau/si a unei cardiopatii hipertensive (modificari ale structurilor, mai ales ale muschilor cardiaci
ca si consecinta a hipertensiunii arteriale, musculatura inimii fiind supusa la eforturi excesive
datorita cresterii tensiunii arteriale); sunt posibile insa si alte cauze. Doar consultul de specialitate
(cardiologic) poate aduce lamuriri, precizari ale diagnosticului, in urma carora vi se poate oferi si
o alternativa de tratament, bazata pe realitatea si situatia concreta a bolii dumneavoastra.
Pe de alta parte, ceea ce ne spuneti sugereaza ca exista o cauza mai profunda, la nivel de sub-
constient sau chiar inconstient, a hipertensiunii arteriale de care suferiti, cauza care intretine hiper-
tensiunea si o face rezistenta la repetatele tipuri de tratament pe care le-ati tot incercat. Pentru ame-
liorarea (cel putin) a acestei conditii sub/ inconstiente, va recomand sa faceti si un tratament homeo-
pat; pentru prescrierea acestui tratament este nevoie de o consultatie speciala, efectuata de un me-
dic homeopat sau cu competenta in homeopatie.
Va stau la dispozitie in continuare pe site,
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna ziua.Va multumesc pt raspuns si pot spune ca, dv aveti perfecta dreptate in ceea ce a-ti spus despre problemele mele., deoarece pt mine hipertensiunea asta a devenit o obsesie si stau mai tot timpul in panica.Ceea ce medicul meu de familie nu intelege.Probabil ca tratamentul pe care il iau pt atacurile de panica nu mai este eficace, iar despre tratament homeopat ce sa spun as incerca dar nu cunosc nici un medic. Inca o data va multumesc ca m-ati ascultat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diabet zaharat de tip 2, arterita si hipertensiune arteriala
- 71depresie, anxietate, fobie sociala, atacuri de panica
- 24atacuri de panica sau o frica puternica?
- 13hipertensiune?
- 12Atac de panica si anxietate.
- 6hipertensiune cred... in ultima perioada stau cam prost cu stresul
- 2glaucom si hipertensiv de aprox. 7 ani
- 8Dupa un atac de panica, am ramas cu ideea ca mi se poate opri inima, ca mor
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 1atac de panica?
- 3Este posibil ca hipertensiunea sa fie un efect la sclerozarea de cornete?
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 12Distonie neurovegetativa-Atac de panica
- 7Atacuri de panica fobie anxietate?
- 3Sistem nervos afectat
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 5Atacuri de panica cauzate de frica de moarte
- 0Hipertensiune
- 7Intepaturi pectoral stâng.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Hipertensiunea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Atacurile de panica
- Hipertensiunea intracraniana
- Hipertensiunea pulmonara
- Hipertensiunea portala
- Hipertensiunea arteriala (HTA)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Boala cardiaca hipertensiva
- Hipertensiunea arteriala la copil
- Hipertensiunea de halat alb (sindromul de halat alb)
- Inhibitorii enzimei de conversie (IECA)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: